• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAVARA: To mam stejny, ale ten muj je bohuzel presne mezi. Mam jeste kozene, tak je zkusim.
    Ta presnost neni paskem, dela ti u silikonu. Jenom u silikonu nemam problem si to utahnout ci povolit za chodu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MCKIDNEY: Mám radši kokový, ale přitáhnout nejde - musím přidávat / ubírat segmenty.
    Porovnání silikon vs ocel (a titán nemám) co do přesnosti oproti jinému přístroji jsem nedělal.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    K hodinkam, resil jste nekdo kovove pasky a problem se ctenim tepu? Zjistil jsem ze mereni v zapesti je nepresne a zda se to potvrzene i u ostatnich uzivatelu.
    Nicmene plastove pasky nemuzu a mam rad kovove. Zajimalo by me zda nekdo mate kovove pasky s moznosti pritahovani, tak vaby sedeli nad zapestim.

K vaham: Chytil jsem tuto za 599:
    Xiaomi Mi Smart Scale | Softcom Group s.r.o. i6Shop
    https://www.softcom.cz/eshop/xiaomi-mi-smart-scale_d214417.html?fulltextword=xiaomi%20scale
    Vyborne integrovana se Samsung Health. Otestuji i Garmin pozdeji.
    Jako ostatni vahy nefunguje poradne na koberci (Problem nizkych nohou)
    Vyborny dosah (10m)
    Cteni je rychle a okamzite se tlaci do sparovaneho telefonu.

K synchronizaci - no ctu ted ve volnem case dokumentaci k FIT souborum, jak budu umet delat vlastni, tak budu moct posilat data do Garmin cloudu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Bacha na podporu, protoze to neni BT ale BTE.Takze se o to stara vyrobce
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    FATBOZZ: Tak to je dobrý poznatek. V návodu jsem o tom, jak to vlastně funguje, nenašel ani slovo.
    SALO
    SALO --- ---
    FATBOZZ: HRM1 je nesmrtelny, ale ked vyrazne menej komfortny, bohuzial. :(
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BUCKOWSKI: Mám ultrastarý tepák HRM1, ten se sepne když detekuje tep ( nasliniš elektrody ) jinak nic nevysílá. Taky v něm mám baterku roky. Včera jsem ji měril vmetrem a stále má 3V :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SALO: díky
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Při většině aktivit by asi hodinky stačily, ale občas dělám něco u čeho opravdu nechci mít hodinky na ruce.
    SALO
    SALO --- ---
    BUCKOWSKI: po sparovani najde samo.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    A je třeba to vždy ručně připojit před aktivitou? Nebo teda po spárování si to vždy najde samo, když je v dosahu?
    SALO
    SALO --- ---
    MR_DAN: u mna na jednu CR032 minimalne 1200h pouzivania, skor viac.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    SALO: hmm, u me spis tak treba 8 mesicu ... a pouzivani spis ne nez jo (nebavi me nosit "podprsenku" :D)
    SALO
    SALO --- ---
    MR_DAN: roky. denného používania.
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    BUCKOWSKI: Ja mam kombinaci Fenix5 + Polar H7. Pouzivam to prakticky jenom na dlouhy zavody, protoze BT zere baterku min nez ten optickej senzor. Meri to asi presnejsi cisla, ale pozoruju castejsi vypadky dat. Vypinam to rucne v hodinkach, normalne pouzivam misto pasu vestavenou optiku.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BUCKOWSKI: v hodinkach je dobry si ten senzor vypinat/zapinat kvuli baterce, on se pak pripoji hnedka ... a ze se to nevypina na tom pasu, no, je tam baterka co se meni, ale vydrzi docela dlouho, mesice to budou
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Používá někdo kombinaci Garmin hodinek a HR strapu? Zajímají mě nějaké tipy z používání. Hlavně, jestli je nutné připojovat před každou aktivitou senzor nebo jednou spárované zařízení nějak komunikuje automaticky. Docela mě překvapuje, že tam není žádné on/off.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    FATBOZZ: Abych neodsekaval, dokazu nahravat FIT soubory do Connect IQ.
    Muj problem je ted data dostat z Samsung Health aniz bych pouzival FitnessSyncer appku.

Jakmile dostanu sadu FIT souboru co ma vic nez vahu, tak to muzu zacit implementovat a zkouset co me Garmin sezere a co zahodi.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAVARA: Presne tak, protoze se to nabije tak rychle tak me staci fakt sundat pro hygienu a ono se to za ten tyden nascita ze v Pa nemusim :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MCKIDNEY: Jo aha - režim Garmin běží na Samsung hodinkách... Už rozumím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam