• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NEPHIRUS: to není moc velký předstih, to je náskok jak díky Holymu v Red Dwarf.
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    BUCKOWSKI: Mne se to ukaze na peti procentech baterie (Fenix 5)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NAVARA: Tak mám 17% a zatím nic.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NAVARA: mám teď 25%, tak uvidím, jestli se mi to zobrazí
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BUCKOWSKI: chtěl jsem ti ho vyfotit, ale než jsem zapnul foťák tak zmizelo (bez jakéhokoli potvrzování) a je tam zpátky čas :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    FATBOZZ: A Strava ty data zbaští?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Zdar, existuje vůbec něco, co má v sobě jen kvalitní GPS a možnost Bluetooth připojení s Androidem, nemá to žádnej displej s pičovinama a je to pokud možno co nejmenší?
    BATY
    BATY --- ---
    BUCKOWSKI: Já mám fenix3 a když klesne baterie na 20%, tak hodinky zavibrují a na displeji to svití, dokud to neodkliknu, pak ještě na 10%...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NAVARA: Odpověděli mi z garminu, že by tam nějaké full screen upozornění, které vyžaduje interakci uživatele mělo být. Já ho neměl.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BUCKOWSKI: mám poměrně podrobné zobrazení a tam stav baterie vidím, ale když jsem také měřil výdrž :), tak žádné výrazné pruzení nebylo - snad jen grafikou na hodinkách tuším
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Poznatek k vydrži Fenix 5s. Naposledy nabito v pátek 28.6. cca ve 20:00. Jediná "aktivita" byla až včera večer. Baterie plně vybita dnes cca ve 20:00. To znamená krásných 13 dní.
    K tomu dotaz. Minulý model (Vivoactive HR) až dotěrně otravoval při slabé baterii. Někdy i několikrát za hodinu, až mě to sra**. Na Fenixech jsem žádnou notifikaci nezaznamenal. Nějaké zkušenosti?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Rychly dotaz k majitelum VivoActive 3 a GPSless Garminu?
    - Matka resi ze Connect v mobilu ignoruje GPS pri aktivitach a nezaznamenava.
    - Vivoactive 3 uz maji GPS, ale nevim zda maji dobry tracking a export dat.
    - Zajimaji ji hlavne rychlost v prubehu trate.

Rikal jsem ji ze, kdyz vivo active 3 bude fajn, tak urcite za ty 4.5k stoji. Ted ma od Garmina naramek
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FATBOZZ: Nejsou
    JOPS
    JOPS --- ---
    FATBOZZ: nejsou to mile ? :)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Hoj, mam problem s F3HR ? Hodinky mi hlasi ze jsem ujel jen 16km, ale ve skutecnosti to bylo nejakych 23. Pravdepodobne se to stalo ze jsem v hodinkach dal "Obnovit pozdeji" kdyz jsem cekal delsi dobu na další cyklisty. Ale at delam co delam, FIT co nahraju do stravy má porad 16km. Kdyz se na nej podivam pres GPXsee, tak vidim trasu v plné kráse.
    Otázka je tedy, jak narovnat data která tam jsou, ale nechce se jim ven :) ?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAVARA: To mam stejny, ale ten muj je bohuzel presne mezi. Mam jeste kozene, tak je zkusim.
    Ta presnost neni paskem, dela ti u silikonu. Jenom u silikonu nemam problem si to utahnout ci povolit za chodu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MCKIDNEY: Mám radši kokový, ale přitáhnout nejde - musím přidávat / ubírat segmenty.
    Porovnání silikon vs ocel (a titán nemám) co do přesnosti oproti jinému přístroji jsem nedělal.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    K hodinkam, resil jste nekdo kovove pasky a problem se ctenim tepu? Zjistil jsem ze mereni v zapesti je nepresne a zda se to potvrzene i u ostatnich uzivatelu.
    Nicmene plastove pasky nemuzu a mam rad kovove. Zajimalo by me zda nekdo mate kovove pasky s moznosti pritahovani, tak vaby sedeli nad zapestim.

K vaham: Chytil jsem tuto za 599:
    Xiaomi Mi Smart Scale | Softcom Group s.r.o. i6Shop
    https://www.softcom.cz/eshop/xiaomi-mi-smart-scale_d214417.html?fulltextword=xiaomi%20scale
    Vyborne integrovana se Samsung Health. Otestuji i Garmin pozdeji.
    Jako ostatni vahy nefunguje poradne na koberci (Problem nizkych nohou)
    Vyborny dosah (10m)
    Cteni je rychle a okamzite se tlaci do sparovaneho telefonu.

K synchronizaci - no ctu ted ve volnem case dokumentaci k FIT souborum, jak budu umet delat vlastni, tak budu moct posilat data do Garmin cloudu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Bacha na podporu, protoze to neni BT ale BTE.Takze se o to stara vyrobce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam