• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Hlavne bacha an bazarovky ohledne cyklu baterie. Servisak v samsungu mi rekl ze tesneni pro hodinky se behem par mesicu zmeni v lepidlo a spoji ty casti dohromady.
    Vyborne pro odolnost proti vode, velmi spatne pro vymeny baterie.
    SALO
    SALO --- ---
    LARS_GUNNER: nemajú barometer. pre mňa by to bol na bicykel show stopper.
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    Zdravím, rozmýšlím se mezi bazarovými forerunnery 735XT a novými 245kami. Vaše zkušenosti? Potřebuji je na treky, běhy, kolo, plavání. Takže hlavními parametry jsou výdrž baterie na GPS a měření tepu.(hruďák bych nakoupil v Decathlonu, pakliže nebudu spokojen s přesností měření ze zápěstí). 245ky mne lákají lepším displejem a rozšířenými funkcemi. Na druhou stranu 645 a 945 mi příjdou overkill. 90 procent použití bude běh a kolo synchronizováno do Stravy.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Tak dneska mi naskočilo při 4 procentech. Ne moc velký předstih. Dokázal bych si představit třeba těch 10%. Ale lepší než nic. Za pár hodin nabito a můžu jet domu z práce.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NEPHIRUS: to já taky, watchface mi ukazuje baterii a já to většinou dávám na nabíječku v pátek v práci bez ohledu na stav baterie (po týdnu obvykle zbývá 20 - 40 %, podle množství aktivit s gps), ale připomenutí je fajn, abych věděl, že před další aktivitou by to chtělo nabít.
    S vydrží jsem naprosto spokojen.
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    BUCKOWSKI: To je tak den bez aktivit, nebo cca hodina zaznamu behu. Za me dobry, vetsinou si stejne vsimnu driv sam.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NEPHIRUS: to není moc velký předstih, to je náskok jak díky Holymu v Red Dwarf.
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    BUCKOWSKI: Mne se to ukaze na peti procentech baterie (Fenix 5)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NAVARA: Tak mám 17% a zatím nic.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NAVARA: mám teď 25%, tak uvidím, jestli se mi to zobrazí
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BUCKOWSKI: chtěl jsem ti ho vyfotit, ale než jsem zapnul foťák tak zmizelo (bez jakéhokoli potvrzování) a je tam zpátky čas :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    FATBOZZ: A Strava ty data zbaští?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Zdar, existuje vůbec něco, co má v sobě jen kvalitní GPS a možnost Bluetooth připojení s Androidem, nemá to žádnej displej s pičovinama a je to pokud možno co nejmenší?
    BATY
    BATY --- ---
    BUCKOWSKI: Já mám fenix3 a když klesne baterie na 20%, tak hodinky zavibrují a na displeji to svití, dokud to neodkliknu, pak ještě na 10%...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NAVARA: Odpověděli mi z garminu, že by tam nějaké full screen upozornění, které vyžaduje interakci uživatele mělo být. Já ho neměl.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BUCKOWSKI: mám poměrně podrobné zobrazení a tam stav baterie vidím, ale když jsem také měřil výdrž :), tak žádné výrazné pruzení nebylo - snad jen grafikou na hodinkách tuším
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Poznatek k vydrži Fenix 5s. Naposledy nabito v pátek 28.6. cca ve 20:00. Jediná "aktivita" byla až včera večer. Baterie plně vybita dnes cca ve 20:00. To znamená krásných 13 dní.
    K tomu dotaz. Minulý model (Vivoactive HR) až dotěrně otravoval při slabé baterii. Někdy i několikrát za hodinu, až mě to sra**. Na Fenixech jsem žádnou notifikaci nezaznamenal. Nějaké zkušenosti?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Rychly dotaz k majitelum VivoActive 3 a GPSless Garminu?
    - Matka resi ze Connect v mobilu ignoruje GPS pri aktivitach a nezaznamenava.
    - Vivoactive 3 uz maji GPS, ale nevim zda maji dobry tracking a export dat.
    - Zajimaji ji hlavne rychlost v prubehu trate.

Rikal jsem ji ze, kdyz vivo active 3 bude fajn, tak urcite za ty 4.5k stoji. Ted ma od Garmina naramek
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FATBOZZ: Nejsou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam