MCKIDNEY: No, já potřebuju hlavně výdrž a navigaci a nějakou tu nepromokavost a odolnost. Samsung Active jsou spíš smartwatch, než sporttester, ne? Nepotřebuju dotykovej barevnej display a další vychytávky jako třeba notifikace z telefonu, když mi to pak nevydrží kvůli baterce. Coros Apex by měl mít 35h se zapnutou gps se sekundovým záznamem a to by mi stačilo. V tomhle se asi Samsung Active moc nechytá.
DNNA: Jo, Vertix bych ještě radši, ale tam je cena už celkem úlet. Suunto už radši ne, jako hardware maj super, ale ta jejich apka v mobilu, přes kterou se přenáší aktivita, to je děs. Cokoli delšího než pár hodin se přenáší děsně dlouho sem tam spadne. Když si tam chceš nahrát nějakou 20h aktivitu, tak přes mobil není šance, tam to spadne celý a už se to tam nedostane nikdy, bo v mobilu to ještě není a v hodinkách je už nastaveno že se to už přeneslo. Jsem si pak musel stáhnout nějakej program pro linux, co někdo naprogramoval, aby to z těch hodinek dostal. :D
Krom toho, Coros je mnohem levnější a recenze jsou pozitivní, hlavně ta výdrž je super.