• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    COYOT: mam 5X+ a vydrz cca 4% baterky za hodinu nahravani aktivity s gps a mapou, bez nahravani asi stejny procenta za den
    F6 je na tom papirove teda jeste o dost lip, na to bych byl taky zvedavej
    COYOT
    COYOT --- ---
    Cau, je tu nějaký majitel F6 co by se podělil o provozní poznatky ? Přemýšlím o přechodu z F3 a nevím jestli jít rovnou do F6 kvůli vydrží baterie, kterou udávají skoro 2 násobnou, nebo vzít 5X Plus ... mívám cca 10-12 hodin aktivit s GPS týdně
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    VIRUS31: já mám na 645 nevím co ale safír to rozhodně není. Ta ocelová luneta kolem ciferníku je už brutus poškrábaná ale sklo je stále OK.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    A jeste jedna vec k diskuzi. Gorilla glass nebo safirovy sklo?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    VIRUS31: Na to ti skoro stačí FR 245. Jestli nevíš co s prachama, 945, zlatej střed 645.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    VIRUS31: ja si koupil 945 hlavne kvuli vaze a tomu se nejsou tak "tlusty"-protoze je mam primarne na beh a turistiku a nesundavam je ani v noci, testoval sem to, a fenixy 5ky uz mi na to prisly moc tezky a tlusty i kdyz samozrejme vypadaj mnohem lip, takze asi zalezi spis na tvoji preferenci, 6ky uz sou zase jinde, tam by to rozhodovani bylo slozitejsi, ja kupoval predtim, nez byly venku ale
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    VIRUS31: ani nevim jak to maj s mapovyma podkladama .. predpokladam ze jsou hodne USA oriented, tak otazka jak dobry mapy maj pro Čechy ... tohle bylo na offline nejen-garmin navigacich vzdycky nejvetsi srani, zlaty mobily :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    LEDOFREDO: Jako jo, nebude to casty use case. Nicmene mne se uz na kole stalo, ze jsem se ztratil. Freeride v Brdech, telefon mrtvej, a slunce hluboko za obzorem.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    VIRUS31: okej, to jo, ale nezazil sem za 3 roky situaci kdy bych mel pocit ze to potrebuju.. bud bezim po trase kterou znam, nebo kdyz je to nakej trail tak mam mobil kde je trasa mnohem prehlednejsi a ovladatelnejsi
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    VIRUS31: Jinymi slovy pouze 5X umi mapy, a to jsou uz na moji ruku strasny cibule.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    LEDOFREDO: topo mapa je included v F6, v 5 ne.. nebo se pletu?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    VIRUS31: no jestli chces usetrit tak nevidim uplne zasadni funkcni rozdily F6 oproti F5 ... ja si F6 koupim čistě z rozprasenosti, F5 mi jinak uplne vyhovujou
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Zdar. Mam dotaz, je nejaka relevantni alternativa ke Garmin Fenix 6? Klidne i od Garmina. Jsem ve sporttestrech novej a prirozenou selekci jsem dosel k 6kam. Nicmene mel jsem v hledacku jeste Forerunner 945.

Pouziti: kolo, tury, skialpy, snb, bezne noseni a mereni (tep).
    NIXX
    NIXX --- ---
    NIXX: Tzn. celý telefon mám v češtině a pár vybraných aplikací, kde mi ČJ vadí jsem si přepnul do AJ. Zrovna Garmin Connect je v ČJ utrpení :)
    NIXX
    NIXX --- ---
    BATY: Jde - od iOS 13 jde nastavovat jazyk pro každou aplikaci zvlášť přímo v nastavení telefonu (haleluja!) ;-)
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: I když koukám, že apku mám taky v češtině... Možná to ani nejde...
    BATY
    BATY --- ---
    SUBTITLES017: Tyhle věci je lepší mít asi v angličtině ;)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NYX: uz to frčí, diky.. byl jsem z nějakého důvodu zmatený z tohodle nastavení.. myslel jsem že, "ne během aktivity" když je zapnuté znamená, ze během aktivity nebudou chodit oznámení.. místo toho to znamená nastavení oznámení, když člověk zrovna nedělá žádnou aktivitu...:)) no nic....

NYX
    NYX --- ---
    SUBTITLES017: Ja proste nainstaloval garmin appku, sparoval s hodinkama a slapalo to. Ale uz je to davno. V navodu nic neni k tomuhle?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NYX: no tak mě nic.. ani email, ani zprávy, ani watsapp..nemusí se to někde speciálně povolit? prolezl jsem tedy v nastaveni všechno možné, ale nic co by oznámením zabranovalo jsem neobjevil..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam