• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Zdar. Mam dotaz, je nejaka relevantni alternativa ke Garmin Fenix 6? Klidne i od Garmina. Jsem ve sporttestrech novej a prirozenou selekci jsem dosel k 6kam. Nicmene mel jsem v hledacku jeste Forerunner 945.

Pouziti: kolo, tury, skialpy, snb, bezne noseni a mereni (tep).
    NIXX
    NIXX --- ---
    NIXX: Tzn. celý telefon mám v češtině a pár vybraných aplikací, kde mi ČJ vadí jsem si přepnul do AJ. Zrovna Garmin Connect je v ČJ utrpení :)
    NIXX
    NIXX --- ---
    BATY: Jde - od iOS 13 jde nastavovat jazyk pro každou aplikaci zvlášť přímo v nastavení telefonu (haleluja!) ;-)
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: I když koukám, že apku mám taky v češtině... Možná to ani nejde...
    BATY
    BATY --- ---
    SUBTITLES017: Tyhle věci je lepší mít asi v angličtině ;)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NYX: uz to frčí, diky.. byl jsem z nějakého důvodu zmatený z tohodle nastavení.. myslel jsem že, "ne během aktivity" když je zapnuté znamená, ze během aktivity nebudou chodit oznámení.. místo toho to znamená nastavení oznámení, když člověk zrovna nedělá žádnou aktivitu...:)) no nic....

NYX
    NYX --- ---
    SUBTITLES017: Ja proste nainstaloval garmin appku, sparoval s hodinkama a slapalo to. Ale uz je to davno. V navodu nic neni k tomuhle?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NYX: no tak mě nic.. ani email, ani zprávy, ani watsapp..nemusí se to někde speciálně povolit? prolezl jsem tedy v nastaveni všechno možné, ale nic co by oznámením zabranovalo jsem neobjevil..
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    SUBTITLES017: GPS only, zere to min baterky a mam pocit, ze je to i presnejsi.
    NYX
    NYX --- ---
    SUBTITLES017: Notifikace normalne slapou v pohode
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: jo a na oznámení z iMessage asi můžu zapomenout co? :) celkově oznámení z iOS.. max asi když někdo volá, nebo to lze nějak nastavit?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: jak mate nastavenou GPS pro behani? Pouze GPS, GPS + Glonass, GPS + Galileo?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: tak jsem nakonec vzal Fenix 5. díky všem zúčastněným, věřím, ze budu spokojen, dnes pro ně jedu :)
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    SUBTITLES017: ja mam Polar Vantage M a su vyborne. Bateria vydrzi tyzden pri 3x bezeckych treningoch, neustalym meranim pulzu a sledovanie spanku.

Ma to dost kvalitny senzor na tep, viac na dcmaker alebo 5krunner.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUBTITLES017: Mám ty první a jsem s nimi spokojen, záznam trasy venku co mi dávaj ± sedí s očekáváním, do šestek jdu jen kvůli dalším fičurám co maj :)

Suunta ale neznám
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ahoj, uz jsem tu otravoval pred nejakym casem, ale porad nic nekoupil... mezitim jsem jeste pohledal a rozhodl se klidne i neco priplatit..

do finale se mi dostaly Garmin Fenix 5 a Suunto Spartan Sport Wrist HR (ty jsou ted na CZC za pomerne zajimavou cenu - 7990,--)

nejake duvody/doporuceni co z techto dvou hodinek vybrat?

díky
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    OODOOW: v pohode. kazdopadne kdyby nekdo chtel, klidne venuju
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    TOMASH: Díkes, ale už jsem koupil za kilo na bazaru od někoho, se tam ten inzerát objevil jak na zavolanou. Jinak jo, myslím že 910xt i 310xt mají stejnou nabíječku jenom se dvěma piny, protože data se přenášej bezdrátově.
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    OODOOW: jestli je to kompatibilni s nabijeckou na 910xt, tak mam
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    SUBTITLES017: Zdar, smysl to dává, zvlášť pokud chceš řadu 35. Já mám 645M a tím mi tak nějak odpadá potřeba nosit jiné - chytré či hloupé hodinky. 645 vypadají elegantně, takže se hodí i do společnosti, mají Garmin pay a integrovaný hudební přehrávač atd. tím mi částečně odpadá potřeba s sebou tahat mobil. Hodnoty měření to myslím nijak neovlivní. Garmin rozlišuje mezi aktivitou a běžným provozem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam