• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NIXX
    NIXX --- ---
    STAJA: v zahraničí by se mapy.cz neměly moc lišit od OSM (je to primární zdroj dat).
    On hodně udělá i ten "mapáckej" vizuální styl - je hezčí než většina jiných map vyrenderovaných z OSM dat. Ten ale na hodinkách asi nebude relevantní - předpokládám, že Garmin si bitmapu renderuje sám (představuju si to tak, že v mapových podkladech jsou jen hrubá GIS data a jak má vypadat vrstevnice, les, cesta atd. si už Garmin řídí sám, aby to bylo použitelný na displeji hodinek).
    STAJA
    STAJA --- ---
    NIXX: to by bylo super, kdyby to někdy šlo. I v zahraničí používám, musím říct, že je super podrobné.
    NIXX
    NIXX --- ---
    STAJA: Tak uvidíme :-)

mapy-cz-gramin
    STAJA
    STAJA --- ---
    mě za všech map nejvíce vyhovují mapy.cz. Škoda, že to do Garminů, ale asi nepůjde nikdy dostat :)
    STAJA
    STAJA --- ---
    MINER: tyto mapy půjdou i do Garmin Edge530/830? máš někde obrázek jak vypadají graficky?
    MINER
    MINER --- ---
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    VIRUS31: Pravděpodobně do nich půjdou nahrát i OSM mapy.
    https://www.osmg.brazovic.cz/subdom/osmg/
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Jeste jedna prosba na majitele Fenixu. Da se nekde prozkoumat, jak detailne je zpracovana mapa CR, ktera je soucasti F6 nebo F5X+? Pripadne nehodil byste nekdo screenshot ci fotku zoomovane mapy na ukazku? Ve volnym terenu pracuju dost s vrstevnicema v mapy.cz a zajima me uroven detailu u hodinek.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AG_: ptáš se, proč někdo s pětkou (já) bude kupvoat šestku, tak odpovídám :)
    AG_
    AG_ --- ---
    NAVARA: ale v té srovnávací tabulce už plusová řada 5 právě je
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AG_: pro mne třeba oxymetr, u pětky ho má až plusová řada
    AG_
    AG_ --- ---
    nějak v tý srovnávací tabulce nemužu přijít na to proč by si někdo kupoval nový F6 když už má F5 :D
    jedinej rozdíl co jsem tam našel bylo, že F6 umí odeslat emergency message na předvolený číslo.
    rozdíl v baterce se dá těžko porovnat
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Díky !
    COYOT
    COYOT --- ---
    MR_DAN: Jj tak líná huba ... znáš to, google zatím mlčí na prolejzaní zahr. webů není moc čas, tak sem to zkusil tady “kdyby” náhodou of garmin skupině na FB vím
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    COYOT: tady na Nyxu budes mit asi moc malej vzorek se bojim
    COYOT
    COYOT --- ---
    MR_DAN: To zase ne, rad bych si přečetl objektivní recenzi někoho kdo F6 používá a pak si udělal srovnání a klasický +/- nelpím nutně na F6 :D navíc informaci o F5X+ už se dá najít dost včetně ty od tebe a 2tis jsou novej plášť a jedny destičky :D
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    COYOT: cili jde o to, formulovat dotaz na ostatni tak, aby te nikdo neodrazoval od koupeni F6 :D
    jak 5X+ tak 6X (nebo 6) budou od F3 docela velky skok .. rozdil mezi nima nedokazu posoudit, alza si ho hodnoti na rozdil 2 tisic v cene
    COYOT
    COYOT --- ---
    MR_DAN: Tak ono de-facto stačí i ty F3 jen je musím nabíjet cca jednou za 5-6 dni ... a to jsem je koupil už rok a půl starý , tak bych jsi chtěl udělat radost a pořídit nový , takže jen rozmařilost a chut po něčem novém :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    COYOT: tak jestli dobre pocitam, tak s 12 hodinama aktivit, tj cca 48% (ono je to o maly zlomek min nez 4%/hod) ti vychazi 52/4 = 13 dni baterky
    leckomu uz to staci a bude pak resit rozdil v porizovaci cene... treba ja, porad nemuzu najit duvod, proc ty 5X+ za 6X nutne vymenit, kdyz mi vlastne ty moje stacej :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam