• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Díky !
    COYOT
    COYOT --- ---
    MR_DAN: Jj tak líná huba ... znáš to, google zatím mlčí na prolejzaní zahr. webů není moc čas, tak sem to zkusil tady “kdyby” náhodou of garmin skupině na FB vím
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    COYOT: tady na Nyxu budes mit asi moc malej vzorek se bojim
    COYOT
    COYOT --- ---
    MR_DAN: To zase ne, rad bych si přečetl objektivní recenzi někoho kdo F6 používá a pak si udělal srovnání a klasický +/- nelpím nutně na F6 :D navíc informaci o F5X+ už se dá najít dost včetně ty od tebe a 2tis jsou novej plášť a jedny destičky :D
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    COYOT: cili jde o to, formulovat dotaz na ostatni tak, aby te nikdo neodrazoval od koupeni F6 :D
    jak 5X+ tak 6X (nebo 6) budou od F3 docela velky skok .. rozdil mezi nima nedokazu posoudit, alza si ho hodnoti na rozdil 2 tisic v cene
    COYOT
    COYOT --- ---
    MR_DAN: Tak ono de-facto stačí i ty F3 jen je musím nabíjet cca jednou za 5-6 dni ... a to jsem je koupil už rok a půl starý , tak bych jsi chtěl udělat radost a pořídit nový , takže jen rozmařilost a chut po něčem novém :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    COYOT: tak jestli dobre pocitam, tak s 12 hodinama aktivit, tj cca 48% (ono je to o maly zlomek min nez 4%/hod) ti vychazi 52/4 = 13 dni baterky
    leckomu uz to staci a bude pak resit rozdil v porizovaci cene... treba ja, porad nemuzu najit duvod, proc ty 5X+ za 6X nutne vymenit, kdyz mi vlastne ty moje stacej :-)
    COYOT
    COYOT --- ---
    MR_DAN: 5F má kamarád , takže vím jak si zhruba stojí , a říkám si ze když přecházet na nový, tak mi dává smysl pořídit ty, který by měli vydržet o “něco” déle než ty F5X plus... no počkám až někde bude nějaká dlouhodobá recenze
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    COYOT: mam 5X+ a vydrz cca 4% baterky za hodinu nahravani aktivity s gps a mapou, bez nahravani asi stejny procenta za den
    F6 je na tom papirove teda jeste o dost lip, na to bych byl taky zvedavej
    COYOT
    COYOT --- ---
    Cau, je tu nějaký majitel F6 co by se podělil o provozní poznatky ? Přemýšlím o přechodu z F3 a nevím jestli jít rovnou do F6 kvůli vydrží baterie, kterou udávají skoro 2 násobnou, nebo vzít 5X Plus ... mívám cca 10-12 hodin aktivit s GPS týdně
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    VIRUS31: já mám na 645 nevím co ale safír to rozhodně není. Ta ocelová luneta kolem ciferníku je už brutus poškrábaná ale sklo je stále OK.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    A jeste jedna vec k diskuzi. Gorilla glass nebo safirovy sklo?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    VIRUS31: Na to ti skoro stačí FR 245. Jestli nevíš co s prachama, 945, zlatej střed 645.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    VIRUS31: ja si koupil 945 hlavne kvuli vaze a tomu se nejsou tak "tlusty"-protoze je mam primarne na beh a turistiku a nesundavam je ani v noci, testoval sem to, a fenixy 5ky uz mi na to prisly moc tezky a tlusty i kdyz samozrejme vypadaj mnohem lip, takze asi zalezi spis na tvoji preferenci, 6ky uz sou zase jinde, tam by to rozhodovani bylo slozitejsi, ja kupoval predtim, nez byly venku ale
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    VIRUS31: ani nevim jak to maj s mapovyma podkladama .. predpokladam ze jsou hodne USA oriented, tak otazka jak dobry mapy maj pro Čechy ... tohle bylo na offline nejen-garmin navigacich vzdycky nejvetsi srani, zlaty mobily :)
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    LEDOFREDO: Jako jo, nebude to casty use case. Nicmene mne se uz na kole stalo, ze jsem se ztratil. Freeride v Brdech, telefon mrtvej, a slunce hluboko za obzorem.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    VIRUS31: okej, to jo, ale nezazil sem za 3 roky situaci kdy bych mel pocit ze to potrebuju.. bud bezim po trase kterou znam, nebo kdyz je to nakej trail tak mam mobil kde je trasa mnohem prehlednejsi a ovladatelnejsi
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    VIRUS31: Jinymi slovy pouze 5X umi mapy, a to jsou uz na moji ruku strasny cibule.
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    LEDOFREDO: topo mapa je included v F6, v 5 ne.. nebo se pletu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam