• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MION
    MION --- ---
    NIXX: jak to dopadlo?
    MINER
    MINER --- ---
    BOD1E: plus hodinkám může trvat 5 minut než získají přístup, protože můžu na internet jen jednou za 5 minut
    MINER
    MINER --- ---
    BOD1E: přesně tak. Je jedno kde potvrdíš kód.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MINER: Díky, slunce a měsíc naskočili. Jen se ujistím že to nedělám nějak blbě. Ten kód na hodinkách zadám na google.com/device pod mým účtem a je jedno jestli na telefonu nebo na počítači? Watch face tak získá přístup k mému účtu a kalendáři který je pak jednou za čas dotazován cestou - hodinkami rovnou přes Wi-Fi anebo cestou hodinky - telefon - Wi-Fi?

MINER
    MINER --- ---
    MR_DAN: Ahoj, neměl jsi čas rozjet ten Simply late! watch face?
    U store verze jsi změnil aktivitu na Calendar?
    A jestli to ani pak nefungovalo, neměl jsi čas na ten debug prosím? https://sl8.ch/test
    Díky, m
    MINER
    MINER --- ---
    MR_DAN: Jo, jo, je to potřeba nastavit v settings v Garmin mobile Connect nastavit aktivitu z kroků na kalendář. Debug verze má kalendář natvrdo. Díky!
    MINER
    MINER --- ---
    BOD1E: Díky, sluníčko naběhne, až když hodinky chytí GPS. Stačí GPS chytit nějakou aktivitou a vrátit se do hodinek.
    Dík za debug list, uvidím tam, proč ti to nefunguje. Můžeš poslat rovnou na myneur@gmail.com. Dík!
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    jo, taky to tam nevidim, jen cifernik, nahore datum, dole kroky a nejakej puntik na okraji, nejsem si jistej jestli se hybe nebo ne, vic nic (5X+)
    planuju se mrknout doma pres garmin express jestli to nema nejaky nastaveni
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MINER: Zdarec, ten ciferník je velmi elegantní, nicméně ten kalendář mi nefunguje ani to sluníčko a měsíček nevidím. Ani ty modro/zelené čáry při okraji displeje. FR 645M + iPhone 6s. Ofiko verze ze storu. Jak budu mít chvilku, nahraju do hodinek tu debug verzi.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    MINER: hele ... to je fakt skvely!
    vypada to fakt dobre, naprosto seriozne si to jdu nainstalovat a ne jen abych to vyzkousel :-)
    MINER
    MINER --- ---
    MINER
    MINER --- ---
    Ještě si nějakou dobu pro zábavu hýčkám watch-face pro Garminy.
    Teď jsme tam dodělali zobrazení Google kalendáře na příštích 24 hodin.
    S některými telefony se ale kalendář nenačte. Bohužel nevím proč a nevím, jak je to časté. Vím o 3. Nechtěli byste to tady zkusit?

Je to v Garmin Store.
    Takhle se zaloguje do kalendáře: https://sl8.ch/how-to-load-calendar

Je potřeba mít novější Garmin jako Fenix5/Quatix5, Forerunner 935, Vivoactive 3-4, Approach, Charlie, Descent, Chronos. Starší jako F3 to nezvládnou.

Zkuste prosím a dejte vědět. Pomůže mi to s dokončením.
    Pokud to nebude fungovat, ocením, když vyzkoušíte debug verzi: https://sl8.ch/test

Díky všem

NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: to nevypadá špatně :) Dík za sdílení!
    MINER
    MINER --- ---
    NIXX: tady screenshoty těch map na Fenix 6x.
    https://photos.app.goo.gl/xGBYEzWLutSs6Fxr9
    Ten větší displej 6x je fakt velká změna proti 5x.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    FATBOZZ: F5S - složka má cca 2,5 MB a 65 souborů - kopírování do 5 vteřin. Jsem připojen v práci přes nabíječku z Aliexpresu asi za 200,-.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    FATBOZZ: F5S - složka má cca 2,5 MB a 65 souborů - kopírování do 5 vteřin.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Dotaz ma uživatele f5 a f6. Porad ne přenos souborů pres usb utrpení? Jakou rychlosti kopirujete treba 1mb z activity složky?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GALENIUS: Je to - s i verzí expressu 6.9.13 - poněkud zdlouhavé... Jako mne se to syncne hned do mobilu, takže žádný dvoudenní backlog k uploadu nemám, ale dříve to update pluginů apod bylo otázkou vteřin, teď už to několik minut tvrdí, že syncuje.

Hodinky tedy jedou dál a ukazují, jak se nabíjejí...
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Chtěl bych se zeptat, jaké máte v poslední době zkušenosti se synchronizací Fenix 5/5x přes kabel. Verze FW 14.20.

V poslední době funguje slušně synchronizace přes WiFi a BT. Přes kabel je, bez ohledu na verzi software Garmin Express, pomalá a každou chvíli se zasekne. Dnes mi dokonce při připojení na počítač zamrzly hodinky a jelikož jsem 2 dny nesynchronizoval, ztratily se nějaké kroky ze čtvrtka, takže se vynuloval šňůra na odznak.

Co pozoruju, problémy jsou od verze FW 14 a následných oprav, včetně poslední verze 14.20.
    MINER
    MINER --- ---
    NIXX: styl map jde vyladit libovolně. Základ například https://github.com/V0174/garminstyly/
    Je to jednoduchý, ale piplačka.
    Jestli tu nějaký programátor chce poradit, jak si udělat svoje styly, rád pomůžu, ale už docela šetřim časem, takže bych potřeboval nějaký barter, např. že mi pomůže, jak vyrendrovat zimní styly, které bych chtěl já na skialpy. Tam se občas vyplatí mít všechno v hodinkách, protože když je takovej hegeš, že není vidět na krok, tak každý usnadnění pomůže a sníží riziko nehody.
    Nastudovat jak rozjet ten rendering se bojim že mi bude trvat dlouho, ale bartr se může mohl vyplatit. Styly naopak umím já, neb s mapama si hraju často a kdysi jsem pomáhal ladit mapy borcům Locusu. Jenom trochu, jsou bystrý, chytrýmu napověz…

STAJA: ty mapy jsou dobrý, jedinej problém maj ve městě, když je moc detailů. Screenshoty máš tam. Na displeji garminů to vypadá dobře. Možná vám to někdy cvanknu mobilem, ale tenhle víkend to nedávám.. Ještě má mapy přímo Garmin originál (jeo to Shocart, takže Seznam.cz), ale stojí to raketu. Kdyby měl mobilní aplikaci na plánování, tak si to možná koupim, ale jenom do hodinek to nedává smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam