NIXX: styl map jde vyladit libovolně. Základ například
https://github.com/V0174/garminstyly/
Je to jednoduchý, ale piplačka.
Jestli tu nějaký programátor chce poradit, jak si udělat svoje styly, rád pomůžu, ale už docela šetřim časem, takže bych potřeboval nějaký barter, např. že mi pomůže, jak vyrendrovat zimní styly, které bych chtěl já na skialpy. Tam se občas vyplatí mít všechno v hodinkách, protože když je takovej hegeš, že není vidět na krok, tak každý usnadnění pomůže a sníží riziko nehody.
Nastudovat jak rozjet ten rendering se bojim že mi bude trvat dlouho, ale bartr se může mohl vyplatit. Styly naopak umím já, neb s mapama si hraju často a kdysi jsem pomáhal ladit mapy borcům Locusu. Jenom trochu, jsou bystrý, chytrýmu napověz…
STAJA: ty mapy jsou dobrý, jedinej problém maj ve městě, když je moc detailů. Screenshoty máš tam. Na displeji garminů to vypadá dobře. Možná vám to někdy cvanknu mobilem, ale tenhle víkend to nedávám.. Ještě má mapy přímo Garmin originál (jeo to Shocart, takže Seznam.cz), ale stojí to raketu. Kdyby měl mobilní aplikaci na plánování, tak si to možná koupim, ale jenom do hodinek to nedává smysl.