AG_: Jj, já chodím často ve skalách a do teď si pamatuju, jak hroznej záznam měly Fenix 3 v Julských Alpách. Pokud jsme byli někde u velké stěny, tak to neskutečně ustřelovalo, prostě to skočilo najednou někam na vedlejší kopec. Ambit 3 Peak sice ustřeloval taky, ale nesrovnatelně méně. V normálních podmínkách je to asi jedno, ale v horším prostředí jde rozdíl v přesnosti poznat. Osobně nepotřebuju záznam na metr přesně, jenom chci pak vidět, kudy jsem šel a nechci tam tyhle hrůzy skoky sem a tam.
Aspoň co se týče Fenix 3 vs Ambit 3 Peak, tak tam mi přijde, že bodování u Fellrnr odpovídá, Fenix 3 to fakt v horších podmínkách moc nedává. Akorát mě překvapilo, že i u Fenix 5 tam má stejně špatný ohodnocení. Ještě si asi počkám jak ohodnotí Fenix 6.
Jinak zajímavý hodnocení má u toho Strydu, že je nejpřesnější. Dovedu si představit, že to je přesné, pokud člověk fakt běží rovnoměrným stylem. Pokud ale někdo chodí po horách a délka kroku i frekvence se mění s každým krokem, často střídá běh s chůzí, tak tam bych si dovolil pochybovat, že Stryd bude mít správné údaje.