• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Taktak, úplně na hovno teď Strava. Všechny ostatní fičurky mám v Garmin Connect
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Skoda, matched runs byla asi jedina fičura na strave pro kterou sem tam chodil
    SHEEPSCALP
    SHEEPSCALP --- ---
    Strava announces overhaul of its platform, app and subscriber package
    https://www.runnersworld.com/uk/gear/a32567204/strava-free-subscriber/

Free and subscriber accounts

Most importantly, there will still be a free version of Strava that everyone can use. What’s changing is how much you can see and use of existing functionality, in particularly segments, training and routes.

You can still log a run/ride/swim/whatever and take part in challenges, but you won’t be able to dive deeper into the metrics of a segment, including leaderboards.

This means in the free version you’ll see the top 10 all-time and top 10 women, you can create a new segment, see the segment detail screen, still use the segment explore/search function, flag segments and see activity achievements like XOMs, CRs and PRs.

As a subscriber you’ll see all segment leaderboards, analyse segment efforts, compare your results to others and analyse your efforts.

Matched Runs and Matched Rides are now also a subscriber feature.
    PHOB
    PHOB --- ---
    jen takovy dotaz... taky se vam cim dal hur nacitaji nebo spis nenacitaji stranky endomonda? pretizeny servr nebo tak neco?
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    VASALOPETE: kdyby to nekoho zajimalo tak tady mi uz prisla odpoved od garmin.cz

Dobrý den,

Ano, při různých aktivitách mohou být zjištěny kroky, i přestože aktivita není chodecky založená. Toto je vlastnost hodinek a nijak ji vypnout nelze. Toto je založeno na dřívějších četných žádostech uživatelů, aby byly započteny i kroky v průběhu tlačení kola např. do prudkého kopce, při přenosech kola přes složitý terén a v podobných situacích.

Děkujeme za pochopení.

BATY
    BATY --- ---
    NYX: Mám.
    NYX
    NYX --- ---
    BATY: A mas rychlostni senzor? Protoze vim jak ta data primo z gps vypadaji a tohle by byl zazrak :-)
    BATY
    BATY --- ---
    Jedinej rozdíl mám v max. rychlosti...

BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: Nemáš barometr, takže to číslo co ti to ukazuje je stejně jen nějaké hausnumero. Pokud bys ho měl, budeš mít na garminu i na stravě stejné číslo.
    SALO
    SALO --- ---
    AUDIAC: nemáš barometrický senzor, výškové dáta budú aj tak len hausnumero
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    NYX: jako že když to pravidelně zaznamenává moji polohu, tak tam jsou odchylky od mojí skutečný pozice, tzn. místo rovný linie to ustřeluje sem tam doleva doprava (a dopředu dozadu)? to dává smysl, nějak mi nedošlo, že tam můžou být nepřesnosti menší než nepatrný, kor u mejch lowend forerunneru 35.
    NYX
    NYX --- ---
    AUDIAC: Proste jinak vyhlazuje gps data, ktera v surove podobe dost kolisaji. Neda se rict, ze by jedno z toho bylo spravne.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    dotaz mam nove garmin vivoactive 3 a prvni aktivitu sem jel na kole a hodinky mi k tomu merily i kroky. da se to nejak nadtavit at se to vypne pri jizde na kole?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Stalo se někomu z vás, kdo má Garminy a používá i Stravu, že se docela dost liší údaje v appkách? průměrnou rychlost si vysvětluju rozdílem, že Strava počítá jen v pohybu, tzn. když stojím, tak to nezapočítává. Ale rozdíl skoro 150 výškových metrů mi přijde poměrně velkej ústřel, navíc v max. rychlosti je to 68,4 km/h u Stravy vs. 60,9 km/h u Garminu. Stravu nezapínám, ta si jen po skončení aktivity tahá data z hodinek.

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BARA_ONLY_ONE: byva tam cas na vyzkouseni, aby uzivatel videl, jak to vypada primo na hodinkach..
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    TAURUS: Hodinky mám rok a tohle bylo prvně, kdy jsem musela něco platit. Koukala jsem na to v ConnectIQ a naprostá většina vzhledů hodinek je free, tak si to příště musím lépe zkontrolovat. Zajímavé totiž bylo, že jsem si to stáhla a žádnou platbu to nevyžadovalo. Až druhý den se mi na hodinkách objevila výzva k platbě, viz. foto.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Tak to dává smysl; ten základ na Garminech bude skutečně zdarma (aspoň na F3 jsem na nutnost za něco platit nenarazil) a pak budou třetí strany vydávat různé appky za peníze.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MINER: Jsem debilní, byl to placený vzhled hodinek.
    MINER
    MINER --- ---
    BARA_ONLY_ONE: a co za app tu platbu chtělo?
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    TAURUS: Děkuji, pomohl jsi. Tak jsem si to prostě zaplatila a vše funguje, jak má. Ale upřímně mě to trochu nasralo, protože jsem je užívala jako běžně, žádný nový appky a tak, a v Garminu mě přesvědčovali, že je vše free. Nejde mi o ty tři pětky, ale o princip.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam