• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    NEPHIRUS: OK. Uděláme i na zbytek sportů do konce roku.
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    Nechcete tam někdo vyrobit i nějaký běhací verze? :)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    AUDIAC: když jsem jezdila do práce, bylo to 60 denně + něco o víkendu a dalo se. Ale letos spíš chodím, protože jiná práce = žádná sprcha, a kolo jsem vytáhla asi dvakrát. A jsem zombie.
    BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: Já taky normálně nejezdím až tolik, ale tenhle pátek vyšlo počasí, tak jsem si řekl, že dám ten Garmin odznáček za 160 km v jedné aktivitě. Tak tim se mi to trochou zvedlo...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BATY: zlehka :) každopádně já asi nikdy nepochopim, jak někdo může rvát takový objemy x-krát do tejdne... já dám 80 s vypětím všech sil a představa, že dupu ještě dál, tak bych si radši rovnou hodil mašli. je teda pravda, že až do letoška jsem sedlal sjezďáka, takže na výdrž nejsem zrovna stavěnej, ale pořád si nedovedu představit, že bych najel za tejden 200+, to je pro mě sci-fi :)
    BATY
    BATY --- ---
    Teď to vypadá, jak když jsem ve střetu zájmů :)

MTHU
    MTHU --- ---
    Pro mě by byla dostatečná cyklovýzva vyndat kolo ze sklepa a vyprat z řetězu čtyři roky prachu.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Cyklo je super. Mám tam krásných 5km což byla cesta s kolem do servisu, kde už zůstalo :-)
    BATY
    BATY --- ---
    Tak zadal jsem nějaký spravedlivý výzvy na cyklistiku... Např. na zkoušku výzvu na tento týden a potom jednu na celý rok.
    BATY
    BATY --- ---
    COYOT: To je jasný
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Výzva na počet kroku je v čase homo office fakt docela výzva , pac sem cca na 30% průměru dle normálních dnů v kanclu ... ale přeci nebudu chodit pěšky když muzu jít na kolo ze jo , nějakou cyklo výzvu aspoň do konce roku a ne na tyden pls :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    BATY: jezis promiň. :)
    BATY
    BATY --- ---
    JOHN_LENON: Hele nenadávej tady ostatním, jo!

;)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JOHN_LENON: nejdriv se podivej, pak se ptej, debile.

ve skupině jsem. jméno ten svatej, co pich draka a příjmení anděl na horách
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    da se ta skupina najit? na connectu mam svoje jméno, tak to tu nechci spojovat
    BATY
    BATY --- ---
    "Nyx soutěží o to, kdo ujít nejvíce kroků od pondělí do neděle" - ten Garmin překladač je hroznej :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BATY: Viz. FATBOZZ. Stačí se přihlásit a můžeš tvořit do aleluja.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    MR_DAN: podle mě tě to přihlásí automaticky, když jsi v té skupině. Akorát ta výzva začíná až příští týden.
    BATY
    BATY --- ---
    Tak mi dejte toho admina, ať můžu vytvořit férový výzvy :D
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BATY: no prave se musis stat tim adminem a delat vyzvy sobe sity na miru, zejo :-))

GALENIUS: super! nemuzu se aktivne prihlasit, tak hadam, ze to zucastni vsechny ve skupine samo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam