• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    ZORRO: No a u těch jednotlivých aktivit jsi to přenastavil? To nevím jestli se to promítne zpětně... Každá aktivitách může mít privacy nastavený jinak...
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Tak stále pokrok 0. Nenapadá vás prosím někoho ještě neco?

Teď jsem se přihlásil na weg garmin connect, tak mi to rovnou psalo že se mé postupy nezobrazují v žebříčcích, že musím dát povolit (SEGMENTY), taky jsem povolil a ani krok se nepřičetl :-(
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    BATY: Jo měl jsem v (Profil a soukromí) nastaveno (Aktivita): kontakty, tak jsem to přehodil na moje skupiny a kontakty, zatím sice všude stále nuly, ale třeba to chce nějaký čas než se to aktualizuje(teda pokud se to nemusí povolit ještě jinde). Děkuji za pomoc :-)
    BATY
    BATY --- ---
    ZORRO: Koukni se, jestli nemáš ty aktivity privátní... Jestli ano, pravděpodobně musíš povolit, aby byly vidět alespoň kro Kontakty a skupiny.
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Potřeboval bych prosím poradit s Garmin Connectem, jsem od včerejšího dopoledne v Nyx skupině, ale v žádné z výzem se mi nenačítá postup. Včera jsem měl zapnutou aktivitu chůze i běh a nic a přitom v celkovém žebříčku mám načtených cca 22 000kroků. Nemůžu mít někde něco špatně nastavené, že se mi to nepřipočítává?
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BOD1E: u garminu je to spis takova ta brutalni arogance jako ne, nespravime vam ty hodinky a je den po zaruce, takze se s vama vubec nemusim bavit
    (a to jsem se jen ptal na moznosti pozarucniho servisu)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MR_DAN: To jsi asi nezažil Samsung support (neporadí s ničím) nebo O2 support (okřikl mě abych se vyjadřoval slušně)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    GALENIUS: aha, to me nenapadlo ... no garmin support, obzvlast ten CZ to je peklo, to je snad nejhorsi chovani k zakaznikum co jsem kde zazil :-) takze to v ramci zachovani dusevniho zdravi ani nebudu zkouset
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    MR_DAN: Doporučuju obrátit se na Garmin Support.
    U Výzvy můžu nastavit Název, Popis, Trvání a Typ. A typ je: Kroky, Chůze, Běh, Cyklistika, Plavání, Kalorie.
    A co do které kategorie zahrnuje, to už může rozhodovat pouze Garmin.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    GALENIUS: hele k ty vyzve na Walking - posledne se ukazalo, ze Walking moc lidi nedela ... a ze se do toho nepocita Hiking, kterej par lidi dela (treba ja :D)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Přišel jsem k tomu jak slepý k houslím

GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Tak, právě jsem vytvořil i zbývající výzvy do konce roku. Jen, na rozdíl od cyklistiky, od 15.6. Ať jsou stejné startovní pozice.
    Příští rok budou výzvy zase na celý rok.
    WERT
    WERT --- ---
    SWALLOW2: Bud v klidu, kolo by se stejne nenaslo.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    WERT: Vim, ze to je pakarna:) ale nechavam si je tam, kdyby se nahodou ukazalo/naslo kolo, se kterym to bylo sparovane. Poradili mi to pripadne jako dukaz, kdyby ho nasli a cislo ramu bylo vybrousene :)
    WERT
    WERT --- ---
    SWALLOW2: Tak to zkusmo nech zapomenout
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    SWALLOW2: A nebo muze velka spotreba byt zpusobena tim ze porad hleda senzory (speed, kadence) ktere nemuze najit?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Jak dlouho vydrzi interni baterka Wahoo bolt? Myslim jako obecna vydrz baterky? Mam ho dva roky a 14 hodin nevydrzi ani nahodou. Mozna tak polovinu. Da se nejak/nekde ta interni baterka vymenit nebo je lepsi koupit nove?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    NEPHIRUS: OK. Uděláme i na zbytek sportů do konce roku.
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    Nechcete tam někdo vyrobit i nějaký běhací verze? :)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    AUDIAC: když jsem jezdila do práce, bylo to 60 denně + něco o víkendu a dalo se. Ale letos spíš chodím, protože jiná práce = žádná sprcha, a kolo jsem vytáhla asi dvakrát. A jsem zombie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam