• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Dělalo mi to už brzy ráno a stále to nefunguje.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    hm tak mam takovej pocit, ze v Garminu maji ted poradny horko :-/ tohle vypada na peknej pruser

LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Dik vsem, koupil sem a nabiji se.. o tom vypinani pri konci nabijeni jsem cetl, tech par procent neni problem
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    LEDOFREDO: F6 s powerbankou xiaomi se mne dobijou na 96 %, pak to vypne.
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    LEDOFREDO: Spotřebu jsem neměřil, ale F5 se mi se starší ADATA powerbankou nabije cca na 70 %, řešit se to dá zapojením třeba telefonu do druhýho portu. Novější xiaomi mi to nabije cca na 90 %.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    LEDOFREDO: fenix 6 pichlej do usb v kompu pres metrovou usb prodluzku a cinskej usb "merak" z ali (tezko rict jak moc je to ne/presny) si bere 0.11-0.14A, esi to v necem pomuze :)

BATY
    BATY --- ---
    JOPS: Mám powerbanku, co má dva USB porty, 1A a 2A...
    MTHU
    MTHU --- ---
    LEDOFREDO: Nějaký powerbanky mají tlačítkový kombo na dobíjení malých věcí (sluchátka apod.).
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Není, dělal jsem to dnes a vypršelo mi včera. Musíš mít ten obrázek v aktivitě na Stravě a pak jí dáš sdílet, třeba do emailu a on tam ten obrázek přiloží jako přílohu.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: jak se dělají tyhle obrazky? Strava generuje sama, je třeba členství?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    JOPS: transformovalo se na svaly. IMHO kdyby jsi mel nějakou chytrou vahu tam by ty poměry asi byly vidět
    JOPS
    JOPS --- ---
    ono to je zajimavy,

pred dvema lety jsme jeli z Aše do Jablunkova po jizni hranici CR. Celkem cca 900km. Ja ujel asi 650km, kvuli defektum a jednou bychom diky me nestihli vlak, tak jsem s nima radeji nejel :)

Ale proc to pisu. Vazil jsem se pred jizdou a potom co jsme dojeli. Vaha zustala stejna +-, ale vsichni mi rikali, ze mi zmizelo bricho :) Jelo se to kazdy den cca 100km. A asi se mozna nejakej ten tuk vyparil a neco se mozna zmenilo i trochu ve sval :) nevim, ale je fakt, ze po tehle jizde se mi o dost lepe nazouvali ponozky :)))
    BATY
    BATY --- ---
    Tak jestli jsem spálil stejně, jako někdo, kdo seděl celý den na gauči u bedny, tak budu asi docela naštvanej... :o)

LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    nemate predstavu o tom jaky odber maji pri nabijeni garminy - fenix 5/6? .. chci si koupit novou powerbanku a obavam se toho, ze se bude nabijeni odpojovat kvuliva prilis nizkemu odberu vs ochrana proti podvybijeni ... nejsem moc elektro znalec, takze mozna nepouzivam spravne termity, ale snad mi rozumite ...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    NIXX: okej, tenhle sumar obsahuje nejaky normalni informace a zacina to davat smysl, ten clanek predtim byl psanej na muj vkus hodne "bulvarne", pribeh o křovácích se sice hezky cte, ale paralelu s tim jak ma tlustoch hubnout v tom hledam tezko
    ... co mi asi porad nesedi jak v tom clanku tak tady (prvni vety summary), ze to na me pusobi tak ze jako fyzicka aktivita neni dobra pro weight loss .. coz povazuju za spatne, nebo spatne prezentovane, protoze ten clanek dal to popisuje, ze k tomu dochazi az dale v te krivce navysovani zateze a tudiz pro redukci hmotnosti (oni sami v prvni vete zminuji boj s obezitou) je imho navysovani fyzicke aktivity naprosto zasadni ... podle me je dost pravdepodobne ze se obezni clovek do tohoto bodu kde zacnou platit ty diminishing returns navysovani aktivity nikdy nedostane, protoze mu to nedovoli fyzicka .. a az se k nim dostane tak uz zas neni obezni :)
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    LEDOFREDO: No ale v podstate mi prijde ze to shrnuti na zacatku pdf rika presne to same :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    CLOJSTER: ja taky vycházel ze shrnuti ostatních :D
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Dotaz odjinud, jde vam garmin pay v connectu na androidu? Ja tam mam jen cervenou tečku v rohu a nemuzu pridat kartu ani nevidim uz nastavene
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    NAVARA: Ale tady LEDOFREDO ve shrnuti psal ze brambora pri sezeni pali stejne kalorii jako sportovec pri treningu... reagoval jsem na to a s clanku jsem cetl jen shrnuti na zacatku...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Tak uplna blbost to neni a do urcity miry to zda se podle te studie funguje. Nejde ale rict, ze pokud ujedes denne 100km na kole, tak spalis stejne kalorii jako clovek co sedi doma na prdeli, protoze by to popiralo fyzikalni zakony.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam