• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    Nebo normálně přes mapy.cz vyexportovat a ten file hodit do složky NewFiles. Teď jsem to dělal s trasou na zítra...
    NIXX
    NIXX --- ---
    TYCHOVRAHE: Trasu můžeš naplánovat přes BaseCamp nebo pokud už ji máš v GPX, tak ji do hodinek nahraješ přes USB ;-)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Vypadá to, že to může být na dlouho:
    Garmin má obrovský průšvih. Nefungují služby ani základní komunikace, důvodem je zřejmě ransomware – Živě.cz
    https://www.zive.cz/...i-zakladni-komunikace-duvodem-je-zrejme-ransomware/sc-3-a-205101/default.aspx
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    V každém případě, připravte se, že výpadek může být i delší. Co se řeší ve skupině Garmin na FB, klidně i 1-2 týdny.
    Docela zajímavý článek na dané téma:
    Gone4run - run - race - fun: Garmin platofrmu postihl výpadek. Co se děje?
    https://www.gone4.run/2020/07/garmin-platofrmu-postihl-vypadek-co-se.html
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    BUCKOWSKI: komunikace telefon hodinky funguje, treba kroky, HR, se synchronizuji. Aktivity zrejme potrebuji nejake zpracovani na serveru, coz neni az tak sokujici. Ale ze mi nejde pres connect nahrat do hodinek trasa je zbytecnej oser teda.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BATY: Nevím, jestli uchlácholí lidi tím, že jim dají odznak :)

Dost mě překvapuje, že nefunguje komunikace mezi hodinkami a telefonem, když jsou offline servery. Zjevně je ta komunikace hodinky > server > telefon a já si myslel, že je to hodinky > telefon > server
    BATY
    BATY --- ---
    BUCKOWSKI: Tak alespoň dostaneme ten nový odznak "Offline" za 2 body...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: A pořád to nejede... To bude garmin bolet.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: Kreditky....
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    TYCHOVRAHE: Moje osobní údaje včetně čísla kreditku jsou jistě v bezpečí
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Dělalo mi to už brzy ráno a stále to nefunguje.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    hm tak mam takovej pocit, ze v Garminu maji ted poradny horko :-/ tohle vypada na peknej pruser

LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Dik vsem, koupil sem a nabiji se.. o tom vypinani pri konci nabijeni jsem cetl, tech par procent neni problem
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    LEDOFREDO: F6 s powerbankou xiaomi se mne dobijou na 96 %, pak to vypne.
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    LEDOFREDO: Spotřebu jsem neměřil, ale F5 se mi se starší ADATA powerbankou nabije cca na 70 %, řešit se to dá zapojením třeba telefonu do druhýho portu. Novější xiaomi mi to nabije cca na 90 %.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    LEDOFREDO: fenix 6 pichlej do usb v kompu pres metrovou usb prodluzku a cinskej usb "merak" z ali (tezko rict jak moc je to ne/presny) si bere 0.11-0.14A, esi to v necem pomuze :)

BATY
    BATY --- ---
    JOPS: Mám powerbanku, co má dva USB porty, 1A a 2A...
    MTHU
    MTHU --- ---
    LEDOFREDO: Nějaký powerbanky mají tlačítkový kombo na dobíjení malých věcí (sluchátka apod.).
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Není, dělal jsem to dnes a vypršelo mi včera. Musíš mít ten obrázek v aktivitě na Stravě a pak jí dáš sdílet, třeba do emailu a on tam ten obrázek přiloží jako přílohu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam