• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BOD1E: běhám s fenix 5 a těžký mi tedy nepřijdou.. ale asi je to hlavně o zvyku, nepopírám, že existujou daleko lehčí hodinky.. ale pořád jsou fenix úplně v pohodě
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MINER: A váhu. Fenix je na běh těžký
    MINER
    MINER --- ---
    DABE: Mapy 5x jsou super, 6x ještě o dost lepší. FR je placatější. GPS přesnost srovnatelná.
    Vybíráš podle mě jen placatost vs. mapy. Zbytek srovnatelný.
    DABE
    DABE --- ---
    mam velke dilema - Fenix5X nebo Forerunner935?
    zasadni je pro me beh a kolo. nejsem si jisty, jak moc ty vestavene topo mapy u 5X budou pouzitelne.
    mam Fenix2 a ta hmotnost me nekdy pravda stve. vydrz baterky u 5X o chlup lepsi. na druhou stranu to vypada na lepsi GPS prijem u FR935. platby, misto pro hudbu apod neresim...
    zapomnel jsem na neco?
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    MCKIDNEY: nabijim z apple usb nabijecky.. takovy ty vetsi. A kabel jsem koupil tenhle.. funguje. Prekvapilo me baleni, jen papir (krabicka, i vnitrni sacek).
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    VIRUS31: Kabel odkudkoliv, zdroj radeji kvalitni a klidne omezeny napeti i proudem (Uz me vyhoreli i ofiko kolebky a kabely diky vadnemu USB chargeru). Nemyslim si ze F6 podporuje fast charging, takze o nic neprijdes :)

Intel chipsety a jina high end USB zarizeni maji kontrolu napeti i proudu a tak se nabijeni z nich moc resit nemusi.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VIRUS31: mám jeden z AliExpressu a funguje výborně
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Dobijeci kabel pro Garminy (mam F6).. "original" stoji nesmysl, neoriginal za 1/3 ceny predpokladam funguje taky. Nebo?
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: zkus tohle nastavení... Já si to přepnul kdysi na Altimeter a skoro na to zapomněl. Po nějaké době se mi zdálo, že musím strašně často kalibrovat (byl jsem doma a přes noc jsem "nastoupal" třeba 30 metrů). Pak jsem si na tohle nastavení vzpomněl, přepnul zpět na Auto a kalibrace vydrží dýl a zdá se mi, že se to obecně chová líp. Celkem to dává smysl, vzhledem k tomu popisu :-)

https://support.garmin.com/...text=This%20mode%20is%20best%20for,a%20lot%20of%20elevation%20changes.
    MINER
    MINER --- ---
    Nemáte někdo stejnej problém s Garmin Fénix (6x):
    Občas nad 2000 mnm přestane načítat počítadlo nastoupaných metrů. Výškoměr leze nahoru, ale nastoupané metry se buď zastaví nebo se updatnou i víc než za 100 m stoupání. V aktivitě pak chybí klidně 200 m elevation gain a vypadá to, že se mění barometrický tlak.
    Nezlobí to někomu taky tak?
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    PISTA1: Super, děkuji. Už to funguje. Hodinky jsem zatím nikdy nevypínal, tak mne to nějak ani netrklo .-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MINER: to jo, ale používám kalanedářů víc a ty ostatní maji název na 50 znaků, ale poradil jsem si - kopie názvu do google keep a v telefonu jsem to zkopíroval zase z keepu.

Ten watch face používám už fakt dlouho a nevím proč jsem tam měl pořád kroky a neudělal jsem si dávno ty kalendáře
    MINER
    MINER --- ---
    BUCKOWSKI: na calendar ID je tam link do settings, kde ho přečteš. U primárního kalendáře je to ale většinou tvůj gmail.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    MINER: díky...vyzkouším
    QWITI
    QWITI --- ---
    Tak kroky se mi včera dohrály, po 2 urgenci na podpoře Garmin.
    Sice mi ani neodpověděli ale výsledek to mělo...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: tak už jsem to ID našel - to v životě nemůžu přepsat bez chyby...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MINER: právě se snažím rozchodit, jen moc nechápu ty calendar ID, ale ještě to zkustím rozlousknout.
    Ale z jiného soudku - třeba na Fenix 5s není ten namalovanej 24 hodinovej ciferník a jeližkož asi většina lidí ovládám 12 hodinový z hlavy, tak i ten východ a západ slunce by se mohl nastavit do 12 hodinového formátu - asi by lidem došlo, že východ je dopoledne a západ odpoledne.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Odpovím si sám :D
    Kroky tam samozřejmě jsou. Když si zobrazím v prohlížeči "fit" soubor aktivity je to hodnota "total_cycles" v lap a sesion.
    Jen se musí vynásobit 2.

ZORRO: Občas se mě stalo to samý, vždycky stačlio jen vypnout hodinky a po zapnutí nastavit zpět požadovaný ciferník.
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Garmin Vivoactive 3
    Dva dny zpátky se mi přestal zobrazovat stažený ciferník, tak jsem si chtěl vybrat jiný, ale mám u všech co nejsou původní bílé kolečko s nápise IQ a vykřičník. Když jsem se připojil na IQ connect, všechny ciferníky chtěli aktualizovat, teĎ jsou aktuální a stejně se odmítají zobrazit, i nově stažené ciferníky kteér jsou určené pro mé hodinky se nechtějí zobrazit. Tak jsem to zkusil přes PC a Garmin express, tam jsem zjistil, že i systém hodinek je aktuální. Tak nevím co s tím :-(
    MINER
    MINER --- ---
    MERISCZ: můžeš zkusit můj watchface s kalendářem: https://sl8.ch/
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Ahoj,
    používáte někdo originál Calendar widget? Nedaří se mi ho přemluvit, aby neukazoval odmítnuté události. Popřípadě jestli nepoužíváte nějaký jiný widget. Zdroj dat je Google kalendář.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam