• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: S hodinkami spokojenost, až na jednu věc a to jsou tlačítka. Kromě tlačítka pro spuštění aktivity z nich mám při mačkaní takovej divnej pocit. Tlačítka mají jakoby dvě polohy, kdy v první se nestane nic, až při větším stisknutí se zmáčkne. Podobný pocit jsem měl z tlačítek i na Edge 530...
    Hodinky za 20 litrů a nemůžou mít normální tlačítka? Kdyby všechny tlačítka měly stejnej feeling jako to na spuštění aktivity, tak bych byl spokojenej. Něco jsem k tomu i googlil a docela dost lidí si na to stěžuje. Dá se to najít pod pojmem "mushy buttons". No, asi si na to zvyknu, vadí mi to, ale asi ne tak, abych to kvůli tomu reklamoval a ztrácel s tím nervy i čas. A jak jsem si v jednom to fóru přečetl, tak týpek to reklamoval 4x a nikdy to nebylo perfektní, takže to asi nemá cenu... Tlačítka, to je prostě nemoc Garmin produktů řekl bych... Na Edge 530 už to nevnímám, tak snad mě to brzy opustí na na F6...
    BATY
    BATY --- ---
    Tak jsem upgradoval z Fenix3 na Fenix6 Sapphire, snad si to můžu s BMI 21,62 dovolit :o)

Rozmýšlel jsem se mezi FR754, FR945 a F6... No, nakonec to dopadlo takhle :)

Tak, teď už můžou oznámit Fenix7 :D
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KEL: je jeste v nazvu klubu, UnderArmour ma nedodelanou praci.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MTHU: Aspoň daj echo. To Salomon, kterej provozoval appku WePowder (předpovědi sněhovejch srážek na horách a průvodce freeride lajnama po celým světě) ji prostě mezi sezonama smazal aniž dal někomu vědět. Takže najednou appka zmizela z telefonu a nešla nainstalovat zpátky...
    MTHU
    MTHU --- ---
    KEL: Se s tím nemazlej. Aspoň ti teda přemigrujou data.
    KEL
    KEL --- ---
    On December 31st, 2020, Endomondo will be retired and no longer operate. Under Armour will remove Endomondo from all app stores and will no longer provide bug fixes or customer support for any version of the Endomondo app that remains on your device. If you have been tracking your activity and workouts in Endomondo, UA MapMyRun provides a comparable experience, and we have made porting your workouts from Endomondo to UA MapMyRun a seamless process.
    MINER
    MINER --- ---
    MINER: Ještě si dovolím poslední prosbu (a dám pokoj):
    Dodělali jsme do těch Garmin hodinek minimalistickou předpověď počasí.
    Na rozdíl od kalendáře to bude po testingu zpoplatněné, páč nechci sponzorovat služby počasí a běh serveru, který doteď nebyl potřeba.
    Kdyby tu byl nějaký CSS kodér, který by byl ochoten udělat tyto dvě mobilní šablony, získá čestné místo síni slávy, mé upřímné díky, a službu zdarma:)

Já nejsem programátor, takže na těžší věci se ke mně vždycky přidal někdo, komu to jen přišlo dobrý, když jsem zveřejnil designy a kód s výzvou.

Nečekám od toho nějakej příjem, je to takový divný hobby, docela niche watchface, ale nechce se mi platit za to, že to někdo používá:)

Kdyžtak mi napište prosím do zpráv.
    Kdyby to chtěl někdo zdarma otestovat ve svym Garminu, napište mi do zpráv, co máte za hodinky a který 3 aktivity nebo kalendář, byste chtěli mít na displeji.

Děkuji. Konec hlášení.
    BATY
    BATY --- ---
    ONASYS: čím víc na ně koukám, tím víc se mi líbí...
    MINER
    MINER --- ---
    BUCKOWSKI: a ty ti nestačí? Většina hodinek tam 24h nemá, ani moje. Slunce furt pendluje kolem podobnejch míst. Vlevo je 18h, vpravo 6, krok je 2h (prostě dvojnásobek 12h hodinek). Držim to vizuálně jednoduchý. Uznávám, že to znamená určitou kognitivní zátěž, ale je to za cenu, že ten design není zaplevelenej a focus je na to, co se mění často. Kalendář, a teď navíc testujem předpověď počasí.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: Alespoň na Fenix 5s rozhodně žádné 24 hodinové dělení není - kolem ciferníku jsou jen minuty.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MINER: rádo se stalo....

Dá se něco udělat s tím východem a západem slunce, který naopak odpovídám 24hodinovýmu ciferníku?
    MINER
    MINER --- ---
    Děkuji za to hlasování. Trošku to poposkočilo. Aspoň na první stránku se to dostalo. Snad hejbnou zadkem…
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: Done
    BATY
    BATY --- ---
    WERT: Tak to nevim, mám Kickr Core, HR Garmin (jen ant+), Edge 530 a funguje mi to... Ale to ti asi nepomohlo ;)

V noťasu mám usb ant+ dongle a všechno mám spojené přes ant+. BT vůbec nepoužívám...
    MINER
    MINER --- ---
    Mohl bych vás, místní experty, požádat o pomoc?

Hýčkám si watchface https://sl8.ch/ a Garmin má prostě strašný developery a chtěl bych je nějak popíchnout k aktivitě.

Maj roky chybu, která zamezuje na některých zařízeních načíst kalendáře: Please vote!
    Udělali API na počasí, ale jen na 12 hodin, i když u nás v Evropě má den 24 hodin: Please vote!

Děkuji za případnou pomoc.

Je se jen potřeba registrovat do toho jejich fóra, za to se omlouvám, ale je to jen jeden reg form.
    WERT
    WERT --- ---
    BATY: nevidi… nevim jak to:)
    Kdyz je sparovanej s kickerem tak se na boltu proste neukazuje, a nejde najit
    BATY
    BATY --- ---
    WERT: Tak ten Tickr určitě vysílá ten tep i přes ANT+, ne? Ten sensor HR musí ten BOLT vidět...
    BATY
    BATY --- ---
    WERT: Jo, dodělali to tam firmwarem, takže to nějak dopočítává, ale funguje to dobře. Bylo to hlavně kvůli lidem, kteří používali Zwift na Apple TV a Apple TV umí jen 3x BT, z čehož jeden si vezme dálkové ovládání, takže reálně jen 2. Jeden pro Kickr a pak už ti zbýval jen jeden slot buď pro HR nebo kadenci. Takže tam tu kadenci dodělali a Kickr už poskytuje přes jeden kanál BT všechno a na ten poslední volný si dáš HR a má vše co potřebuješ.
    WERT
    WERT --- ---
    BATY: Asi spis, BT... nevim:)

Kickr tu kadenci umi ale nejak SW dopocitavat ne? Radeji jsem tam ten senzor dal.

Jak jsem psal mam Tickr Fit.
    Je to divny :/

BATY
    BATY --- ---
    WERT: Nevím jaký Tickr máš, ale jestli to máš napárovaný přes BT, tak je možný, že už víc spojení neumí. Já mám ANT+ dongle a mám všechno všude. BTW Kickr už umí cadenci posílat sám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam