• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    DABE: 945 bych pořídil, dva roky jsem měl 935 a určitě bych koupil 945. rozdílu je opravdu mnoho a Fenix nekupuj, to nosí každej stokilovej vomastek
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    Chtěl bych mít takový nohy, abych si mohl vybírat boty podle hmotnosti. Před týdnem jsem byl kupovat nový silničky, měli přesně jeden dost širokej model :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    DNNA: Přesně tak. Při nákupu bot hledíš na každý gram a pak si dobrovolně pověsíš na zápěstí dvojnásobnou váhu?
    NIXX
    NIXX --- ---
    Na ruce cítit jsou, ale člověk si zvykne rychle. Navíc díky více zapuštěnému uchycení řemínku sedí líp než Fenix 3. Při běhu mi nevadí. Jsou super :)

DNNA
    DNNA --- ---
    98g vs 49g to je sakra rozdil! Ja bych se s Fenixem netahal. Vyzkousej je nekde a uvidis sam..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BOD1E: běhám s fenix 5 a těžký mi tedy nepřijdou.. ale asi je to hlavně o zvyku, nepopírám, že existujou daleko lehčí hodinky.. ale pořád jsou fenix úplně v pohodě
    BATY
    BATY --- ---
    JERRYS: Jsem myslel, že ty 945 budou o dost levnější než Fenix6 a zas o tolik levnější nejsou...
    JERRYS
    JERRYS --- ---
    DABE: 945
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MINER: A váhu. Fenix je na běh těžký
    MINER
    MINER --- ---
    DABE: Mapy 5x jsou super, 6x ještě o dost lepší. FR je placatější. GPS přesnost srovnatelná.
    Vybíráš podle mě jen placatost vs. mapy. Zbytek srovnatelný.
    DABE
    DABE --- ---
    mam velke dilema - Fenix5X nebo Forerunner935?
    zasadni je pro me beh a kolo. nejsem si jisty, jak moc ty vestavene topo mapy u 5X budou pouzitelne.
    mam Fenix2 a ta hmotnost me nekdy pravda stve. vydrz baterky u 5X o chlup lepsi. na druhou stranu to vypada na lepsi GPS prijem u FR935. platby, misto pro hudbu apod neresim...
    zapomnel jsem na neco?
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    MCKIDNEY: nabijim z apple usb nabijecky.. takovy ty vetsi. A kabel jsem koupil tenhle.. funguje. Prekvapilo me baleni, jen papir (krabicka, i vnitrni sacek).
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    VIRUS31: Kabel odkudkoliv, zdroj radeji kvalitni a klidne omezeny napeti i proudem (Uz me vyhoreli i ofiko kolebky a kabely diky vadnemu USB chargeru). Nemyslim si ze F6 podporuje fast charging, takze o nic neprijdes :)

Intel chipsety a jina high end USB zarizeni maji kontrolu napeti i proudu a tak se nabijeni z nich moc resit nemusi.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VIRUS31: mám jeden z AliExpressu a funguje výborně
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Dobijeci kabel pro Garminy (mam F6).. "original" stoji nesmysl, neoriginal za 1/3 ceny predpokladam funguje taky. Nebo?
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: zkus tohle nastavení... Já si to přepnul kdysi na Altimeter a skoro na to zapomněl. Po nějaké době se mi zdálo, že musím strašně často kalibrovat (byl jsem doma a přes noc jsem "nastoupal" třeba 30 metrů). Pak jsem si na tohle nastavení vzpomněl, přepnul zpět na Auto a kalibrace vydrží dýl a zdá se mi, že se to obecně chová líp. Celkem to dává smysl, vzhledem k tomu popisu :-)

https://support.garmin.com/...text=This%20mode%20is%20best%20for,a%20lot%20of%20elevation%20changes.
    MINER
    MINER --- ---
    Nemáte někdo stejnej problém s Garmin Fénix (6x):
    Občas nad 2000 mnm přestane načítat počítadlo nastoupaných metrů. Výškoměr leze nahoru, ale nastoupané metry se buď zastaví nebo se updatnou i víc než za 100 m stoupání. V aktivitě pak chybí klidně 200 m elevation gain a vypadá to, že se mění barometrický tlak.
    Nezlobí to někomu taky tak?
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    PISTA1: Super, děkuji. Už to funguje. Hodinky jsem zatím nikdy nevypínal, tak mne to nějak ani netrklo .-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MINER: to jo, ale používám kalanedářů víc a ty ostatní maji název na 50 znaků, ale poradil jsem si - kopie názvu do google keep a v telefonu jsem to zkopíroval zase z keepu.

Ten watch face používám už fakt dlouho a nevím proč jsem tam měl pořád kroky a neudělal jsem si dávno ty kalendáře
    MINER
    MINER --- ---
    BUCKOWSKI: na calendar ID je tam link do settings, kde ho přečteš. U primárního kalendáře je to ale většinou tvůj gmail.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam