• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    BATY: :D
    BATY
    BATY --- ---
    RONDALUS: Když si nebudeš zase něčím jistej, tak se sem zase přijď zeptat :)
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    RONDALUS: tak Tactix jsou uz na ruce a negativa nemam vubec zadny :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Zkousel jste nekdo na Edge 530 FTP test ? Nejak sem nepochopil, jak to ma vlastne fungovat. Je tam nekolik urovni, kdyz ma vzdycky clovek drzet watty v urcity rozmezi a na konec to vyplivne FTP ktery je uplne mimo. WTF?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BAAL: Už jsi vyřešil nebo stále řešíš?
    https://www.facebook.com/dvcomputerhumpolec/
    Opravují Gamin hodinky
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Ahoj, mate tu nekdo Garmin Tactix Delta? Chci vymenit stavajici Fenix 3 a nejdriv jsem koukal po 5x, pak 6x a nakonec jsem skoncil u Tactix a prijde mi to jako nejlepsi varianta - hlavne kvuli odolnosti a musim priznat i design.
    Pokud je tu nekdo mate... muzete mi pls hodit nejaky veci co vas na nich stvou? Diky
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BOD1E: Ta přednastavená aktivita v hodinkách, nebo dechová cvičení obecně? Obecně například redukce stresu, zklidnění, nebo i posílení imunity a nastartování určitých biochemických procesů, jako např. alkalizace krve.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    AUDIAC: Směl bych se zeptat k čemu je ten breathwork dobrý?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tušíte někdo, jestli jde nějak na Garminech, resp. v Connectu, vytvořit custom technika u Breathwork, eventuálně jestli existuje nějaká jiná dejchací appka? Moje google-fu je na to krátký...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    vytvoříte zase někdo nyx výzvy na 2021? Nebo klidně třeba čtvrtletně (nějaký kratší interval, než celý rok)?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BUCKOWSKI: Tak musíš důkladně zkontrolovat běžeckou techniku - podle toho pak swipe doleva nebo doprava :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MR_DAN: Jenže by ses stejně držel ZA ní, takže by do moc nepomohlo ke zlepšování ;)
    BATY
    BATY --- ---
    BAAL: Garmin to kvůli vodotěsnosti nevyměňuje, ale možná bys mohl dostat slevu na nové hodinky...
    BATY
    BATY --- ---
    MR_DAN: Teď si představ, že bys jí nemohl doběhnout... :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    Mate někdo zkušenost s výměnou baterky?

Garmin Fenix 5 - Zkoušel jsem důkladně očistit nabijecí konektor a přehrát FW, nicméně nezabíra do dvou hodin je z plného nabiti mrtvá.

Našel jsem googlováním, že Garmin to vyměnovat moc nechce, jde koupit na aliexpresu baterka a vyměnit doma , ale tím pádem bye bye voděodolnost.

Tipy na nějaký servis v praze co to dělá ač není offiko garmin servisní středisko? Nemám dvakrát touhu kupovat nové hodinky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MR_DAN: Víš kolik lidí bys tím přiměl ke sportu? :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    NAVARA: *pip* bezkyne pred vami je single .. to by sportovani nabralo uplne jinej rozmer :-))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MR_DAN: To mohli propojit s tinder-like funkcemi :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    AUDIAC: jo mas pravdu, ty segmenty budou ten duvod uvodni popularity
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    mne se ve Strave libily Flybys ... clovek se na vetsich akcich mohl podivat jak si vedl v rmaci davu... nebo kdyz jsem si sel zabehat a po ceste se mijel s peknou bezkyni, tak se obcas dalo ji takhle vystalkovat :D
    ale to uz je taky pryc... takze uz na Stravu skoro nelezu, jen to tam syncuju z GC kvuli kamosum
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam