• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BATY: jeli jsme z Libuse na Petriny a zpet. ja ted nejakou dobu autem nepojedu, takze to nemam jak zjistit.
    BATY
    BATY --- ---
    POZITRON: Jak daleko to máš autem k právníkovi, můžou se načítat i kroky při jízdě autem... Zkus se podívat, kolik máš, když lezeš do auta a kolik, když budeš vystupovat...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TAURUS: mam zadanou vahu, vysku, vek, to jsem zadavala hned. jeste neco muzu mit zadane blbe, co by me nenapadlo?
    NAVARA: je to garmin vivoactive 3
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    POZITRON: Některé levnější modely jsou schopny počítat i každé zhoupnutí tramvaje
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    POZITRON: Koukni jestli máš v konfiguraci správně zadanou váhu.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Jeste se zeptam, jsem novacek, mam prvni chytre hodinky a prijde mi, ze meri vic kroku, nez jsem realne usla. Mam za dnesek zatim 6300, ale problem je, ze jsem skoro nikde nebyla. Pro predstavu rano jsem odvedla dite do skolky, zpet domu, to je kousicek, pak jsem jela autem k pravnikovi, parkovali jsme 2 bloky od nej, od pravnika domu, pak zas do skolky a zpet, na bus (jedu na navstevu) a chozeni po nasem malem byte. To se mi vazne nezda.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nemate nekdo navic nejaky reminek k hodinkam garmin vivoactive 3? Mam ten zakladni bilej a je na me velkej. Kupovala jsem je navic z druhe ruky, takze mozna je i vytahanej. Tak nez nejaky koupim, treba ma nekdo nepotrebnej.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Mam novej iphone a vivoactive 3 k tomu anemuzu v garmin apce najit nastaveni upozorneni pro jednotlive apky. Jde to vubec? Na androidu to slo pro kazdou apku zvlast
    KEL
    KEL --- ---
    LEDOFREDO: to nejde :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    endomondo muzeme z nazvu auditka uz asi vynechat :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BOD1E: Vidím jeho práci na Facebooku v Garmin diskusi.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    GALENIUS: Pokud ano, tak se s tím na svých webovkách nechlubí
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    BATY: :D
    BATY
    BATY --- ---
    RONDALUS: Když si nebudeš zase něčím jistej, tak se sem zase přijď zeptat :)
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    RONDALUS: tak Tactix jsou uz na ruce a negativa nemam vubec zadny :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Zkousel jste nekdo na Edge 530 FTP test ? Nejak sem nepochopil, jak to ma vlastne fungovat. Je tam nekolik urovni, kdyz ma vzdycky clovek drzet watty v urcity rozmezi a na konec to vyplivne FTP ktery je uplne mimo. WTF?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BAAL: Už jsi vyřešil nebo stále řešíš?
    https://www.facebook.com/dvcomputerhumpolec/
    Opravují Gamin hodinky
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Ahoj, mate tu nekdo Garmin Tactix Delta? Chci vymenit stavajici Fenix 3 a nejdriv jsem koukal po 5x, pak 6x a nakonec jsem skoncil u Tactix a prijde mi to jako nejlepsi varianta - hlavne kvuli odolnosti a musim priznat i design.
    Pokud je tu nekdo mate... muzete mi pls hodit nejaky veci co vas na nich stvou? Diky
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BOD1E: Ta přednastavená aktivita v hodinkách, nebo dechová cvičení obecně? Obecně například redukce stresu, zklidnění, nebo i posílení imunity a nastartování určitých biochemických procesů, jako např. alkalizace krve.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    AUDIAC: Směl bych se zeptat k čemu je ten breathwork dobrý?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam