• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Hmm zajímavý, podle mě hraje taky velkou roli teplota kde člověk spi .. je fakt ze máme doma proste. 21 .. a to není na spaní ideální ... ale dik za příspěvek
    BATY
    BATY --- ---
    I když teda tak nízký jako ty to nemám, to je pravda, spíš kolem těch 25, když spím (nebo ležím a koukám na strop) :)

MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BATY: jako, rad bych spal od deviti do deviti, ale na to uz jsem asi starej :-D
    ja tam mam modrej tak akorat ten spanek vlevo a tim to hasne..
    BATY
    BATY --- ---
    MR_DAN: dyk to je ve spánku...
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    COYOT: ja teda nemam body battery, ale takhle nizkej stres bych mel asi leda v umelym spanku nebo v komatu
    BATY
    BATY --- ---
    COYOT: Aha, už chápu. Mám to stejně jako ty...
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: To je mi jasný ... ale jde o tu úroveň odpočinku ... která taky kolísá.. tj stav bez stresu , modrej, sem tam je úroveň odpočinku 10% občas 20... a mě jen zajímalo jak to maj i ostatní uživatele .. jestli jsou schopni odpočívat tak, ze jim úroveň odpočinku jde výše jak nad 25% ...to jen ze zvědavosti... ačkoli tohle bude asi dost ovlivněno strávit , alkoholem , kofeinem atd...
    BATY
    BATY --- ---
    COYOT: To není dobíjení ale úroveň stresu. Čím míň se stresuješ, tím míň plýtváš baterku.
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Ja myslel spis úroveň dobíjení před den v tom grafu ...viz obrázek ... jinak taky sem v průměrným denním dobíjení kolem cca 50ti procent

BATY
    BATY --- ---
    COYOT: prošel jsem pár dní zpátky a za den dobiju v rozmezí +40 až +75, ale většinou je to kolem +50 něco...
    COYOT
    COYOT --- ---
    Ještě k Body Battery ... jaký úrovně vám dosahuje “dobíjení “ tj klidová fáze ... ja sem rád že se dostanu na 25 % jednou za čas
    COYOT
    COYOT --- ---
    MERISCZ: Jo jo , chlast je svině ... taky mi občas po probuzení a prechdozich 6-7 mi pivech večer , šlo body battery dolu jak po celodenním výletu na kole :)
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    RONDALUS: takový záznam tam mám taky. Body battery celou noc pěkně klesala níž a níž.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MERISCZ: Megaknihy.cz za 332 i s poštou, včera jsem rovnou objednal :)

Proč spíme - Walker Matthew - Megaknihy.cz
    https://www.megaknihy.cz/zdravi/323269-proc-spime.html?search_pos=1
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Me se libilo, jak mi Garminy po kalbe a po uplne na hovno spanku rano napsaly, ze sem se vlastne vubec nevyspal, vubec sem neregeneroval a v podstate bych nemel vubec nic delat, protoze sem uplne v haji. Jako mely pravdu, to ne ze ne, fakt mi bylo blbe az do vecera. Ale obecne ta analyza spanku byla zajimava a nejvic me dostalo, ze jsem byl kompletne celej spanek ve stresu.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    MINER: právě, že jsem to zkusil a nedám to.
    MINER
    MINER --- ---
    MERISCZ: jestli to dáváš anglicky, na audible.com máš první knihu zdarma.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    MINER: už si tu knížku hledám. Jen jsem koukal a 400,- se mi za audioknihu úplně nechce zaplatit.
    MINER
    MINER --- ---
    BATY: zajímavý je, že nejde jen o to, jakej kolem sebe má člověk bordel, a jak moc je ve stresu, ale podle tý knížky jsou ty fáze mimo jiné řízený i cirkadiálním rytmem, takže když jde člověk spát pozdě, chybí mu hlubokej, když se vzbudí moc brzy, chybí mu REM.
    Takže choď spát dřív MERISCZ: :DDD
    BATY
    BATY --- ---
    MERISCZ: Prosím tě, zkus spát víc v hlubokém spánku, jestli můžeš...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam