• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: dneska už Tri nemá cenu, když je venku PRO, má ještě další funkce navíc...
    MINER
    MINER --- ---
    AUDIAC: dual potřebuješ jenom, pokud nějaký tvůj device, na kterým to chceš používat, nemá ANT+: má navíc Bluetooth, takže to přečte i telefon, jinak nepotřebuješ. Napadá mě třeba https://mysasy.com/, jestli do toho hodně dupeš.
    Tri potřebuješ, pokud chceš měřit tep při plavání: měří pod vodou do interní paměti, páč pod vodou spojení s hodinkama většinou nefunguje
    Jinak stačí Run.
    Já jsem většinou línej, a nosim ho tak jenom tak občas a jinak běhám na cit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AUDIAC: Jen pokud potřebuji detail a nedaj se nosit hodinky - třeba při kettlebell snatch nebo při sparingu, ve vodě
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Používáte ke Garmin hodinkám hrudní pás? Teoreticky by mělo fungovat všechno s Ant+, nejen garmin... řeším, jestli vzít ten Dual, Tri, nebo něco jinýho.
    MTHU
    MTHU --- ---
    ADMIX: To mi připomnělo mýho otce s rukama jako lopaty, co si zkoušel můj Garmin Instinct :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ciste ze zajimavosti, ma tu nekdo zapesti jako normalni clovek, tj. treba 9-10"? :D Uz delsi dobu pokukuju po nejakym gadgetu typu fitbit charge 4, zarizeni je na trhu tri prdele, ale bohuzel to vypada ze pro kazdyho kdo ma zapesti vic jak 8" je nejlepsi pritel izolepa nebo ducktape :(
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    BATY: Slo o to aby to nekecalo pri vyhodneceni doby odpocinku(coz stejne asi keca)..Mam na pude cyklistickej a veslovaci trenazer..tak jsem to taky chtel spojit v "1" aktivitu..Na 1 pokus to slo.Az na to jsem se parktak preklik vymeny aktivity..

BATY
    BATY --- ---
    MEJLA82: Asi jsem úlně nepocholil o co ti jde... Proč bys chtěl mít veslování a kolo pod jednou aktivitou? To je nějaký sport, něco jako duathlon nebo triathlon, kde plaveš, jedeš na kole a běžíš v jedné aktivitě...

Spojit dvě aktivity můžeš pomocí třeba tohoto webového toolu: https://www.fitfiletools.com/#/top - File Combiner... Ale nevim co ti vypadne, když spojíš veslování a kolo :)

Pod třeba ten duathlon na hodinkách nemůžeš dát libovolné sporty? Já jsem to zkoušel snad jen jednou kvůli odznaku a kombinoval jsem jen běho a kolo... Moc jsem se v tom nikdy nehrabal.
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Zdravim..
    Dotaz ke Garmin (fenix 5x)
    nevite jestli lze mit 2 druhy aktivity (veslovaci trenazer+kolo uvnitr) pod 1 spustenou aktivitou?Pripadne ty aktivity spojit v garmin c.?Pokud dokoncim jednu aktivitu a v zapeti jdu na dalsi.Neni doba odpocinku spravna..
    PYRO
    PYRO --- ---
    Hmm a nebo jsem se opravdu o půlnoci docela uklidnil. Našel jsem dny kdy to i navazuje.
    PYRO
    PYRO --- ---
    Mno je ještě zajímavý že na sebe moc stres přez noc nenavazuje

COYOT
    COYOT --- ---
    AUDIAC: Jj po náročný aerobní aktivitě taky mám taky několik hodin po dokončení zvýšení tep oproti klidový tepovce .. ten stress tomu pak odpovídá

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BATY: To asi bude ono. Byl jsem hodně nasranej, tak jsem běžel hodně rychle :D
    BATY
    BATY --- ---
    Tuhle jsem měl celkem náročnou aktvitu, hodinu na kole naplno, průměrnej tep v aktivitě 174 a potom, zbytek dne jsem byl podle hodinek ve stresu :)
    Tak stres to úplně nebyl, ale srdce prostě bušilo víc, než kdybych tu aktivutu neměl, určitě teda pálilo víc body battery :)

BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: Podle mě, jak máš ještě nějakou dobu zvýšenej tep po nějaké náročnější aktivitě, tak si myslí, že to je stres...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Já vám nevím, buďto mi ty hodinky měřej nějak divně, nebo jsem divnej já. Pracovní den jeden z těch víc stresujících. Po práci jsem si šel vyčistit hlavu běháním a večer jsem už akorát kuchtil na další den. A podle grafu jsem před spaním asi deaktivoval atomovku :)

COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Aha :) rak to sem to celou dobu chápal blbě :) dik za vysvětlení ... není úplně klidná ta práce ale musí si člověk říkat ze se z toho nesmí pos... samozřejmě občas to nejde a je fakt, že dnes je docela klid
    BATY
    BATY --- ---
    COYOT: To je stres... Čím míň tím líp. Tzn, když máš ve spánku stres 10, tak se ti rychleji dobíjí baterka, než někomu, kdo má ve spánku stres 25 nebo víc. To modrý není, že dobíjíš, ale prostě stres pod 25 se zobrazuje v grafu modře... Nad 25 oranžově, nad 50 víc oranžově a na 75 nejvíc oranžově...
    Asi máš docela klidnou práci :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    Je zajímavý ... ze zatím co sedím v práci a pracuju dobijim lip než ve spánku

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam