• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BATY: To asi bude ono. Byl jsem hodně nasranej, tak jsem běžel hodně rychle :D
    BATY
    BATY --- ---
    Tuhle jsem měl celkem náročnou aktvitu, hodinu na kole naplno, průměrnej tep v aktivitě 174 a potom, zbytek dne jsem byl podle hodinek ve stresu :)
    Tak stres to úplně nebyl, ale srdce prostě bušilo víc, než kdybych tu aktivutu neměl, určitě teda pálilo víc body battery :)

BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: Podle mě, jak máš ještě nějakou dobu zvýšenej tep po nějaké náročnější aktivitě, tak si myslí, že to je stres...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Já vám nevím, buďto mi ty hodinky měřej nějak divně, nebo jsem divnej já. Pracovní den jeden z těch víc stresujících. Po práci jsem si šel vyčistit hlavu běháním a večer jsem už akorát kuchtil na další den. A podle grafu jsem před spaním asi deaktivoval atomovku :)

COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Aha :) rak to sem to celou dobu chápal blbě :) dik za vysvětlení ... není úplně klidná ta práce ale musí si člověk říkat ze se z toho nesmí pos... samozřejmě občas to nejde a je fakt, že dnes je docela klid
    BATY
    BATY --- ---
    COYOT: To je stres... Čím míň tím líp. Tzn, když máš ve spánku stres 10, tak se ti rychleji dobíjí baterka, než někomu, kdo má ve spánku stres 25 nebo víc. To modrý není, že dobíjíš, ale prostě stres pod 25 se zobrazuje v grafu modře... Nad 25 oranžově, nad 50 víc oranžově a na 75 nejvíc oranžově...
    Asi máš docela klidnou práci :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    Je zajímavý ... ze zatím co sedím v práci a pracuju dobijim lip než ve spánku

COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Hmm zajímavý, podle mě hraje taky velkou roli teplota kde člověk spi .. je fakt ze máme doma proste. 21 .. a to není na spaní ideální ... ale dik za příspěvek
    BATY
    BATY --- ---
    I když teda tak nízký jako ty to nemám, to je pravda, spíš kolem těch 25, když spím (nebo ležím a koukám na strop) :)

MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BATY: jako, rad bych spal od deviti do deviti, ale na to uz jsem asi starej :-D
    ja tam mam modrej tak akorat ten spanek vlevo a tim to hasne..
    BATY
    BATY --- ---
    MR_DAN: dyk to je ve spánku...
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    COYOT: ja teda nemam body battery, ale takhle nizkej stres bych mel asi leda v umelym spanku nebo v komatu
    BATY
    BATY --- ---
    COYOT: Aha, už chápu. Mám to stejně jako ty...
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: To je mi jasný ... ale jde o tu úroveň odpočinku ... která taky kolísá.. tj stav bez stresu , modrej, sem tam je úroveň odpočinku 10% občas 20... a mě jen zajímalo jak to maj i ostatní uživatele .. jestli jsou schopni odpočívat tak, ze jim úroveň odpočinku jde výše jak nad 25% ...to jen ze zvědavosti... ačkoli tohle bude asi dost ovlivněno strávit , alkoholem , kofeinem atd...
    BATY
    BATY --- ---
    COYOT: To není dobíjení ale úroveň stresu. Čím míň se stresuješ, tím míň plýtváš baterku.
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Ja myslel spis úroveň dobíjení před den v tom grafu ...viz obrázek ... jinak taky sem v průměrným denním dobíjení kolem cca 50ti procent

BATY
    BATY --- ---
    COYOT: prošel jsem pár dní zpátky a za den dobiju v rozmezí +40 až +75, ale většinou je to kolem +50 něco...
    COYOT
    COYOT --- ---
    Ještě k Body Battery ... jaký úrovně vám dosahuje “dobíjení “ tj klidová fáze ... ja sem rád že se dostanu na 25 % jednou za čas
    COYOT
    COYOT --- ---
    MERISCZ: Jo jo , chlast je svině ... taky mi občas po probuzení a prechdozich 6-7 mi pivech večer , šlo body battery dolu jak po celodenním výletu na kole :)
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    RONDALUS: takový záznam tam mám taky. Body battery celou noc pěkně klesala níž a níž.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam