• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATY: Mám TRI a ten ukládá záznam sportu do vlastní paměti a pak to synchronizuje do hodinek. Podle toho popisu se tak funkce Pro liší jen tím, že nemusíš na hodinkách spustit sport (pro započetí záznamu), ale zaznamenává pořád. Což tedy úplně v mých plánech úplně není, nosit hrudní pás mimo sportovní aktivitu, abych to využil :o
    BATY
    BATY --- ---
    SHITTIE: Já mam Garmin Run už asi 5 let a nejeví známky opotřebení, takže tenhle argument je podle mě tak trochu mimo... Zatím se mi posral jen jeden hrudní pás od Garminu (a že jsem se taky načekal) a tam tam mi přestala fungovat právě tam odnímatelná část, takže mi zůstal funkční pás, ale nemám k němu ten senzor.

Jako PRO stojí raketu, ale když bych šel do nového, tak do PRO, protože se mi líbí ta možnost, že můžeš mít změřené i aktivity, při kterých nemůžeš nebo nechceš mít hodinky na ruce, dokonce to měří i kroky a všechno...

Ale já už nejsem asi moc objektivní, jelikož mám od Garminu snad úž všechno, tak je jasný, že si do toho garmim ekosystému teď nekoupím něco od polaru :)
    MINER
    MINER --- ---
    SHITTIE: +1 za Polar. Garmin osciluje ± 1 bpm. Polar, který jsem používal předtím, byl krásně stabilní, a přitom reagoval na změnu. Nevim, jestli je to pásem, nebo filtrací v hodinkách, ale záznam byl nebe a dudy. Jestli to někdo umí porovnat, doplňte..
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    MTHU: presne proto bych si tepak od garminu nekoupil. pas je to prvni co se na tom posere. decathloni za zlomek ceny funguje na pohodu, nahradni pas se da sehnat za par susnu, jelikoz piny jsou stejny jako na desitkach jinych pasu. jestli si nekdy poridim nejakej lepsi, tak bude od polaru, ty jsou co se presnosti tyce udajne spicka a pas je menitelnej. jinak optika v hodinkach je samozrejme pri jakymkoliv pohybu vicemene k hovnu.
    MTHU
    MTHU --- ---
    Co mě jen sere, že nový hrudní pásy od Garminu nemají vyměnitelný pás. Takže je potřeba o něj řádně pečovat. Nebo si koupit nový komplet.
    MTHU
    MTHU --- ---
    Nechal jsem si naježit Run, i když mi Instinct neumí přečíst running dynamics (třeba se ukecám na Fenix, hehe). A v zimě je to opravdu znát, dlouho mi trvá, než se ruka prohřeje a optickej senzor na zápěstí chytí. Vzhledem k tomu, že jsem noob, se mi dost často stávalo, že jsem přepálil ještě dřív, než mi to senzor zaznamenal. A jako bonus se dají hodinky nosit přes bundu.
    MTHU
    MTHU --- ---
    AUDIAC: Záleží jaký máš hodinky a jaký chceš metriky. Cokoliv s ANT+ ti dá srdeční tep. Ale např. Garmin HRM Run/Tri/PRO umí do kompatibilních hodinek stříkat i running dynamics. A Pro navíc umí fungovat i bez hodinek, rovnou proti appce přes Bluetooth. Vhodné na indoor aktivity.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    a Wahoo Tickr X někdo nemáte?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BATY: Tam je jediná nevýhoda ta cena :( na plavání to nepotrebuju, tak asi vezmu ten run. A nebo se na to vyprdnu, pač mi to beztak ukáže jen to, že jsem lemra :)
    BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: dneska už Tri nemá cenu, když je venku PRO, má ještě další funkce navíc...
    MINER
    MINER --- ---
    AUDIAC: dual potřebuješ jenom, pokud nějaký tvůj device, na kterým to chceš používat, nemá ANT+: má navíc Bluetooth, takže to přečte i telefon, jinak nepotřebuješ. Napadá mě třeba https://mysasy.com/, jestli do toho hodně dupeš.
    Tri potřebuješ, pokud chceš měřit tep při plavání: měří pod vodou do interní paměti, páč pod vodou spojení s hodinkama většinou nefunguje
    Jinak stačí Run.
    Já jsem většinou línej, a nosim ho tak jenom tak občas a jinak běhám na cit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AUDIAC: Jen pokud potřebuji detail a nedaj se nosit hodinky - třeba při kettlebell snatch nebo při sparingu, ve vodě
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Používáte ke Garmin hodinkám hrudní pás? Teoreticky by mělo fungovat všechno s Ant+, nejen garmin... řeším, jestli vzít ten Dual, Tri, nebo něco jinýho.
    MTHU
    MTHU --- ---
    ADMIX: To mi připomnělo mýho otce s rukama jako lopaty, co si zkoušel můj Garmin Instinct :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ciste ze zajimavosti, ma tu nekdo zapesti jako normalni clovek, tj. treba 9-10"? :D Uz delsi dobu pokukuju po nejakym gadgetu typu fitbit charge 4, zarizeni je na trhu tri prdele, ale bohuzel to vypada ze pro kazdyho kdo ma zapesti vic jak 8" je nejlepsi pritel izolepa nebo ducktape :(
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    BATY: Slo o to aby to nekecalo pri vyhodneceni doby odpocinku(coz stejne asi keca)..Mam na pude cyklistickej a veslovaci trenazer..tak jsem to taky chtel spojit v "1" aktivitu..Na 1 pokus to slo.Az na to jsem se parktak preklik vymeny aktivity..

BATY
    BATY --- ---
    MEJLA82: Asi jsem úlně nepocholil o co ti jde... Proč bys chtěl mít veslování a kolo pod jednou aktivitou? To je nějaký sport, něco jako duathlon nebo triathlon, kde plaveš, jedeš na kole a běžíš v jedné aktivitě...

Spojit dvě aktivity můžeš pomocí třeba tohoto webového toolu: https://www.fitfiletools.com/#/top - File Combiner... Ale nevim co ti vypadne, když spojíš veslování a kolo :)

Pod třeba ten duathlon na hodinkách nemůžeš dát libovolné sporty? Já jsem to zkoušel snad jen jednou kvůli odznaku a kombinoval jsem jen běho a kolo... Moc jsem se v tom nikdy nehrabal.
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Zdravim..
    Dotaz ke Garmin (fenix 5x)
    nevite jestli lze mit 2 druhy aktivity (veslovaci trenazer+kolo uvnitr) pod 1 spustenou aktivitou?Pripadne ty aktivity spojit v garmin c.?Pokud dokoncim jednu aktivitu a v zapeti jdu na dalsi.Neni doba odpocinku spravna..
    PYRO
    PYRO --- ---
    Hmm a nebo jsem se opravdu o půlnoci docela uklidnil. Našel jsem dny kdy to i navazuje.
    PYRO
    PYRO --- ---
    Mno je ještě zajímavý že na sebe moc stres přez noc nenavazuje

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam