Pak mě ještě napadlo, že kdysi byla kauzička, že lidem, kteří mají jen Edge, se nezapočítávají Intensity Minutes. Na to bylo z Garminu odpovězeno, že IM umí prostě zaznamenávat jen hodinky, že zařízení, která nepočítají kroky (řada Edge) to prostě nikdy umět nebudou... I když jsem asi moc nepochopil, jakou souvislost mají kroky s tím, jak moc člověku buší srdce...
Jinými slovy, když chtěl někdo mít změřené IM, musel při vyjížďcě na kole, kterou si měřil Edgem mít na ruce i hodinky. A nebo někdo, kdo chce mít statistiky srdečního tepu 24/7 taky. Tenhle tepák PRO ti umožní hodinky nechat doma, opálit si ruku a zároveň mít změřené IM i srdeční tep do denního přehledu, protože v tom ty hodinky zastoupí... Jako blbost, ale někoho to třeba potěší :)
Jinak taky nechápu, proč, když člověk nemá hodinky na ruce, při jízdě na kole například, kterou si měřím Edgem + hrudním tepákem, tak v denním přehledu tepu mám díru, žádná data, ale přitom z toho času mám ty data v té cyklo aktivitě. Proč je ten denní přehled prostě nevezme z té aktivty? Proč musím mít na ruce hodinky, abych tam neměl díru? Navíc tep z hodinek je daleko měně přesný než z toho hruďáku. Takže když to člověk chce mít přesný, tak ještě musí mít na hodinkách zapnutou nějakou aktitu, třeba jógu, to je jedno, ale díky spuštěné aktivitě, se hodinky připojí na ext. hrudní pás. Aktivita se na konci discardne, ale ten naměřený tep si hodinky pamatují a pak je v denním přehledu přesný tep. Ale to už jsem odbočil, to je jen pro geeky :)