• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    Pár dní zpátky, se mi stala taková nemilá věc. Všimnul jsem si, že jsem si roztavil čočku na světla Garmin Varia UT 800... Asi jak jsem ho dával do batohu, abych si ho v práci dobil a jak mám nastavené, že když zapnu Edge, tak se zapnou světla, tak v batohu asi nějakou dobu svítilo, čočka se připlácla asi na zip od vesty nebo něčeho a rozpekla se o to, tipuju.
    Tak jsem světlo poslal do Garminu na reklamaci s tím, že souhlasím i s placenou opravou, protože jsem čekal, že mi to pošlou zpátky s tím, že to je moje chyba a čau. No a druhý den mi volali, že posílají nové světlo... Takže za 3 dny od té doby, co jsem ho odeslal, jsem měl doma nové. Tak jsem se jen chtěl poděli o pozitivní zkušenost ;)

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TAURUS: jj, objem udělá hodně, to jsem tak nějak zahrnul pod tu genetiku :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    AUDIAC: Záleží i na objemu srdce - menší srdce musí víc tepat k posunu stejného množství krve, nezávisle na kondici a metabolismu.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tepovka závisí na spoustě faktorů. Věk, pohlaví, fitness level... a taky dost genetika. Nejsem kdovíjakej atlet, hlavně do dvaceti jsem jen ležel na gauči... a když jsem se před několika lety ocitl na JIPce, tak se doktoři ptali, jestli nejsem nejakej vrcholovej sportovec, pač v noci jsem jel na 45 bpm a 4 nádechy za minutu.
    Tuším, že to proběhlo před časem tady, dva lidi jeli spolu na kole, zhruba stejně fit, no a rozdíl v tepovce měli třeba 30 bpm...

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MIKEKT: no já tomu rozumím prd, ale obecně platí, že čím nižší tepovka, tím je více fit (více trénovaný, zdravější dalo by se říct).. nevím, jestli může být nějak až "škodlivě" nízká klidová tepovka.. myslím, ze freediveři maji dokonce dost hluboko pod 40 a to během potápění.. :)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    SUBTITLES017: já ani nevím jaká má být, ale někdo mi v práci říkal, že ji mám skoro až moc nízkou :-)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    první dva týdny v přehledu aktivní (běh), druhé dva týdny v přehledu doma s covidem (tam šel klidový tep pěkně nahoru, teď už se to vrací k normálu, naštěstí)

BATY
    BATY --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    COYOT:
    MIKEKT: diky!
    Zmatla me prumerna klidova srdecni frekvence, jestli to neni malo, ale je to hodinkama, jste na tom podobne.
    COYOT
    COYOT --- ---
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MIKEKT: pěkná klidovka
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    POZITRON: co hledáš?

POZITRON
    POZITRON --- ---
    Prosim, kdo mate garmin hodinky, muzete mi ukazat, jak vypada vas graf srdecni frekvence za 4 tydny? Diky moc.

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MTHU: dobrá informace.. :) fakt jsem neveděl, jak to hledat..
    MTHU
    MTHU --- ---
    SUBTITLES017: České zastoupení Garminu to má pod názvem keeper ;-) https://www.garmin.cz/vyhledavani/zbozi?q=keeper
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BEREGOND: ten puvodni mi tam vydrzel od ty doby, co ty hodinky mam (asi rok a pul - i tak bych cekal, ze vydrzi dyl). Vzal jsem rovnou dva kusy, tak uvidime, kolik vydrzi.. stejne mam casem v planu upgrade na novější / jiné garminy, tak aspon bude záminka :))
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    SUBTITLES017: Mě už prasknulo tohle použku podruhé za půl roku, ale nahradil jsem ho černou gumičkou co se dávala dřív k nabíjčkám na telefony. Poznat to není, a vypadá to že přežije i samotný řemínek.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BATY: jo, to bych byval taky tak udelal, akorat bych ho vzal tady z ČR abych nemusel tak dlouho cekat..

no objednal jsem k tomu jeste tenhle pasek, kdyz uz tam neco objednavam.. :)

Nylonový řemínek pro Garmin Fenix 22 mm SPORT černý EASYFIT/QUICKFIT - StyleStore.cz
    https://www.stylestore.cz/reminky/nylonovy-reminek-pro-garmin-fenix-22-mm-sport-cerny-easyfit-quickfit/
    BATY
    BATY --- ---
    SUBTITLES017: No vidíš, já to řešil tak, že jsem si za 60 Kč koupil celej pásek z ali a vzal jsem si z něj jen tenhle kousek :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: ha!

Keeper náhradní silikonové černé poutko k řemínku Garmin Fenix 22mm 1KS - StyleStore.cz
    https://www.stylestore.cz/reminky/keeper-nahradni-silikonove-cerne-poutko-k-reminku-garmin-fenix-22mm-1ks/

to by melo byt ono asi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam