• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Narazil jsem na to kdyz jsem hledal neco jineho :D Netestoval jsem, mozna se nekomu hodi.
    GarminGraphs – rozšíření do 🦊 Firefoxu (cs)
    https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/garmin-graphs/

A co hledam ? Doplnek co mi ukaze poradi kroku z garmin connect lidi co mam jako kamarady.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    nevite, prosim, jak se zbavim okruhu? kazdy den se mi nekolikrat na hodinkach spousti nejake okruhy a ja nemuzu prijit na to, jak to zrusim. je to dost otravny. :( v nastaveni se zda, ze je to vypnute.

IV0
    IV0 --- ---
    COYOT: Mám HRM teprve pár dnů, ale přesně takhle to funguje při plavání.
    MINER
    MINER --- ---
    IV0:
    Místo abys dámy vohejbal,
    pojď si zahrát s námi nohejbal!
    IV0
    IV0 --- ---
    IV0: (pro Garmin)
    IV0
    IV0 --- ---
    Ahoj, nenašel by se tady někdo ochotný (samozřejmě za odměnu) vyvinout jednoduchou aplikaci pro počítání skóre na nohejbal? Ideálně jako Datové pole, aby to mohlo běžet v rámci nějaké existující aktivity?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Quick PSA: nabijecky a USB kabely se hodne padelaji. Pokud se vam baterka zahriva - znicite si tim baterku. (Hodinky jsou horke na dotek, cca 40 stupnu). Baterky v hodinkach jsou tak male, ze prehrivat hodinky se neoplaci.

Samsung se sam vypne a ceka na ochlazeni - nicmene pak zase zacne nabijet.
    Garmini maji trochu vyhodu ve fyzickem konektoru - ale to vas neochrani v 5V/0.5A modu USB krabicek. Mam tu 2 hezky roztekle dockovaci stanice na Samsung :)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MEJLA82: nejsou jen vypnutý? Mama sice jen f3 ale garmin navigace mám. Jdou tam vypnout úplně všechny mapy tak že máš prázdno jako u tebe. Zkus nějaký nastavení mapy kde můžeš volit víc map. A tam bych zacal
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Zdravím,mám takový dotaz,s poslední aktualizací map pro garmin Fenix 5x mi mapy zcela z hodinek zmizely.Zkoušel jsem reinstalaci map v garmin expres.Ta proběhne ale mapy v hodinkách stále nejsou.
    Dokáže někdo poradit jak je získat z5?

BRAP242
    BRAP242 --- ---
    FATBOZZ: nebo takhle - kdyz jsem chtel koupit novy hodinky tohle jsem si prolezl
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    FATBOZZ: nekde jsem to cetl...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BRAP242: a to tipujes nebo máš ověřený zdroj?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    FATBOZZ: verze 7 ma bejt nekdy v zari
    COYOT
    COYOT --- ---
    NIXX: Takže použitelnost např při hokeji , kdy pustím aktivitu na hodinkách ... necham je v šatně a pak aktivitu ukončim, data se přenesou je realizovatelná ? To bych tu 3ku asi i obětoval ...
    NIXX
    NIXX --- ---
    COYOT: já ho mám... bez hodinek kromě měření tepovky počítá kroky a minuty intenzivní aktivity.
    S hodinkami, které podporují Running Dynamics pak sbírá i RD metriky.
    BATY
    BATY --- ---
    COYOT: Tady v klubu to nikdo nemá...
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: No metriky běhu nepotrebuju , ale na běžkách by mě zajímalo jak efektivně ťapu.. a jestli se zas vrátím k hokeji ... tak by to smysl mělo .. spis mě zajímaly postřehy někoho , kdo pás používá i bez hodinek rovnou s aplikaci Connect
    BATY
    BATY --- ---
    COYOT: Taky by se mi líbil... Proč se ptáš? Na běhání by měl umět všechny ty metriky, které dává HRM Run.
    COYOT
    COYOT --- ---
    Po 3 letech mi dal sbohem HRM run ... nebeham ... ani moc neplavu .. takže by mi stačil asi obyčejnej pás ... ale z nějakýho důvodu chci ten HRM PRO.... je tu někdo kdo jej používá i mimo cyklistiku ??
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Zeby nový fenixy na cestě?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam