• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MEJLA82: nejsou jen vypnutý? Mama sice jen f3 ale garmin navigace mám. Jdou tam vypnout úplně všechny mapy tak že máš prázdno jako u tebe. Zkus nějaký nastavení mapy kde můžeš volit víc map. A tam bych zacal
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Zdravím,mám takový dotaz,s poslední aktualizací map pro garmin Fenix 5x mi mapy zcela z hodinek zmizely.Zkoušel jsem reinstalaci map v garmin expres.Ta proběhne ale mapy v hodinkách stále nejsou.
    Dokáže někdo poradit jak je získat z5?

BRAP242
    BRAP242 --- ---
    FATBOZZ: nebo takhle - kdyz jsem chtel koupit novy hodinky tohle jsem si prolezl
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    FATBOZZ: nekde jsem to cetl...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BRAP242: a to tipujes nebo máš ověřený zdroj?
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    FATBOZZ: verze 7 ma bejt nekdy v zari
    COYOT
    COYOT --- ---
    NIXX: Takže použitelnost např při hokeji , kdy pustím aktivitu na hodinkách ... necham je v šatně a pak aktivitu ukončim, data se přenesou je realizovatelná ? To bych tu 3ku asi i obětoval ...
    NIXX
    NIXX --- ---
    COYOT: já ho mám... bez hodinek kromě měření tepovky počítá kroky a minuty intenzivní aktivity.
    S hodinkami, které podporují Running Dynamics pak sbírá i RD metriky.
    BATY
    BATY --- ---
    COYOT: Tady v klubu to nikdo nemá...
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: No metriky běhu nepotrebuju , ale na běžkách by mě zajímalo jak efektivně ťapu.. a jestli se zas vrátím k hokeji ... tak by to smysl mělo .. spis mě zajímaly postřehy někoho , kdo pás používá i bez hodinek rovnou s aplikaci Connect
    BATY
    BATY --- ---
    COYOT: Taky by se mi líbil... Proč se ptáš? Na běhání by měl umět všechny ty metriky, které dává HRM Run.
    COYOT
    COYOT --- ---
    Po 3 letech mi dal sbohem HRM run ... nebeham ... ani moc neplavu .. takže by mi stačil asi obyčejnej pás ... ale z nějakýho důvodu chci ten HRM PRO.... je tu někdo kdo jej používá i mimo cyklistiku ??
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Zeby nový fenixy na cestě?

BATY
    BATY --- ---
    Pár dní zpátky, se mi stala taková nemilá věc. Všimnul jsem si, že jsem si roztavil čočku na světla Garmin Varia UT 800... Asi jak jsem ho dával do batohu, abych si ho v práci dobil a jak mám nastavené, že když zapnu Edge, tak se zapnou světla, tak v batohu asi nějakou dobu svítilo, čočka se připlácla asi na zip od vesty nebo něčeho a rozpekla se o to, tipuju.
    Tak jsem světlo poslal do Garminu na reklamaci s tím, že souhlasím i s placenou opravou, protože jsem čekal, že mi to pošlou zpátky s tím, že to je moje chyba a čau. No a druhý den mi volali, že posílají nové světlo... Takže za 3 dny od té doby, co jsem ho odeslal, jsem měl doma nové. Tak jsem se jen chtěl poděli o pozitivní zkušenost ;)

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TAURUS: jj, objem udělá hodně, to jsem tak nějak zahrnul pod tu genetiku :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    AUDIAC: Záleží i na objemu srdce - menší srdce musí víc tepat k posunu stejného množství krve, nezávisle na kondici a metabolismu.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Tepovka závisí na spoustě faktorů. Věk, pohlaví, fitness level... a taky dost genetika. Nejsem kdovíjakej atlet, hlavně do dvaceti jsem jen ležel na gauči... a když jsem se před několika lety ocitl na JIPce, tak se doktoři ptali, jestli nejsem nejakej vrcholovej sportovec, pač v noci jsem jel na 45 bpm a 4 nádechy za minutu.
    Tuším, že to proběhlo před časem tady, dva lidi jeli spolu na kole, zhruba stejně fit, no a rozdíl v tepovce měli třeba 30 bpm...

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MIKEKT: no já tomu rozumím prd, ale obecně platí, že čím nižší tepovka, tím je více fit (více trénovaný, zdravější dalo by se říct).. nevím, jestli může být nějak až "škodlivě" nízká klidová tepovka.. myslím, ze freediveři maji dokonce dost hluboko pod 40 a to během potápění.. :)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    SUBTITLES017: já ani nevím jaká má být, ale někdo mi v práci říkal, že ji mám skoro až moc nízkou :-)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    první dva týdny v přehledu aktivní (běh), druhé dva týdny v přehledu doma s covidem (tam šel klidový tep pěkně nahoru, teď už se to vrací k normálu, naštěstí)

BATY
    BATY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam