• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    MINER: tento problem uz je znamy 3 roky, som celkom skepticky. Najhorsie na tom je, ze ono to vsetko chodilo bez problemov. Odkedy som nainstaloval Weather pocasie, alebo sa vratil z Tenerife tak to nejde. Odinstaloval som, snazil sa dat do povodneho stavu tak uz to nechodi.
    MINER
    MINER --- ---
    NEPHIRUS: a řekli aspoň, že to opraví, nebo to nechaj rozbitý, jako všechno ostatní?
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    NEMRTVY: Mam stejnej problem s F5, podle supportu je to issue ty android aplikace. Pocasi je location-based, cili musis mit v androidu povoleny gps i na pozadi pro garmin aplikaci. I tak to nefunguje porad a jeste k tomu to je dost znat na baterce.
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    BATY: To som tiez skusal :(
    BATY
    BATY --- ---
    NEMRTVY: Jo, musíš zapnout aktivitu a nechat načíst GPS...
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    Caute, uz sa to asi riesilo, ale Garmin Fenix 6 Saphire odmieta nacitat pocasie. Vyskusal som vsetko, aj znovu naparovat telefon s Garminmi. Proste moj Android Samsung S20 a Garming 6 Fenix nebudu ukazovat pocasie, proste Waiting for data. Neviete co s tym? Stalo sa to po navrate z Tenerife, kde vsetko islo ok.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Netušíte, proč mi zmizel stav tréninku u Garmin? Aktivity pořád stejný, ale najednou to neukazuje.

COYOT
    COYOT --- ---
    AUDIAC: Souhlasím … pokud parkrát vynechám, nebo jen trochu snizim zátěž, nebo naopak jedu na enduru bez wattaku , tak jdu přes regeneraci do neproduktivního stavu… takže sem to začal ignorovat … ačkoli stagnace je patrna i dle training peaks.. co mě ale tedy jako novopečeného majitele edge 520 plus docela nemile překvapilo … je absence training effect … to sem prokaučoval … a to mě u cyklobudiku tedy docela fakt sere … když tu uměly starý F3ky :/
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    RONDALUS: obecně je ten stav tréninku takovej všelijakej, protože to hodně bere ze sedmidenní zátěže. zrovna pár dnů zpět mi to hodilo z produktivního stavu na neproduktivní jenom proto, že jsem týden zpět jel 5h na kole, tudíž mi vyjely minuty intenzivní aktivity, a po týdnu to kleslo (protože jsem zase nedupal 4h na kole) a appka mi řekla, že jsem lempl a flákám se :) holt je třeba to brát trochu z rezervou - dobrý sluha, špatný pán :)
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    RONDALUS: Minimalne F5 pri vypoctu VO2max vyskovy profil uplne ignoruje.
    BATY
    BATY --- ---
    RONDALUS: U toho climbing screenu vypni popup. Typicky, když jedu trasu na kole, kterou neznám, tak většinou za odbočkou je kopec a místo toho, abych věděl, kam mám jet, tak vyskočí climbing pro... k naštvaní :) Climbing pro jsem nechal aktivní, protože někdy na to koukám, ale vypnul jsem jen to skákání do popředí, když se blíží kopec.
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Ahoj, nevíte někdo, jak vypnout automatický přepínání obrazovky při trailovym běhu na stoupací obrazovku? Někdy je to fajn, typicky při závodě, ale když si importuju gpx trasu podle který chci běžet a při každym kopci se mi mapa přepne, tak to moc fajn neni :)

A druhá věc... nevíte jak se u obecně trailovym běhu počítá Vo2max? Jsem si byl zaběhat do kopců, dal jsem si dokonce osobní rekord, ale hodinky mě vynadaly, že neproduktivní. Skoro mi to přijde, že se úplně ignoruje výškový profil. Že ty hodnoty braly úplně stejně, jako když bych běhal někde v parku nebo na ovále a tak samozřejmě pak vysoký HR společně s pomalym tempem daly dohromady tak špatnej celkovej výkon.
    Mám Garmin Tactix Delta.
    Díky moc
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MAESTRO_007: s jiným modelem jsem měl problém a prodavač v oficiálním storu mi poradil, až výškoměr píšu jako závadu vždycky - že v servisu s tím nepůjdou běhat do kopce a že to skoro vždycky prostě uznaj
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    mám Garmin Fenix 5x a zbláznil se mi výškoměr, ležely týden doma na nabíječce a pak začal výškoměr ukazovat nesmysly jako 7000mnm atd. Restartoval jsem je do původního nastavení, to už se spravili jakoby do normálu, kdy to ukazuje nadmořskou výšku reálnou, ale při aktivitě to má odchylky stovky metrů. Cesta do práce místo 60m převýšení má třeba 500m atd. Navíc když chci kalibrovat výškoměr, tak to najde nadmořskou výšku, ale když dam kalibrovat napíše to "kalibrace neúspěšná".

Setkal se stim někdo a pomohlo něco jiného než reklamace? Software mám aktuální. Dik
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Narazil jsem na to kdyz jsem hledal neco jineho :D Netestoval jsem, mozna se nekomu hodi.
    GarminGraphs – rozšíření do 🦊 Firefoxu (cs)
    https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/garmin-graphs/

A co hledam ? Doplnek co mi ukaze poradi kroku z garmin connect lidi co mam jako kamarady.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    nevite, prosim, jak se zbavim okruhu? kazdy den se mi nekolikrat na hodinkach spousti nejake okruhy a ja nemuzu prijit na to, jak to zrusim. je to dost otravny. :( v nastaveni se zda, ze je to vypnute.

IV0
    IV0 --- ---
    COYOT: Mám HRM teprve pár dnů, ale přesně takhle to funguje při plavání.
    MINER
    MINER --- ---
    IV0:
    Místo abys dámy vohejbal,
    pojď si zahrát s námi nohejbal!
    IV0
    IV0 --- ---
    IV0: (pro Garmin)
    IV0
    IV0 --- ---
    Ahoj, nenašel by se tady někdo ochotný (samozřejmě za odměnu) vyvinout jednoduchou aplikaci pro počítání skóre na nohejbal? Ideálně jako Datové pole, aby to mohlo běžet v rámci nějaké existující aktivity?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam