• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BATY: a proc?
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: určitě si kup 745 nebo 945, hodinku bez barometru (245) si nekupuj...
    DUKED
    DUKED --- ---
    REFLEX: Jj. A jinych srovnani je na netu kupa
    DUKED
    DUKED --- ---
    REFLEX: 245 nemaji barometr jeste urcite, koukam po novy hodinkach a 745 me z toho vseho vychazeji nejlip
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    A jeste jeden dotaz - beham, jezdim na kole a cvicim (+- fitness :) jako konicek a chtel bych si koupit hodinky a premyslim jestli Garmin Forerunner 245 nebo 745

Co jsem nasel rozdil, ze by 245 meli mit horsi mereni, nemaji ukladani muziky a placeni kartou, coz posledni dve me asi moc nevadi.

Je lepsi jit do tech 745, nebo staci 245?
    IV0
    IV0 --- ---
    REFLEX: Fólii za 200 i s instalací v Alze. Po půl roce je fólie už zralá na výměnu, dal bych si příště sklo. Ale já taky dělám hodně hrubé manuální práce...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REFLEX: Jako extra sklo? Ne. Ale mám tam od výroby to safírové a zatímco hodinky a ocelový pásek jsou otřískané, sklo je pořád jako nové.
    STETKINS
    STETKINS --- ---
    REFLEX: ne, ale rozrytý je mám slušně :-D
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: ne
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Kupovali jste na Garmin hodinky jeste nejake sklicko proti poskrabani?
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    BOD1E: Bohuzel nejpropracovanejsi feature garminu je vendor lock-in, takze mam smulu :(
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    NEPHIRUS: Ale nic ti nebrání přejít na jinou platformu, která je ještě víc napikaču než Garmin :)
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    MINER: Je to Garmin, opravovat se samozrejme nic nebude.
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    MINER: tento problem uz je znamy 3 roky, som celkom skepticky. Najhorsie na tom je, ze ono to vsetko chodilo bez problemov. Odkedy som nainstaloval Weather pocasie, alebo sa vratil z Tenerife tak to nejde. Odinstaloval som, snazil sa dat do povodneho stavu tak uz to nechodi.
    MINER
    MINER --- ---
    NEPHIRUS: a řekli aspoň, že to opraví, nebo to nechaj rozbitý, jako všechno ostatní?
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    NEMRTVY: Mam stejnej problem s F5, podle supportu je to issue ty android aplikace. Pocasi je location-based, cili musis mit v androidu povoleny gps i na pozadi pro garmin aplikaci. I tak to nefunguje porad a jeste k tomu to je dost znat na baterce.
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    BATY: To som tiez skusal :(
    BATY
    BATY --- ---
    NEMRTVY: Jo, musíš zapnout aktivitu a nechat načíst GPS...
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    Caute, uz sa to asi riesilo, ale Garmin Fenix 6 Saphire odmieta nacitat pocasie. Vyskusal som vsetko, aj znovu naparovat telefon s Garminmi. Proste moj Android Samsung S20 a Garming 6 Fenix nebudu ukazovat pocasie, proste Waiting for data. Neviete co s tym? Stalo sa to po navrate z Tenerife, kde vsetko islo ok.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Netušíte, proč mi zmizel stav tréninku u Garmin? Aktivity pořád stejný, ale najednou to neukazuje.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam