• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    PISTA1: nevis na kolik cca vyjde vymena baterky? jestli to ma vubec cenu .

Jinak taky jsem reklamoval vivoactive 3 po roce pouzivni byla baterka ani na pulce vydrze. Dostal jsem nove.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    VASALOPETE: Zkus http://garminservis.cz/ mají dobré reference a nacpou tam i větší baterku takže vydrží přes týden používání.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    VASALOPETE: Asi smrt. Mne to začalo dělat před koncem záruky a dostal sem nové.
    BATY
    BATY --- ---
    VASALOPETE: Ještě zkus připojit k PC a synchronizovat přes Garmin Express... Občas to něco opraví, co jsem někde zaslechl...
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    mám cca 3 roky vivoactive 3 a ze dne na den místo nabíjení jednou za 3 dny je můžu nabíjet 3 krát denně. Restart do továrního nastavení jsem udělal, to nepomohlo. Nemáte s tím někdo zkušenost co s tím? nebo je to baterka a můžu je poslat do věčných lovišť????
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Nepouzivate nekdo na nizsich modelech garmin (vivoactive3 ..) alternativni navigaci dynamic watch? zkousel jsem to poprve a k tomu jsem si zapnul garmin funkci track live. Data to na server posila, ale GPS se neaktualizuje. S klasickou aktivitou treba chuze to funguje. Nemel jste nekdo stejny problem?
    MINER
    MINER --- ---
    SITH: Nejsou na to stavěné, takže asi nikdo neví: https://www.google.com/search?q=garmin+fenix+operating+temperature&oq=garmin+fenix+operating+temperature
    Kámoš uvařil Apple watch. Jestli Garminy saunu dlouhodobě přežijí, asi nikdo neví, ale teplo rozhodně nebude dělat dobře baterce a u rychlých změn teploty bych se bál vlivu na kvalitu vnějších mechanických součástí jako tlačítka nebo senzor tlaku.
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: aha, to je dobrý, hlavně že u těch černých maj tu cenu v tom výběru všech modelů a když to rozklikneš, tak jsou to jediné bez slevy :))
    BATY
    BATY --- ---
    SITH: to nevim, ale není to stejný, jako když si máš sundat řetízek, aby tě nepopálil, nepopálej tě ty hodinky?
    SITH
    SITH --- ---
    Jsou garmin Fénix 6 vhodné do sauny? Jakože sauna 90-95°
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: jak ne černé, jsou tam jen černé...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BATY: jo, ale ne cerne, tak premyslim o tech bilych, ale asi jeste vydrzim :)
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: No vida, máš tam ty 745ky za 8990...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Garmin ma nejakou narozeninovou akci https://www.garmin.com/cs-CZ/c/promotions/birthday-sale-emea/?FILTER_FEATURE_GIFTONSALEEMEA=true (ale slevu maji vetsinou ty mene prodavane modely)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    SMOKY: normálně ne, ale tak jednou do roka to zešílí.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MACSKA: To máš rozbitý
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    On i barometr má jistá omezení. (Praha, nadmořská výška na trase cca 310-380 m)

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    REFLEX: Ja mám na Fenixech non-sapphire sklíčko z Ali cca za dolar už asi rok a vůbec o něm nevím. A mám na nich i nalepenou ochrannou kovovou lunetu. Lezu s nima na stěně a skalách a po tom, jak tam dopadly ženiny vivoactive, jsem je radši obrnil.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    REFLEX: nebudeš.. určitě ne, jestli u běhání vydrzis :)) časem se dostaneš do stavu, kdy budeš chtít dávat hill repeats a podobný vychytávky, kdy budeš honit nastoupaný metry v rámci tréninku.. trust me
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam