• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    AG_
    AG_ --- ---
    BATY: všechno jsem na tom vypnul, takže nebylo nic vidět, a za hodinu tam bylo 68-70% takže to vydrží 3 hodiny, maximálně 4?? TO mi přijde jako špatný vtip, u sporttesteru :D na každodenní ježdění, takový ty malý hodinovky dvouhodinovky vpohodě, ale na celodenní výlet abych si vzal svoje 10 let staré triatlonové hodinky které furt dávají 12 hodin a vidím na tom aspoň něco i bez podsvícení...
    nadruhou stranu výměna baterie stojí 800 kč, to bych do toho klidně dal.
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Tady jsem si samozřejmě dělal srandu, ale ne zas tak moc. Prostě od 4-5 let starého přístroje asi už nejde čekat s výdrží baterie až takové zázraky, jako když to bylo nové...

Na druhou stranu, Edge 530 už budu mít dva roky za chvilku a baterka vydrží pořád nesmysl...
    BATY
    BATY --- ---
    AG_: Já nevim, jak dlouho ti ta 820ka vydrží, ty to řešíš, ne? :)

530 se vším zapnutým by měla vydržet cca 20h, tzn, cca 2 týdny ježdění do/z práce po 2h denně... Mobil si myslím tak dlouho nevydrží...
    AG_
    AG_ --- ---
    BATY: to nevydrží dýl než mobil ? jakej pak más smysl to mít ? :D ne fakt, jestli to nevydrží aspoň 6-7 hodin tak pak mužu mít mobil a je to lepší. nebo mi něco uniká ?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BATY: pripojeni PowerBanky mi na (Edge 500) ukoncilo zaznam trasy, vsechno se vyplo a jen se nabijel. Oser, novejsi uz maji nejspis vychytanejsi.
    BATY
    BATY --- ---
    AG_: 8 hodin? Zbláznil ses? Možná s powerbankou, tak to dělá kolega :)
    AG_
    AG_ --- ---
    mě bude stačit když z 820 dostanu 8 hodin. bych dal 800 kč za novou baterku , než 6500kč za 830 :D
    BATY
    BATY --- ---
    AG_: Top už bych raději vzal ten bundle 530 + Radar za 10K, jak někdo nahazoval vedle v klubu. Nové.
    AG_
    AG_ --- ---
    ale z druhý ruky se prdávají furt za 6000-6500 kč to je dost. na to mý ježdění
    AG_
    AG_ --- ---
    BATY: tato varianta je pořád taky na stole..
    BATY
    BATY --- ---
    AG_: Nejlepší je koupit si Edge 830 nebo 530 :) Mám na něm zapnutý úplně všechno, připojený na hromadu senzorů včetně power metru, radaru, předního světla, podsvícenej displej permanentně na 10% a když s kamarádem, co má starý Edge 520 končíme vyjížďku a on se strachuje, jestli mu to vydrží (oba jsme začínali na 100%), a má posledních 5%, tak Edge 530 ukazuje ještě asi 82% :) Ta baterka poskočila v těch nových modelech opravdu hodně dopředu. A samozřejmě na těch starých šla životnost asi zase dolu... Ale to si slyšet nechtěl, je mi to jasný :)
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    NIXX: aha! moc diky!
    NIXX
    NIXX --- ---
    MARKIZ: Špatně jsem tě pochopil. Podrž palec na grafu.

AG_
    AG_ --- ---
    nějaký tipy jak co nejvíc šetřit baterku na garminu edge 820, kromě těch běžných tipů jako vypnout wifi, bluetooth ? něco se dá ještě vypnout, nepoužívat? při jízdě je asi nutný mít vyplný i podsvícení displeje na nulu, že ?
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    NIXX: ja taky.
    NIXX
    NIXX --- ---
    MARKIZ: Já mám v Garmin Connect na mobilu tohle.

MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    V aplikaci Garmin connector při přehledu spánku a jednotlivých fázích vidím pouze přesný čas a konec spánku, nikoli už čas jednotlivých fázi. Dá se toto na časové ose někde zapnout? Moje hypotéza je, že nikoliv a že je to záměr, protože fáze spánku jsou nepřesné...
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    BATY: jo, až na to přepínání jsem našel to samé.
    BATY
    BATY --- ---
    MERISCZ: To právě nejde, myslím, že tam je pole, které ukazuje vzdálenost k další odbočce, ale neukazuje tu šipku kam odbočit... Ale mělo by jít nastavit, aby, když se blíží odbočka, tak se to jen na chvilku přepnulo na ty mapy, kde vidíš kam odbočit a když tím místem projedeš / proběhneš, tak se zase vrátí obrazovka s hodnotama, na které si předtím koukal. Nic lepšího asi nastavit nejde, když tak, ať mě někdo opraví...
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    BATY: jo...něco takového. Mě se podařilo najít různé, ale tohle ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam