• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    NIXX: ja taky.
    NIXX
    NIXX --- ---
    MARKIZ: Já mám v Garmin Connect na mobilu tohle.

MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    V aplikaci Garmin connector při přehledu spánku a jednotlivých fázích vidím pouze přesný čas a konec spánku, nikoli už čas jednotlivých fázi. Dá se toto na časové ose někde zapnout? Moje hypotéza je, že nikoliv a že je to záměr, protože fáze spánku jsou nepřesné...
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    BATY: jo, až na to přepínání jsem našel to samé.
    BATY
    BATY --- ---
    MERISCZ: To právě nejde, myslím, že tam je pole, které ukazuje vzdálenost k další odbočce, ale neukazuje tu šipku kam odbočit... Ale mělo by jít nastavit, aby, když se blíží odbočka, tak se to jen na chvilku přepnulo na ty mapy, kde vidíš kam odbočit a když tím místem projedeš / proběhneš, tak se zase vrátí obrazovka s hodnotama, na které si předtím koukal. Nic lepšího asi nastavit nejde, když tak, ať mě někdo opraví...
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    BATY: jo...něco takového. Mě se podařilo najít různé, ale tohle ne.
    BATY
    BATY --- ---
    MERISCZ: Jako takhle, abys viděl hodnoty a nějakým políčku měl jen tu navigaci?

MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    MERISCZ: překlep Fénix 6
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Ahoj, mám Fénixy 5 a hodně využívám navigaci. Co se mi ale nedaří je nastavit navigaci bez mapy. Líbila by se mi obrazovka s šipkou a vzdáleností do odbočky. Nemá někdo nějaký tip, jak na to?
    PAVELK
    PAVELK --- ---
    BOD1E: To se mi prave uplne nechce. Jsem z toho jak dopadaji updaty a bugy v nich trochu zklamany, ale jaky jsou alternativy pokud člověk chce delsi vydrz nez 2 dny...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    PAVELK: Můžeš se vrátit na předchozí verzi ale je to cenu resetu hodinek
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    PAVELK: diky za info o funkci gesture privacy! To sem nevedel a je to super :)
    PAVELK
    PAVELK --- ---
    Chtěl bych se zeptat majitelu Garmin Fenix, pripadne Vivoactive 3,4 kteri maji vypnutou aktivaci podsviceni gestem, jestli po jednom z poslednich upgrade firmware take registrovali ze prestala fungovat "gesture privacy" na notifikace, tj. ze se po gestu neodkryje kompletni text notifikace.
    Ja jsem to zaznamenal na Vivoactive 4 po upgrade na tusim 6.40.
    Docela me to zklamalo, automatickou aktivaci podsviceni mam vypnutou, protoze me to jednak irituje a druhak ve vetsine pripadu to neni na transreflexivnim displeji potreba. Pokud aktivaci podsviceni gestem povolim, notifikace se odkryje, nicmene to je suboptimalni reseni.

Predpokladam ze neni moc šance ze by do v dalsim updatu vrátili do puvodniho stavu, co myslite?
    Trochu mě mrzí ze Garmin v updatech neco opravi, ale neco jineho zase casto zkazi :-/
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    AUDIAC: to by uz mohlo prejit spis na Marq, ne? :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    SUBTITLES017: Maj … dokonce i pro cyklistiku … a to cca 2 -3 týdny zpět … dřív sem to nezaregistroval .. občas kdyz se mi nechce do intenzit to má docela motivační účinky :)
    FAT
    FAT --- ---
    Máte někdo, prosím, Stratos 2? Měl bych dotaz ohledně baterie.
    Díky
    JUDE
    JUDE --- ---
    AUDIAC: sem taky pupkatej fotr a fenixy mam na hike a kolo neběhám s nima teda :-)
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Tak ja si kupoval Fenixy 3 v obchodě ktery se specializuje na běhání a běhám s nimi už 5 let.
    To bude nějaká blbost... :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    JUDE: Vzniklo to tu před časem, jelikož Fenixy mají (oproti třeba forerunnerum) často na zápěstí pupkatý fotři a maj to akorát na flexení, pač běželi naposledy na základce.
    Jinak já mám taky Fenixy a jsem pupkatějící fotr :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    AUDIAC: ja budu jenom potají a až bude tma.. dělám to tak uz 3 roky i s fenix 5... :-D
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SUBTITLES017: Maj to i Fenixy. Ale nevím, proč tě to zajímá, když se s nima nesmí běhat 😛
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam