• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    DYNK
    DYNK --- ---
    BATY: Mám ho z druhý ruky a za ideálních podmínek dá sedm osm hodin. V zimě tak tři maximálně. Kolem těch osmi hodin by mi stačilo, ale asi je dobrý mít tam nějaký prostor jak pro degradaci baterky v čase, tak pro snížení kapacity v zimě.

Jestli 130 v novém stavu dá 12 hodin, tak výměna baterky je cesta.
    BATY
    BATY --- ---
    DYNK: A jakou výdrž baterky by sis představoval? Edge 130 by měl vydržet 12h...
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    MTHU: To prave byly ty co uz neprijimaj garminy :) sem si to radsi ulozil, ale jeste to tu prohledam
    MTHU
    MTHU --- ---
    VASALOPETE: Prohledej archiv. Někdo tu v minulosti doporučoval nějakou FB stránku.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Nasel jsem jeden servis v Brne https://www.depagelectronics.cz/garmin-servis/ceny-garmin-baterii-vcetne-instalace

Mate s nimi nekdo zkusenost?
    DYNK
    DYNK --- ---
    VASALOPETE: Pridavam se k dotazu.

Pripadne jestli nemate tip na cyklogps zarizeni s dobrou vydrzi a nizkou cenou. Momentalne mam Edge 130, kterej je s baterkou uz na hrane. Funkci ma vic, nez bych potreboval - staci mi zaznam gps. Barometr je plus, ale ne nutne.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Pls nekdo doporuceni na pozarucni servis na garmin? Potrebuju vymenit baterku a v https://garmin.hsh.cz/view.php?Page=Clanky&Clanek=163&VMenu=165 neberou nove objednavky na garmin ted. Diky
    AG_
    AG_ --- ---
    jo jinak jak jsem tu brečel nad slabou baterkou edge 820, tak 830 je fakt diametrálně někde jinde. zatímco za dvě hodiny byl 820 vybitej, tak 830 měla stále 91% a to bylo docela chladno
    AG_
    AG_ --- ---
    na edge 830 mám silikonový pouzdro, který překrývá dírku což je podle mě asi barometr, to nevadí, že to je pod tím pouzdrem zakrytý ?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MEJLA82: Nemáš ucpanej barometr? Nevím, kde to konkrétně je na Fenixech, ale bejva to malá dírka někde ze strany nebo vespod. Třeba u edge v dešti mi tam na nacakala voda barometr neměřil
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Hodinky nemám zakryté, jsou navrchu nad oblečením. Naposledy hodně foukalo, ten obrázek nahoře, možná proto je to takové zubatější?
    BATY
    BATY --- ---
    Tak to nevím, ale schválně jsem porovnal svoje poslední tři běhy a vypadá to viz obrázek...

MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    FATBOZZ: Je fakt ze hodinky byly na zaplatil pod rukavem bundy…
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MEJLA82: A když hodinky zakryješ? Nefouká ti na ně, do barometru to foukne a je změna tlaku hned.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Dokazal by nekdo poradit?Na mych Fenix 5x zaznamenána 3x stejna trasa (identická),stejnej bod začátku i konce.1x stejna trasa fenix 5 co ma kamos,stejna trasa…zacatek i konec ve stejným bodě…
    Je v pytli barometr??

MARKIZ
    MARKIZ --- ---
    Podařilo se někomu propojit hard Garmin hodinky (já mam náramek vivosmart 4) s aplikaci Strava (iced zdarna), aby ta ukazovala aktuální heart rate prinaktivite? Jizda na kole.
    BATY
    BATY --- ---
    Jinak si myslím, že ty cyklo přístroje můžou na tu baterku třeba trpět víc, než hodinky. Baterkám obecně nedělá dobře chladné počasí a toho si užijí o samotě na řídítkách spousty a spousty šťastných km :) Naproti tomu, hodinky máš většinou na ruce, na kůži a zahříváš je svým teplem, takže i v mrazu jsou ohřáté a baterka nedostává tolik na prdel. Ale to je jen moje domněnka...
    BATY
    BATY --- ---
    AG_: No, tak to už je prostě baterka po smrti no... Mně za hodinu zmizí tak 4-5% a to mám pořád zapnutý i podsvícení displeje.
    AG_
    AG_ --- ---
    BATY: všechno jsem na tom vypnul, takže nebylo nic vidět, a za hodinu tam bylo 68-70% takže to vydrží 3 hodiny, maximálně 4?? TO mi přijde jako špatný vtip, u sporttesteru :D na každodenní ježdění, takový ty malý hodinovky dvouhodinovky vpohodě, ale na celodenní výlet abych si vzal svoje 10 let staré triatlonové hodinky které furt dávají 12 hodin a vidím na tom aspoň něco i bez podsvícení...
    nadruhou stranu výměna baterie stojí 800 kč, to bych do toho klidně dal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam