• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    AG_
    AG_ --- ---
    to nepotřebuju, asi koupím nějaký obyč jak řikáš.
    ale mě se zdá ten muj držák takový robustnější, delší nástavec, a má takový viditelně bezpečnější a robustnější objímku okolo řidítek. je prostě lepší.
    BATY
    BATY --- ---
    AG_: A ty chceš používat powerbanku? Pokud ne, tak kup jakýkoliv držák, který má ten zámeček pro Garmin...
    AG_
    AG_ --- ---
    Shanim druhy drzak na edge 830. Co vygooglim ale uvadeji jako na 810, 820.. a nevypada jako tenco mam ja. Neni mozny ze k 830 se pouziva drzak na 1030? Aby se mohl napojit na powerbanku?
    BATY
    BATY --- ---
    DYNK: myslím, že ne...
    DYNK
    DYNK --- ---
    BATY: Hezký, neznal jsem. Varianta s menší kapacitou asi neexistuje, že? Stačila by mi polovina - jak z pohledu kapacity, tak z pohledu ceny :D
    DYNK
    DYNK --- ---
    BATY: přesně nevím, já ho mám lehce přes rok. Už v té době nebyla výdrž nic extra, tak se klonim k tomu, že to bude jeden z prvních modelů na trhu a tím pádem skoro čtyři roky starý
    SITH
    SITH --- ---
    BATY: já ale už Fénix 6 mám, bez sapphire, a teď přemýšlím co na sklo, zda sklíčko nebo fólii
    BATY
    BATY --- ---
    SITH: Ne ne, myslel jsem toto: https://www.alza.cz/garmin-fenix-6-sapphire-carbon-gray-black-band-d5663724.htm?o=2

Sklíčko už je integrované v těch hodinkách :)

Tenkrát jsem kupoval F6 Sapphire v nějaké akci na pulsmetry.cz byla tam cena vyšší jen o 1500 Kč, než obyč F6. Tak to jsem si za to nezničitelné sklíčko připlatil...

Já obecně nemám rád, když si koupím nějakou hezkou věc, jako třeba F6, Edge na kolo a nebo mobil, to je jedno, a pak to celý zabalit do nějaký hnusných obalů a folií, abych si ten hezký design vlastně neužil? Aby to měl ten, komu to budu za pár let prodávat jako nový?
    BATY
    BATY --- ---
    SITH: ta první možnost, safír sklíčko
    SITH
    SITH --- ---
    Na Fénix 6 raději ochranné sklíčko nebo fólii?
    BATY
    BATY --- ---
    DYNK: A jak je to celkově teda starý ten Edge?
    DYNK
    DYNK --- ---
    BATY: Mám ho z druhý ruky a za ideálních podmínek dá sedm osm hodin. V zimě tak tři maximálně. Kolem těch osmi hodin by mi stačilo, ale asi je dobrý mít tam nějaký prostor jak pro degradaci baterky v čase, tak pro snížení kapacity v zimě.

Jestli 130 v novém stavu dá 12 hodin, tak výměna baterky je cesta.
    BATY
    BATY --- ---
    DYNK: A jakou výdrž baterky by sis představoval? Edge 130 by měl vydržet 12h...
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    MTHU: To prave byly ty co uz neprijimaj garminy :) sem si to radsi ulozil, ale jeste to tu prohledam
    MTHU
    MTHU --- ---
    VASALOPETE: Prohledej archiv. Někdo tu v minulosti doporučoval nějakou FB stránku.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Nasel jsem jeden servis v Brne https://www.depagelectronics.cz/garmin-servis/ceny-garmin-baterii-vcetne-instalace

Mate s nimi nekdo zkusenost?
    DYNK
    DYNK --- ---
    VASALOPETE: Pridavam se k dotazu.

Pripadne jestli nemate tip na cyklogps zarizeni s dobrou vydrzi a nizkou cenou. Momentalne mam Edge 130, kterej je s baterkou uz na hrane. Funkci ma vic, nez bych potreboval - staci mi zaznam gps. Barometr je plus, ale ne nutne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam