• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NIXX
    NIXX --- ---
    REFLEX: měl jsem stejný problém... zhoršilo se to páskem z Ali, který měl v tom QuickFit plastovém pouzdře kovové pružinky, které zkorodovaly. Koupil jsem si nylonový originál UltraFit z Endura a od té doby je po problému. Nosím 24/7 a je zas klid :-)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BATY: ted je mam taky na druhy ruce, s utazenim mam problem, protoze nemam rad vykloktany hodinky a ty Garminy proste nesedi tak dobre jako treba Swatchky

Zkusim asi koupit jiny pasek, treba kozeny nebo ten kovovy
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Origo ocel bez problémů 24/7
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: Originální pásek?
    Já jsem začal mít potíže až po půl roce... Ale to asi nebude páskem, ale spíš nošením 24/7, někdy třeba zbytečně moc utažený řemínek...
    Důležité pro mě je, po sprchování je sundat, utřít řemínek, i ruku utřít - otravuje mě i, jak mi pod řemínkem ta voda čvachtá. Časem jsem ještě přešel na systém, kdy je na spaní nosím na druhé ruce a od té doby nemám vůbec problém, když se kůže na primární ruce přes noc zregeneruje :)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    REFLEX: Taky sem měl, nějak mě ten silikon na trvalý nošení nesed. Pak jsem si pořídil z ali kovovej a bez problémů.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tyjo mam ted z Garmin hodinek svedivou vyrazku a pupinky

Krome sprchovani jsem je ted mel cely den i pres noc. Mozna zkusim koupit jiny pasek.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    REFLEX: ja kupoval 2x na vivoactive nejaky z ali a vydrzelo mi to vzdycky par tydnu. Je to asi tim, ze displej neni moc zapusteny.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    REFLEX: Bylo to teda na Fenixy, ale za pár centů z Ali a drží přes rok.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Diky, fakt staci pustit na hodinkach a vse se to pak samo syncne.

Teda co musim rict, ze funguje ta body battery :D (ano jsem hypochondr)

Kupoval jste nekdo sklicko na Garmin Forerunner 745? Nebo jakou znacku koupit
    JOPS
    JOPS --- ---
    REFLEX: v aplikaci garmin connect si to propojis se strava a po kazde aktivite se ti to jebne do Stravy, funguje to celkem dobre
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: Garmin hodikny -> po ukončení aktivity se přes mobil sesynchronizují s Garmin Connect na mobilu -> GC pošle na Stravu
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    REFLEX: používám, mam propojeno. aktivitu pustis normálně v hodinách a ta se pak automaticky synchronizuje se stravou jakmile se hodiny spojí s telefonem
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Pouzivate Stravu s Garminama, nebo jen ten Garmin connect? A jestli ano jak to delat, mate propojenou stravu s garmin connect a pak staci dat jen zacatek behu ve Strave?
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    Obsahuje Garmin 530 aj drziak na bicykel? Ci musim objednavat osobitne? Dikes
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    AUDIAC: reklamoval jsem garmin vivoactive a dostal jsem nové
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    mám pocit, že se tu před nějakou dobou řešila reklamace Garminů kvůli kapacitě baterky, ale asi špatně filtruju a nedaří se mi to najít... mám F6 něco málo přes rok a výdrž baterky mi z původních 6 dnů klesla na cca 3 (a to jsem na tom teď se cvičením na štíru a gps mi jede velmi sporadicky). zkoušel jste to někdo reklamovat? nerad bych jim to tam posílal a dostal za měsíc zpátky neuznanou reklamaci...
    MTHU
    MTHU --- ---
    Zbavuju se žlutých Garmin Instinct, kdyby někdo chtěl [Garmin Instinct - žluté]
    AG_
    AG_ --- ---
    to nepotřebuju, asi koupím nějaký obyč jak řikáš.
    ale mě se zdá ten muj držák takový robustnější, delší nástavec, a má takový viditelně bezpečnější a robustnější objímku okolo řidítek. je prostě lepší.
    BATY
    BATY --- ---
    AG_: A ty chceš používat powerbanku? Pokud ne, tak kup jakýkoliv držák, který má ten zámeček pro Garmin...
    AG_
    AG_ --- ---
    Shanim druhy drzak na edge 830. Co vygooglim ale uvadeji jako na 810, 820.. a nevypada jako tenco mam ja. Neni mozny ze k 830 se pouziva drzak na 1030? Aby se mohl napojit na powerbanku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam