• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    DYNK: a koupit novou 130 plus neni dobrej napad?
    DYNK
    DYNK --- ---
    Jdu si opět pro řadu. Můj plně nabitý Edge 130 mi na poslední mrazivé vyjížďce vydržel přesně 8 minut, než se vybil. Chystal jsem se koupit externí baterii viz BATY, ale ukázalo se, že není kompatibilní s Edge 130. Chci tedy pořídit nový přístroj a rád bych vás poprosil o radu jaký vybrat. Osobně se v nabídce neorientuju a z rychlého průzkumu mi vychází Edge 530 PRO, který má ale spoustu funkcí, které nepotřebuju. Kdyby se našlo něco levnějšího, nezlobil bych se. Moje požadavky:
    - záznam GPS
    - synchronizace se Stravou (ideálně tak automaticky jako to umí Garmin)
    - výdrž alespoň 16 hodin záznamu v novém stavu (nechci za dva tři roky zase měnit)
    - aby to šlo upevnit na řidítka
    - hodinky nenosím, ale na kolo si je klidně někam připnu
    - nepotřebuju navigaci, cokoli spojeného s vedením tréninků a podobné funkce
    - uvítám propojení s telefonem kvůli notifikacím, ale není to nutnost
    - mám BMI 20.1, prej je to důležitý:)
    BATY
    BATY --- ---
    Myslím, že jen v hodinkách...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jde daily suggested workout zobrazit někde v Connect, nebo je viditelný pouze v hodinkách?
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    ...kdyby někdo chtěl náramek vivosmart 4 v malé verzí. Nepouzvam ho. Vice v poště. Díky
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    Neshani nekdo Fenix 5?
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    Ja bych se tu pridal s dotazem na kvalitni nylonovej reminek k vivoactive 4s. Cena uplne nehraje roli, kdyby byl 18mm original, tak ho beru hned.
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    TEEPEK: me se vyplatilo, to spis nez z Ali vzit z Amazon.de. sice trochu drazsi, ale kvalitativne jinde
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Btw kdo máte Garminy s umírající baterií, tak vřele doporučuju reklamaci - během necelých 2 týdnů uznaná reklamace a vrácení peněz (asi už neměli skladem základní F6, tak jsem si obratem koupil F6Pro za stejnou cenu)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TEEPEK: Mám dva nebo tři, naprosto bez problémů. A narozdíl od origo černýho se nesešoupala ta matná povrchová úprava
    26 20 22mm Sport Silicone Watchband Wriststrap for Garmin Fenix 6X 6 6S Pro 5X 5 5S Plus 3 3HR Easy Fit Quick Release wirstband|Smart Accessories| - AliExpress
    https://a.aliexpress.com/_mLX2hAq
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Čau všichni, koukal jsem, že se to tu již řešilo, ale má někdo aktuálnější zkušenost s nákupem neorig zato kvalitních pásků? Potřebuji komplet pro Garmin 735xt. Díky za rady!
    NIXX
    NIXX --- ---
    BATY: jj, ale UltraFit (prodyšnej nylonovej pásek na sucháč) dělají jen k Enduru, který má 26mm. V těch QuickFitech jsou kovový části (šroubky, pružinky), který časem zreznou a začnou uvolňovat bordel (minimálně ty z Ali), kterej v kombinaci s neprodyšným silikonovým řemínkem může lidem způsobovat kožní problémy.
    BATY
    BATY --- ---
    Garmin dělá QuickFit 20mm, 22mm, 26mm podle toho, jak velké hodinky si vybereš... Když dodržíš tu šířku, tak můžeš dát cokoliv na cokoliv... Pokud to má ten QuickFit... Třeba F3 maj normálně osičku, u těch bych se řemínku z Ali asi nebál, ale QF od číňana nevěřím.
    NIXX
    NIXX --- ---
    REFLEX: koukám, že 745 mají 22mm řemínky, kdežto F6X mají 26mm. UltraFit ve 22 asi nedělají, ale existují neorigo alternativy.
    NIXX
    NIXX --- ---
    REFLEX: já ho mám na Fenix 6X
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    NIXX: a na jake hodinky? ten vypada super, ale podle vseho neni na Forerunner 745
    BATY
    BATY --- ---
    JOPS: To je přesně důvod, proč jsem si i ten blbej silikonovej náramek koupil originál za 1200 Kč. Jo je to moc, ale když už mám hodinky za 20K, tak nechci, aby mi kvůli náramku za 80 Kč někde letěly vzduchem a hledal jsem je někde v kamení :)

Možná, kdyby to bylo na osičku jako F3. Ale těm čínskejm quickfitům moc nevěřím...
    JOPS
    JOPS --- ---
    PISTA1: taky jsem poridil kovovej, je fakt, ze vyrazka na zapesti prestala, ale kdyz jsem to drandil po kamenite ceste dolu, tak se mi normalne z toho cinskeho naramku vyklepala osicka a hodinky se mi rozpojili a letely v 25km/h na sutry. Super no, hodinky prezily v pohode a kovovej pasek jsem rozslapal a zahodil.
    NIXX
    NIXX --- ---
    Příjemný vedlejší efekt nylonového pásku na sucháč je, že hodinky líp sedí (člověk si to dotáhne přesně podle potřeby) a tepovka z optiky (a tímpádem i stres, body battery atd.) je přesnější...
    NIXX
    NIXX --- ---
    REFLEX: měl jsem stejný problém... zhoršilo se to páskem z Ali, který měl v tom QuickFit plastovém pouzdře kovové pružinky, které zkorodovaly. Koupil jsem si nylonový originál UltraFit z Endura a od té doby je po problému. Nosím 24/7 a je zas klid :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam