BATY: jako jasne, ten rozdil je brutalni, o tom zadna... nebe a dudy
jen jsem o tom premyslel tak, ze kolik casu asi tak "prokoukam" na hodinky a kdy bych vlastne tenhle hezci displej prakticky vyuzil (stranou ted ten wow efekt) .. a vyslo mi z toho, ze mimo sport je to takovy to vterinovy kouknuti kolik je hodin, pri behu tady po praze na hodinky naprosto zamerne nekoukam (abych z toho nebyl krivej :D je to mor) a v lese kdyz jdu nebo bezim podle gpx trasy, tak cumim furt na tu mapu kdyz je nejaky rozcesti, ale problem s 5kovym displejem nemam a hlavu plnou uplne jinejch starosti nez jestli je ten displej vic kontrastni nebo ne...
zato pak kdyz je neco dlouhyho, stovka, tak ten ultramaratonec je v pohode, ma to za 10 hodin za sebou, ale my plazilove klidne dvojnasobek nebo vic, kdyz clovek potka kamose co se plazi jeste pomalejc :-) nekolikadenni trek nekde v horach, jasne, kazdej ma powerbanku, ale ten komfort nemuset hodinky po tyhle strance resit je super
a abych neopomel pupkace s fenixkama :-D tak ti podle me ted hromadne presedlaj na epixy prave kvuli tomu displeji, kterej na nich to okoli bude moct obdivovat :-D nemam pravdu?