• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    JUDE: Když máš aktivní aktivitu, tak podržíš tlačítko back-lap. A seš venku z aktivity. Můžeš si dělat co chceš a pak se do aktivity dostaneš zpět tlačítkem vpravo nahoře, kterým se aktivita spouští.
    JUDE
    JUDE --- ---
    BATY: dobře tak jak to udělat?
    BATY
    BATY --- ---
    JUDE: No jasně.
    JUDE
    JUDE --- ---
    nevím jestli už bylo na nástěnku jsem se díval ale je možné switchnout se ven z probíhající aktivity na garminech pustit si tam něco jineho (časovač, stopky) a pak se zase do te aktivity vrátit? Garmin fenix
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: To přední světlo UT 800 jsem teda taky reklamoval, ale to jsem si zničil sám, takže to nepočítám :o) viz [BATY @ GPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další]
    BATY
    BATY --- ---
    Tak to máte asi nějakou smůlu nebo co...

Já jsem měl už hodně věci od Garminu:
    Edge 500, 520, 530
    Garmin Swim
    Radar
    UT 800 přední světlo
    Fenix3, Fenix6
    Garmin Junior v3
    Garmin Vivoactive 3
    Garmin Vívomove 3 Style (reklamace)

a nic z toho jsem nikdy nemusel reklamovat, kromě manželky Garmin Vívomove 3 Style, kde se posral displej...

BTW ty Fenix3 pořád mám, ty jsou nesmrtelný...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Moje zkušenosti jsou veskrze dobré (zatím):
    Garmin Edge 500 - zakoupen 2011, chodil bez problému do 2019 (s dvojí výměnou baterie a jednou výměnou toho gumového pruhu s tlačítky), nakroutil cca 70 tisíc
    Garmin Edge 530 - zakoupen 2019, v provozu, natočeno cca 25 tisíc
    Garmin Forerunner 35 - zakoupen 2016, v provozu dodnes, denně
    Garmin Fenix 6 - koupil jsem před měsícem na ebay, tak uvidíme
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    No, kdyz to shrnu a vemu kolem a kolem, tak mate pravdu, ze ta vymena a nebo obecne reklamace je u Garminu celkem casta. Fenix 3 mi vydrzely asi 4 roky bez problemu... na tomto zaklade jsem koupil Tactix a po roce vymena.
    Mel jsem moto navigaci Zumo 395 a po case zacalo vypadavat dobijeni a pak se posral i displej. Bylo to po zaruce, takze nakup novy. Ted mam Garmin XT...
    Co jim musim uznat, tak na to kolik veci se sere, tak furt by me nenapadlo koupit neco jinyho. Maj dobrej zmaklej marketing...:)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    RONDALUS: aspon že ta výměna funguje. Já mám Garmin rád, ale měl jsem Fenix 2, ktery prestal fungovat, odešlo nabíjení/baterka. Koupil jsem Fenix 5x a po půl roce zralý na reklamaci, nefunguje výškoměr. Měl jsem edge 500 a taky prestal fungovat, začal se vypínat sám od sebe a nešel zapnout. Koupil jsem edge 520 a po roce mu přestalo fungovat BT. Takže všechno co sem od Garminu měl se pokazilo :-) ..což chápu u těch starších modelů, ale ty nové by mohly fungovat aspoň pár let
    BATY
    BATY --- ---
    RONDALUS: Tak to naštve, ale zase si prožil znovu unboxing :D
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    RONDALUS: tak pro info... problem jsem sam nevyresil, takze reklamace. V pondeli odneseno do Garminu a dalsi pondeli prijelo DPD s novejma hodinkama.
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Zkousel nekdo pripojit garmin speed+cadence senzor k Tacx apk?Me se to sparuje ale pri spuštění treninku v apk neměří ani rychlost ani kadenci.. Jinak samozdrejme na fenix 5x senzory šlapou.Myšleno na trenazeru.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Můžu se zde ptát i na fitness trackery a podobné? Máte někdo FitBit Charge 5m případně Oura ring? Jste s tím spokojení?
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    MTHU: ok
    MTHU
    MTHU --- ---
    RONDALUS: To se tam objeví v momentě, kdy se nauploaduje aktualizace do hodinek. Není to nic jako "vyhledání aktualizace".
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    RONDALUS: tak budu ještě čekat
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    MERISCZ: mas pravdu, ted uz to tam mam taky. Ale pred tim mi to nabidlo moznost aktualizace v teto casti menu
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    RONDALUS: tam mám jen možnost zapnou/vypnout auto update.
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    MERISCZ: Nastaveni > System > Aktualizace software
    Ale nemám to na F6, mám to na Tactix Delta. Ale (pokud se nepletu) tak by to melo bejt stejny.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    RONDALUS: kde to najdu na F6? Nikde možnost vyhledat aktualizace nevidím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam