• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    ZRIZENEC: scrolluj úplně dolů a tam je tlačítko Edit my day
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    Ahoj, prosim poraďte, v garmin connect app sem si na úvodní obrazovce skryl tep. Jak ho tam dám zpátky? Sorry, sem novej. Dík.
    BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Trvá to, ale zatím mi všechno opravili. Nebo spíš sobě... V GC občas najdu chybu, tak jim to napíšu...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BATY: A změnilo se něco?
    BATY
    BATY --- ---
    OODOOW: Tak napište na support. Já tam píšu každou chvíli něco...
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MAESTRO_007: jj, přesně tohle se mi děje a pěkně mě to štve.
    COVBY
    COVBY --- ---
    BATY: Stejny problem trva i v pripade anglictiny. Je to chyba v appce.
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Android, že ? Já mám taky android a tlačítko Save mi nezmizí po editaci názvu trasy...

Zkus to přejmenovat na webu přes prohlížeč...

A nebo si dej telefon do angličtiny. Třeba tam je ten problém jen v češtině. Já to mám v angličtině. Když jsem jednou viděl, že Power je přeloženo jako "Zapínací tlačítko", tak jsem z toho měl husí kůži..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BATY: na mobilu. Vpravo nahoře "uložit". Na prvním obrázku originál název a uložit tam je, na druhém název Nyx a tlačítko tam neni

BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Na mobilu nebo na webu? Můžeš poslat screen, kde ti chybí to tlačítko?
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Bohužel ne. Kdybych to hodně chtěl udělat, tak uložím trasu, pošlu si jí do garmina a po vyjížďce spojím třeba v https://www.fitfiletools.com/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    + nemožnost nahrát trasu do zařízení když je zaplá/pauznuta aktivita. To vím že je stará věc, nepřišel někdo na to jak to obejít? Když si chci během vyjížďky nahrát novou variantu třeba (Garmin edge 530)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    / poslední dobou mi v Garmin Connect nejde uložit prejmenovana trasa. Naplánuju trasu v mapy.cz exportuju gpx a otevřu v Garmin Connect a pokud přepíšu název tak to prostě nejde uložit (tlačítko uložit zmizí). Takže tam musím nechat název "Cyklistika srp 31". Což když naplánuju víc variant tak pořádně nevím která je která :-/ neděje se to někomu?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Tak, týden s Fenixama 7x je za mnou, jsem nadšený, nějaký tipy na aplikace nebo rozšíření?
    Nejsem behavej typ, ale dělám silový sporty, plavu a nějaká ta turistika taky....
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    OODOOW: díky nastaveno...
    JUDE: njn to se nedá nic dělat... jestli je to potvrzené taKTO..

ještě jednou díky.... Všem,,

auto zastavení mám již nastavené tak uvidíme...
    JUDE
    JUDE --- ---
    ONLY_Q: No ono to teoreticky muže byt prostě tim gps chipem co tam je a nějak rozumě to opravit nejde každopadně fenix 6 to už nedělá - mame doma 5S a 5 a dělaji to oboje a oboje maji latest fmw
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    OODOOW: Ok Díky všem,,, za pomoc.. a ještě marně hledám jak kde zapnout aby když je přestávka tak nelogoval.. Díky Všem
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    ONLY_Q: ten soubor má v mapy.cz jenom 10km takže to odpovídá, na garminu máš jak píše NIXX posledních 5km na jednom místě, tep tam už není. Takže to vypadá, že jsi doma sundal hodinky ale neukončil aktivitu a za hodinu tam naskákaly ty zbylé kilometry. Je ale zvláštní, že tam je potom v záznamu pořád stejné tempo 10:57 na km. Takže to spíš vypadá na nějaký bug ve firmware hodinek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam