• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    E42: Lanovka má kilák..

JUDE: Díky, jestli je tohle relevantní infoo tzv. bug... neopraveném,, tak to potěš,,,

BATY: no jinej jsem meněl.. byla to vycházka se psem- tuším kolik ujde a má ujít a tohle bylo naprosto mimo...

OODOOW: GPX dodám... Ad 7 km- bych řekl že méně.,,
    JUDE
    JUDE --- ---
    ONLY_Q: fenixy 5 kdyz nechaš aktivitu zaplou a vlezeš do budovy byť i jen na chvilinku tak ti přidaji +1km když seš tam dele tak více - nikdy to neopravili
    BATY
    BATY --- ---
    Uzly a lanovka je min. 3,42 km navíc. Každopádně to není úplně nejlepší vzorek pro nějaké zkoumání něčeho. Kdo ví co to pak dělá, když máš gps zapnutou indoor. Buď si nastav autostop a nebo to vypínej, když někam lezeš do baráku, ať ti to tam nedělá tyhle kraviny...
    E42
    E42 --- ---
    ONLY_Q: Plus ta lanovka... Však si to změř.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    ONLY_Q: můžeš sem hodit gpx soubor?
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BATY: já se koukal a 7km to není ani náhodou
    BATY
    BATY --- ---
    ONLY_Q: tak se podívej, kolik km ti dělají ty uzly
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    no že by se načetlo v hospodách 7km,,,, to je trošku moc ne..
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    ONLY_Q: máš tam na pár místech docela uzly. ale ty ti navíc nedaj tolik km, takže to zřejmě odskakovalo i trochu po cestě a načetlo to tak mnohem víc km
    E42
    E42 --- ---
    ONLY_Q: Nemáš povolený automatický přerušování měření při zastávkách a načetlo se tov hospodách. Podívej se na ty tři modrý chuchvalce.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    jediné o co je to delší je lanovka dolů-- zapomněl jsem stopnout hodinky..
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    BATY: a jako total zacatecnik?? jak nasdílet?? tak aby to bylo pro místní komunitu přínosem? Myslím fotmát.. sdílení.. Díky...
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    ONLY_Q: nemáš zapnuté korekce trasy? Je to na webovém connectu u aktivity
    JOPS
    JOPS --- ---
    ONLY_Q: takovehle ty hrebeny jsou pruser :) tam kdyz ti GPS ustreli o par metru, tak to pak muze docela litat.
    BATY
    BATY --- ---
    ONLY_Q: Nasdílej tu aktivitu...
    BATY
    BATY --- ---
    ONLY_Q: A jak vypadá ta trasa na té mapě? Počkals, než se chytne GPS? Nemáš to nějak uskočený?
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Dobrý den všem,, jsem garmin fenix 5 začátečník... Můžete mi prosím někdo osvětlit jako to že na tripu- krátká hřebenovka v alpách.. tedy žádné moc nahoru a dolů mi Garminy ( zapnuto do modu chůze) naměřili ušlou vzdálenot 15km (trasa sedí) a když to spočítám třeba na mapách tak je to 6 a kousek... Díky
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pokud se zastavit a nemate pas, tak pouzijte ten trik se sundanim a prilozenim ukazovacku. Ja to pouzivam pokazde, kdyz si zapomenu pulsni oxymeter. Pulsni oxymetr na zapesti je k nicemu a nedivim se ze ho vetsina hodinek drive nemela.

Pasy muzou byt presnejsi, ale nejvetsi nepresnost pochazi z polling logiky. Kdyz tahas informace casto, tak je musis kontrolovat a vyhazovat. Kdyz je tahas pomalu, tak klidne prumerujes 30s a nic doopravdy nezjistis.
    NUSIK
    NUSIK --- ---
    IV0: v tom pripade bych ti asi rekl zhubni a zpomal a ono se to srovna casem, ale co ja vim :) nemam vubec zdani jak behas, co behas, kolik toho nabehas, kazdopadne ale pokud si v minulosti vykonostne sportoval, tak bych uplne z neceho takovyho prekvapenej nebyl, to telo si neco pamatuje, plus jses asi zvyklej ze to boli, kdyz se maka a dokazes se kousnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam