• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: mám od začátku, nedám na něj dopustit, jak mi v průběhu dne nebo aktivit natékaji a odtékají ruce, tak je to super
    Ale můžu taky doporučit https://www.armyproduct.cz/cs/index.html
    BATY
    BATY --- ---
    Zkouším nylon, srazil jsem 17g 🙂

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    AUDIAC: koryto řeky má asi 0.5m :D ...takže tímto nebude :-)

STAJA: lehce pod mrakem a mezi cestou tam a zpátky rozdíl x hodin. Ještě to chvíli budu testovat a uvidim
    STAJA
    STAJA --- ---
    MAESTRO_007: náhodou nepršelo? to se občas pak zblázní díky změnám tlaku, nebo ucpání vodou barometrického čidla...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MAESTRO_007: Nechodíš do práce po horským hřebeni nebo podél kaňonu? To by pak smysl dávalo, že to občas chytá body zespoda 😄
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    první cesta do práce s novýma hodinkama nepotesila :-)
    Garmin Fenix 7X, aktuálni software, kalibrace výškoměru automatická.

Trasa 15km podél vody, bez stromů a čehokoliv rušivého pro GPS. Převýšení max 50m. Cesta do práce Garmin ukázal 500m výškových. Tak si říkám, že asi první aktivita a z prace se to už zkalibruje. Z prace to ukázalo pak 1000m převýšení :D
    Graf nadmořské výšky vypadá takto. Start a cíl je správně, rozdíl mezi nima je těch 50m. Ale ty "výkyvy" dělají tu nesmyslnou hodnotu.

Vzhledem k tomu, že jsem minule hodinky reklamoval kvůli výškoměru tak to pobavilo. U hodinek za 20+ bych čekal že to bude fungovat v default nastavení a ne že se vtom budu muset rýpat. Možná je pošlu rovnou zpět zas a mám prostě smůlu :-)

O_THREE
    O_THREE --- ---
    BUCKOWSKI: OK to je asi pravda, ale i tak jsem je za podobnou cenu nenašel.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    O_THREE: já věřím, že to ještě sníží, ale stejně je to nejdřív zdražený oproti ceně, která tam byla dřív.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jj, kód to sundá i při původní o litr nižší VIP ceně (která je furt +5% oproti dřívějšku)

O_THREE
    O_THREE --- ---
    BUCKOWSKI: zkusil sis tam zadat ten kód? Já Koupil Garmin fenix 7 PRO Sapphire Solar - Titan Carbon Gray/Black Silicone Band za 15 813.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    O_THREE: dobrej typ, bohužel "dny marriane" fungují takto:
    :( Zdražíme to, abychom mohli dát slevu - taková česká klasika.

O_THREE
    O_THREE --- ---
    Pokud někdo sháníte Fenix 7, tak teď je na Datartu docela slušná sleva přes akce Dny Marriane. Kód by měl být 22DATGARM20. Konec spamu :-)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MAESTRO_007: já mám při stisknutí
    Down + start = deaktivace dotyku (standard)
    Back + light = uzamknutí celých hodinek

Ukončení nastavení se dělá stejnou kombinací tlačítek
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BATY: super. To je ono.
    Jsem si říkal, že to nějak musí jít, jenom to podržení by horolezcům atd fungovat nemohlo :-)
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: nešlo by to takhle?

Set “lock/unlock buttons” as a hot key. (Hold Menu—>System—> Hot Key). I use “Start+Down” to lock keys and it works excellent! Especially when holding a baby and they wanna press alllll the buttons. =]
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    je na Fenix 7X u funkce "zamknout zarizeni" nejaka moznost nastaveni jak ho odemknout? Standartne se odemyka podrzenim jakehokoliv tlacitka. To pro me neni vhodne :-) ..pri zimnich aktivitach kdy mam velke rukavice, tak jsem si vzdycky ty tlacitka pomackal. Bez zamknuti se nedalo fungovat, jenze u 5X se to odemaykalo podrzenim tlacitka light a potvrzenim. Ted staci podrzet jakekoliv tlacitko chvili a to v tech rukavicich podle me bude neustale :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    AUDIAC:
    BATY: ten je potřeba akorát na test laktátového prahu
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BATY: Nene, hruďák není potřeba
    BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: Nepíše to, že mas mít hrudní pás? Ale možná si to špatně pamatuju...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BUCCI: To bude asi ono. Aktivity mi sice ukazujou správnou vzdálenost, ale na mapě je třeba jen třetina cesty. Takže příště holt vyběhnout až když bude chycená GPS…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam