• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BATY: nesmrdi to postupne jak se do toho potis, pripadne máčíš ve vode (sprcha, plavani) ?
    STAJA
    STAJA --- ---
    BATY: jak na těch hodinkách můžeš něco vidět :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BATY: odkud jsi bral ty pls?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: mám od začátku, nedám na něj dopustit, jak mi v průběhu dne nebo aktivit natékaji a odtékají ruce, tak je to super
    Ale můžu taky doporučit https://www.armyproduct.cz/cs/index.html
    BATY
    BATY --- ---
    Zkouším nylon, srazil jsem 17g 🙂

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    AUDIAC: koryto řeky má asi 0.5m :D ...takže tímto nebude :-)

STAJA: lehce pod mrakem a mezi cestou tam a zpátky rozdíl x hodin. Ještě to chvíli budu testovat a uvidim
    STAJA
    STAJA --- ---
    MAESTRO_007: náhodou nepršelo? to se občas pak zblázní díky změnám tlaku, nebo ucpání vodou barometrického čidla...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MAESTRO_007: Nechodíš do práce po horským hřebeni nebo podél kaňonu? To by pak smysl dávalo, že to občas chytá body zespoda 😄
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    první cesta do práce s novýma hodinkama nepotesila :-)
    Garmin Fenix 7X, aktuálni software, kalibrace výškoměru automatická.

Trasa 15km podél vody, bez stromů a čehokoliv rušivého pro GPS. Převýšení max 50m. Cesta do práce Garmin ukázal 500m výškových. Tak si říkám, že asi první aktivita a z prace se to už zkalibruje. Z prace to ukázalo pak 1000m převýšení :D
    Graf nadmořské výšky vypadá takto. Start a cíl je správně, rozdíl mezi nima je těch 50m. Ale ty "výkyvy" dělají tu nesmyslnou hodnotu.

Vzhledem k tomu, že jsem minule hodinky reklamoval kvůli výškoměru tak to pobavilo. U hodinek za 20+ bych čekal že to bude fungovat v default nastavení a ne že se vtom budu muset rýpat. Možná je pošlu rovnou zpět zas a mám prostě smůlu :-)

O_THREE
    O_THREE --- ---
    BUCKOWSKI: OK to je asi pravda, ale i tak jsem je za podobnou cenu nenašel.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    O_THREE: já věřím, že to ještě sníží, ale stejně je to nejdřív zdražený oproti ceně, která tam byla dřív.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    jj, kód to sundá i při původní o litr nižší VIP ceně (která je furt +5% oproti dřívějšku)

O_THREE
    O_THREE --- ---
    BUCKOWSKI: zkusil sis tam zadat ten kód? Já Koupil Garmin fenix 7 PRO Sapphire Solar - Titan Carbon Gray/Black Silicone Band za 15 813.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    O_THREE: dobrej typ, bohužel "dny marriane" fungují takto:
    :( Zdražíme to, abychom mohli dát slevu - taková česká klasika.

O_THREE
    O_THREE --- ---
    Pokud někdo sháníte Fenix 7, tak teď je na Datartu docela slušná sleva přes akce Dny Marriane. Kód by měl být 22DATGARM20. Konec spamu :-)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MAESTRO_007: já mám při stisknutí
    Down + start = deaktivace dotyku (standard)
    Back + light = uzamknutí celých hodinek

Ukončení nastavení se dělá stejnou kombinací tlačítek
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BATY: super. To je ono.
    Jsem si říkal, že to nějak musí jít, jenom to podržení by horolezcům atd fungovat nemohlo :-)
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: nešlo by to takhle?

Set “lock/unlock buttons” as a hot key. (Hold Menu—>System—> Hot Key). I use “Start+Down” to lock keys and it works excellent! Especially when holding a baby and they wanna press alllll the buttons. =]
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    je na Fenix 7X u funkce "zamknout zarizeni" nejaka moznost nastaveni jak ho odemknout? Standartne se odemyka podrzenim jakehokoliv tlacitka. To pro me neni vhodne :-) ..pri zimnich aktivitach kdy mam velke rukavice, tak jsem si vzdycky ty tlacitka pomackal. Bez zamknuti se nedalo fungovat, jenze u 5X se to odemaykalo podrzenim tlacitka light a potvrzenim. Ted staci podrzet jakekoliv tlacitko chvili a to v tech rukavicich podle me bude neustale :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    AUDIAC:
    BATY: ten je potřeba akorát na test laktátového prahu
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BATY: Nene, hruďák není potřeba
    BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: Nepíše to, že mas mít hrudní pás? Ale možná si to špatně pamatuju...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BUCCI: To bude asi ono. Aktivity mi sice ukazujou správnou vzdálenost, ale na mapě je třeba jen třetina cesty. Takže příště holt vyběhnout až když bude chycená GPS…
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    AUDIAC: mám nové 7x a píšou alespoň 5km (na GPS)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam