• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    AG_: Spíš obráceně. V aplikaci na mobilu GC zkus ten Edge znovu přidat a napárovat.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    AG_: Garmin :-) ..u 530 mi to udělalo taky. Nepomohlo nic. Po dvou měsících to začlo zase fungovat.
    AG_
    AG_ --- ---
    dneska jsem se zničeho nic nepřipojil s edge 830 k mobilu. rok to fungovalo bez problémů. zkusil jse odebrat z garminu mobil, že to spáruju znova, a ani ťuk : / co to je????
    NIXX
    NIXX --- ---
    SUBTITLES017: Akorát to prostě není pravda. Nový updaty na Fenix 6 pořád vychází. Akorát nedostanou všechny features, ale to dělá i Apple. Celá tahle vášeň mi přijde zbytečná.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: takhle bych to asi nenapsal, ale jaký další update, pokud je to bezpečný, stabilní a funkční, nový funkce bývají kolikrát spojený s novým nebo silnějším hw
    BATY
    BATY --- ---
    SUBTITLES017: To už máš vymazlený, na co další updaty? ;))
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BUCCI: no o to je to podle me horsi.. jablo vychazi kazdy rok a stejne dostou novy ios 6 let stary zarizeni.. garmin vychazi jednou za dejme tomu 3 roky, ale update je jen pro nejnovejsi (kdyby ty 6x pro tehdy staly treba pulku za co se prodava ted aktualni generace, tak budiz.. ale ony staly plnou palbu a za tu plnou palbu mam jen jeden plnohodnotny rok nejnovejsich funkci.. ne 3-4)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SUBTITLES017: jenže jablko vychází každej rok...
    Garmin má update po cca 3 letech
    Huawei a Honor, dneska už to vidím jinak, ale před 2,5 lety to byla jediná rozumná volba (Garmin bez dotyku jsem nechtěl), po zkušenosti s wear os, který bylo sice super, ale dobíjení každý den byl mazec, honor vydržel 10 dní
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BUCCI: jsem apple user, na dlouholete updaty jsem zvykly - je to proste predchozi generace, mela by ten update dostat.. dalsi vec je, ze garmin ty hodinky nezlevnuje - cely ty roky, nez vyjde nova generace, tak stoji stejne, zlevni se az ve chvili, kdy vyjde generace nova.

ohledne fenix 7 se hodne dlouho nevedelo, kdy vlastne vyjdou - hodně lidem se teda muze stat (tak jako me), ze v roce 2021 koupili za plnou palbu tehdy aktualni generaci.. a najednou fuck off :)

k honor nebo huawei se radsi nebudu vyjadrovat.. nic o nich nevim a mam k tem znackam odpor
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BENDER: jinak funkcema hodně podobný
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BENDER: nemám coros, ale de facto jsem vybíral mezi corosem vetrix 2 a Garmin Fenix 7x (stejná velikost, podobné funkce), coros je levnější a hodně dobrý ve sportovních metrikách, a mají lepší výdrž na baterku, u mě vyhrál Garmin (odpovědi na zprávy, sice prednastaveny, ale jsou, Spotify a možnost doinstalace aplikací 3. Stran

Doporučím rozhodně mrknout na recenzi nebo i porovnání na YouTube na kanále 364hodinky.cz
    BENDER
    BENDER --- ---
    BUCCI: Tusis, jak dlouho cca vydrží a jak je s updaty? Aby pak po 3 letech neřekli, že už žádný update. Díky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BENDER: coros vetrix 2
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: cena která začíná na 1900 USD.... mazec
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SUBTITLES017: je to minulá generace, vydaná v roce 2018, 4 roky update, to je sen.... Moje bývalé hodinky Honor Magic Watch 2 dostaly poslední update 9 měsíců po startu prodeje (nutno dodat, že v tom hrálo roli rozdělení Huawei a Honor)
    BATY
    BATY --- ---

Garmin MARQ Athlete (2nd Gen) In-Depth Review | DC Rainmaker
    https://www.dcrainmaker.com/2022/10/garmin-marq-athlete-gen2-in-depth-sports-review.html
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BENDER: mně se 5x pokazili naštěstí v záruce. Vyměnili mi je za nové pokažené 7x :D ..s doplatkem v rozdílu v ceně za nové. Ty 7x jsem ještě nereklamoval takže celkem pokazenych 5 zařízení.

Jinak mi Garmin vyhovuje :D
    BENDER
    BENDER --- ---
    MAESTRO_007: jj po záruce. Myslel jsem si, že hodinky za 25k vydrží déle než 4 roky. Navíc mohli aspoň napsat, ať se stavím a podívají se na to..
    BENDER
    BENDER --- ---
    MAESTRO_007: Mám různě problémy např. s vydrží baterie, špatným měřením nadmořské výšky při aktivitě atd. Jejich univerzální odpověď na vše je, že mi prodají nové o CZK 500 levněji, protože moje se nedají opravit (hodinky nikdy ani nechtěli vidět, komunikace probíhala emailem). Jedná se o 4 roky staré Fénix 5x plus
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BENDER: můžeš upřesnit ten zákaznický servis? Mně se od garminu pokazilo úplně všechno (4 zařízení), ale zákaznický servis v pohodě :-)
    BATY
    BATY --- ---
    AG_:

Toto je tam v základu:
    ITL Standard Basemap, NR
    Garmin Cycle Map EU 2021.20, Central
    Garmin Cycle Map EU 2021.20, West
    Garmin Cycle Map EU 2021.20, East
    Garmin DEM Map EU 2020.10
    Trailforks 2022.10

Toto jsem si tam přidal:
    TOPO Czech v4 PRO