• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Vyřešeno.
    Díky za vaše postřehy.
    DABE
    DABE --- ---
    WERT: Garmin Varia komunikuje s Fenix 5
    (tedy jistý jsem si jen ve variantě se světlem)

PS: šel bych do varianty se světlem. Bliká to fakt mocně a za volatem si vždy všimnu o dost více, než u klasických blikaček
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    DAKRLS: Ber Variu se svetlem. Svetlo sice muzes nahradit blikackou, ale Varia zvysuje frekvenci blikani, kdyz se auto priblizuje. Na nektery ridice to muze pusobit vic vystrazne. Obcas se mi zda, ze je to prekvapi a zpomali. Navic svetlo je fakt silny.

A pokud nechces treba v lete permanentni blikani, muzes pomoci doplnku Smart Bike Lights z Garmin obchodu nastavit blikani az ve chvili kdyz radar detekuje auto. Jde s tim delat hodne veci.
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    DAKRLS: Urcite se svetlem.
    Uz jen to, jak to dost agresivne problikne rychle prijizdejici auta je dobra fycura.
    Bez svetla mi to moc smysl nedava
    WERT
    WERT --- ---
    DAKRLS: Na kameru bych se vyprd, prijde mi to moc velky, zbytecny…
    WERT
    WERT --- ---
    DAKRLS: Asi bych koupil se svetlem, zabijes dve mouchy jednou ranou, jde to koupit 3,5-3,8 (v dekaci)

Ale potrebujes nejakej cyclocomputer… ja nejsem moc garminovej, jedu wahoo. Funguje to dobre… podle me je radar asi tak potrebnej jako helma.

Bez toho se bojim o zivot jeste vic…
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Tak to vypadá, že nejnověhší radar je kompatibilní až od verze Fenix 6, ale to nic nemění na mém dotazu :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Zdar,
    rád bych si pořídil radar Garmin Varia a ocenil bych rady uživatelů. Moje současný uvažování je následující.
    Kameru nepotřebuju.. momentálně nemám ani cyklocomputer pouze hodinky (Fenix 5), ale v blízké budoucnosti plánuju něco jako Edge 530.
    Takže se rohoduju, jestli má cenu kupovat radar se světlem za 4k nebo mi stačí samotný radar za 2.5k (momentálně v akci).
    Máte někdo relevantní důvod, proč chtít variantu se světlem?
    Díky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEDOFREDO: v alpha verzi to měli dlouho, beta byla max 3 neděle,
    Alpha je na mě moc dev, ale s betou nemám problém instalovat
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BUCCI: V ty bete to bylo pekleme dlouho, ja myslel ze uz se snad nedockame :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEDOFREDO: mám to už od bety (cca 3 neděle) a je to fajn.
    morning report je taková sumarizace, ale potěší
    next fork je super, když to někde neznáš
    watty ze zápěstí nevyužiju, protože neběhám...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Dneska dorazil na F7X ofiko update na 10.43 obsahujici Morning report, wristbased power, next fork atd
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JOHNIEZ: kamarádovi to tam dával hodinář, ta stěžejka jde normálně vyndat (malym šrouvováčkem chytit apod...) má to a používá to... jen to nejde lehce měnit..

já mám právě verzi se sponou, černý camo a s qf (26mm) a ještě jsem je chtěl podpořit, tak jsem si nechal dát to VIP prošití
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    BUCCI: ok, to je ta verze bez spony. Že potřebuju tu jsem z toho webu nepochopil a se sponou to na ty hodinky dát jednoduše nejde.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mám na 7X tu 26QF od https://www.armyproduct.cz/cs/reminky.html a spokojenost - ale tu 20 tam nevidím no.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JOHNIEZ: a kterej jsi teda objednal? Armyproduct? tam je sucháč zespodu
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    BUCCI: v odkazovanym videu jí nevyndavá, jen kolem ní provlíkne ten pásek. Ještě večer zkusím pohledat.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JOHNIEZ: jinak osička samozřejmě vyndat jde, dají se i koupit...

Garmin Ultrafit Nylon Strap /// Unboxing & Install
    https://www.youtube.com/watch?v=yQQbo8iZUfU&ab_channel=WHCVIP
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam