• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Tak to vypadá, že nejnověhší radar je kompatibilní až od verze Fenix 6, ale to nic nemění na mém dotazu :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Zdar,
    rád bych si pořídil radar Garmin Varia a ocenil bych rady uživatelů. Moje současný uvažování je následující.
    Kameru nepotřebuju.. momentálně nemám ani cyklocomputer pouze hodinky (Fenix 5), ale v blízké budoucnosti plánuju něco jako Edge 530.
    Takže se rohoduju, jestli má cenu kupovat radar se světlem za 4k nebo mi stačí samotný radar za 2.5k (momentálně v akci).
    Máte někdo relevantní důvod, proč chtít variantu se světlem?
    Díky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEDOFREDO: v alpha verzi to měli dlouho, beta byla max 3 neděle,
    Alpha je na mě moc dev, ale s betou nemám problém instalovat
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BUCCI: V ty bete to bylo pekleme dlouho, ja myslel ze uz se snad nedockame :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEDOFREDO: mám to už od bety (cca 3 neděle) a je to fajn.
    morning report je taková sumarizace, ale potěší
    next fork je super, když to někde neznáš
    watty ze zápěstí nevyužiju, protože neběhám...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Dneska dorazil na F7X ofiko update na 10.43 obsahujici Morning report, wristbased power, next fork atd
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JOHNIEZ: kamarádovi to tam dával hodinář, ta stěžejka jde normálně vyndat (malym šrouvováčkem chytit apod...) má to a používá to... jen to nejde lehce měnit..

já mám právě verzi se sponou, černý camo a s qf (26mm) a ještě jsem je chtěl podpořit, tak jsem si nechal dát to VIP prošití
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    BUCCI: ok, to je ta verze bez spony. Že potřebuju tu jsem z toho webu nepochopil a se sponou to na ty hodinky dát jednoduše nejde.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mám na 7X tu 26QF od https://www.armyproduct.cz/cs/reminky.html a spokojenost - ale tu 20 tam nevidím no.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JOHNIEZ: a kterej jsi teda objednal? Armyproduct? tam je sucháč zespodu
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    BUCCI: v odkazovanym videu jí nevyndavá, jen kolem ní provlíkne ten pásek. Ještě večer zkusím pohledat.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JOHNIEZ: jinak osička samozřejmě vyndat jde, dají se i koupit...

Garmin Ultrafit Nylon Strap /// Unboxing & Install
    https://www.youtube.com/watch?v=yQQbo8iZUfU&ab_channel=WHCVIP
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    BUCCI: no 7S je 20mm a tu tam s QF nemaj. A po sundání origo pásku to nevypadá, že bych tu osičku z hodinek dokázal dostat. Ten řemínek nemá ten QF mechanizmus, jen zašitý poutko (smyce).
    Případně kdyby někdo chtěl černej řemínek 20x160mm, mám jeden nikdy nepoužitej :-)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JOHNIEZ: jakej jsi objed al, já mám též z armyproduct s quick fit, ten origo Garmin, nebo jako origo se jen prostrčí okolo osičky
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    BUCCI: tak jsem si tam ten nylon řemínek taky objednal, ale zatím nevidím způsob jak to na 7S nasadit (kromě rozpárání a sešití na hodinkách). Ta osička nevypadá že by šla vyndat :/
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI: beta
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Garmin Fenix 7, Epix... Vyšla nová věta 10.39, za mě běží v pohodě a stabilně,
    Hlavní tahák měření wattů že zápěstí a morning report
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: No .. trošku mrzutý že de facto rok po tom co jsou venku 7 nemají moc zájem o to dál vylepšovat předposlední model .. upraveny training status a hrv ok.. ještě by to chtělo stamina ale tu bych spíše uvítal u 530tky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam