• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Stejně by to mělo fungovat třeba i se Zwiftem. Aktivita se ti ze Zwiftu na hraje na GC a hodinky upraví trénink...
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: Mně hodinky nabízejí doporučený denní trénink pro kolo a na cyklistické aktivity je nepoužívám, na to mám taky Edge 530. Takže asi jo.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: + na kole používám Edge 530, ten doporučené tréninky neumí, chápu. Jsem.ochotny pořídit wattmetr, ale střídám několik kol a nerad bych jezdil s hodinkama na kole, je ty data (watty, tepy) schopný Edge přes Garmin Connect s hodinkama sdílet a ty pak navrhnou trénink? Který si třeba vyexpoetuju do Edge? Samé otazky a lehké zklamání. Ty doporučené tréninky jsou na běh super, ale primárně jezdím na kole :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Mám dotaz k VO2max na Garmin Fenix 7x a dennímu doporučení tréninku.

Používám denní doporučení tréninku pro běh. Tam mi to VO2max měří dle tepů.
    Dočetl jsem se, že pro měření VO2max u cyklistiky je potřeba měřič výkonu + tepů. Takže to chápu správně, že bez wattmetru mi to doporučený trénink pro kolo nikdy nenavrhne, protože nebudu mít změřené VO2max, ze kterého to vychází? :-)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Příjemné zjištění že od verze 10.44 se mi odhad výdrže baterie natáhl z 25 (s aktivitami reálných 16 - 18) dní na 30 (reálné zjistím tak za 3 neděle)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HWLLFFRDD: moje zkušenost je oslovit toho tvůrce - dokážou poradit (většinou) nebo aspoň napíšou, že to nejde a nemusíš tomu investovat čas zbytečně
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    STAJA: nebo když povolí v connectu aktuální polohu a pustí sync
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    STAJA: ok zkusim, to by bylo taky svym způsobem řešení
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    HWLLFFRDD: tak ti bohužel nepomůžu, Fenix 7 není na seznamu kompatibilních zařízení :-/
    zkus možná ještě jinej ciferník, jak se ti bude chovat v hodinkách... třeba je u tohodle chyba...
    STAJA
    STAJA --- ---
    HWLLFFRDD: Východ a západ ti určitě začne fungovat až nactes satelity, při nějaké aktivitě.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    BUCCI: synchronizuju jak mourovatej, ale nemění se

chci tam dát třeba heart rate history místo toho debilního nefunkčního východu a západu slunce

Connect IQ Store | Free Watch Faces and Apps | Garmin
    https://apps.garmin.com/cs-CZ/apps/6bb25b91-1c3f-44cb-a8ff-98d9760d34ff
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI: případně dej link toho ciferníku, vyzkouším
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    HWLLFFRDD: tohle se mění, jak píšeš, v connect IQ, přímo ve volbě Moje zařízení - Moje vzhledy hodinek, klikneš a dáš nastavení...
    Co jsem pochopil, tak tohle už máš... zkus synchronizovat víckrát, případně se podívej, jestli je plně podporovaná tvoje verze hodinek... já mám Fenixe 7x a funguje to přesně jak má... i když tyhle stažený ciferníky nepoužívám (nepodporují dotyková gesta)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    SAKALICEK: Dík ale to je jenom u default vzhledů který tohle podporujou. U těch nainstalovanejch ze storu tohle není, ale v aplikaci Garmin Connect se to tváří, že jde přenastavit každej milimetr toho vzhledu, akorát se pak žádná změna neprojeví
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Garmim Vivoactive 3
    Nemáte někdo zkušenosti se změnama nastavení u watch face staženého ze storu? Chci si tam změnit obsah jednoho políčka (heart rate místo nějakejch weather data který se stejně nezobrazujou), v aplikaci se to tváří, že to jde, uložím tam nastavení a nic se nezmění, zkoušel jsem synchronizovat, odinstalovat watch face a znova nainstalovat, ale při tom se to nastavení akorát resetuje.
    Nevíte někdo?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    GEGI: mrkni na Amazfit, z těch levnych hodinek dělají vesměs dobře to, co umí... Jak s webem, to nevím, Garmin to třeba má, ale vše je primárně propojené přes bt s telefonem , ale Garmin rozhodně nepatří mezi levné hodinky
    GEGI
    GEGI --- ---
    SAKALICEK: ok, budu ráda za tip, kdybyste někdo měl :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    GEGI: Ahoj, pro takového uživatele bude nejdůležitější aby informace na ciferníku viděla/přečetla ideálně bez brýlí. Koukat na digitalky a neprecist to bude vopruz. Moje levné "polochytré" hodinky z CN mají opravdu malé písmena.
    GEGI
    GEGI --- ---
    ahoj, potřebovala bych proadit s výběrem hodinek pro mámu. Chce jen počítat kroky při chození. má chytrej mobil, ale nepoužívá data, a moc s tím neumí, takže mě i zajímá, jestli jde hodinky propojit s účtem na webu, nebo jen aplikace do mobilu? A pak bych potřebovala nasměrovat, předpokládám, že s těmito požadavky to může být i nějaký levný model, ale na co si dát pozor, co hledat? Děkuju
    WERT
    WERT --- ---
    OT: nevite kde maj tohle?
    nepotrebuju asi ani original, klidne bych to samy koupil v dekaci za 100,- pokud neco takovyho delaj :)))

TICKR FIT Replacement Straps | Wahoo Fitness EU
    https://eu.wahoofitness.com/devices/heart-rate-monitors/tickr-fit-replacement-straps
    QWITI
    QWITI --- ---
    Ahojte mam dotaz.
    Garmin Vivoactive, včera jsem si šla v -8 zaběhat a zmrzle prsty zaúřadovaly.
    Po dokončení běhu jsem neuložila aktivitu a než jsem stačila zareagovat, bylo po všem.
    Je aktivita neuložena úplně ztracena ?
    Koukala jsem do přehledu uložených souborů po připojení na komp ale nevidím ji tam.
    Něco jako vrátiti zpět tlačítko tam asi nebude což...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam