• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Garmim Vivoactive 3
    Nemáte někdo zkušenosti se změnama nastavení u watch face staženého ze storu? Chci si tam změnit obsah jednoho políčka (heart rate místo nějakejch weather data který se stejně nezobrazujou), v aplikaci se to tváří, že to jde, uložím tam nastavení a nic se nezmění, zkoušel jsem synchronizovat, odinstalovat watch face a znova nainstalovat, ale při tom se to nastavení akorát resetuje.
    Nevíte někdo?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    GEGI: mrkni na Amazfit, z těch levnych hodinek dělají vesměs dobře to, co umí... Jak s webem, to nevím, Garmin to třeba má, ale vše je primárně propojené přes bt s telefonem , ale Garmin rozhodně nepatří mezi levné hodinky
    GEGI
    GEGI --- ---
    SAKALICEK: ok, budu ráda za tip, kdybyste někdo měl :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    GEGI: Ahoj, pro takového uživatele bude nejdůležitější aby informace na ciferníku viděla/přečetla ideálně bez brýlí. Koukat na digitalky a neprecist to bude vopruz. Moje levné "polochytré" hodinky z CN mají opravdu malé písmena.
    GEGI
    GEGI --- ---
    ahoj, potřebovala bych proadit s výběrem hodinek pro mámu. Chce jen počítat kroky při chození. má chytrej mobil, ale nepoužívá data, a moc s tím neumí, takže mě i zajímá, jestli jde hodinky propojit s účtem na webu, nebo jen aplikace do mobilu? A pak bych potřebovala nasměrovat, předpokládám, že s těmito požadavky to může být i nějaký levný model, ale na co si dát pozor, co hledat? Děkuju
    WERT
    WERT --- ---
    OT: nevite kde maj tohle?
    nepotrebuju asi ani original, klidne bych to samy koupil v dekaci za 100,- pokud neco takovyho delaj :)))

TICKR FIT Replacement Straps | Wahoo Fitness EU
    https://eu.wahoofitness.com/devices/heart-rate-monitors/tickr-fit-replacement-straps
    QWITI
    QWITI --- ---
    Ahojte mam dotaz.
    Garmin Vivoactive, včera jsem si šla v -8 zaběhat a zmrzle prsty zaúřadovaly.
    Po dokončení běhu jsem neuložila aktivitu a než jsem stačila zareagovat, bylo po všem.
    Je aktivita neuložena úplně ztracena ?
    Koukala jsem do přehledu uložených souborů po připojení na komp ale nevidím ji tam.
    Něco jako vrátiti zpět tlačítko tam asi nebude což...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Vyřešeno.
    Díky za vaše postřehy.
    DABE
    DABE --- ---
    WERT: Garmin Varia komunikuje s Fenix 5
    (tedy jistý jsem si jen ve variantě se světlem)

PS: šel bych do varianty se světlem. Bliká to fakt mocně a za volatem si vždy všimnu o dost více, než u klasických blikaček
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    DAKRLS: Ber Variu se svetlem. Svetlo sice muzes nahradit blikackou, ale Varia zvysuje frekvenci blikani, kdyz se auto priblizuje. Na nektery ridice to muze pusobit vic vystrazne. Obcas se mi zda, ze je to prekvapi a zpomali. Navic svetlo je fakt silny.

A pokud nechces treba v lete permanentni blikani, muzes pomoci doplnku Smart Bike Lights z Garmin obchodu nastavit blikani az ve chvili kdyz radar detekuje auto. Jde s tim delat hodne veci.
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    DAKRLS: Urcite se svetlem.
    Uz jen to, jak to dost agresivne problikne rychle prijizdejici auta je dobra fycura.
    Bez svetla mi to moc smysl nedava
    WERT
    WERT --- ---
    DAKRLS: Na kameru bych se vyprd, prijde mi to moc velky, zbytecny…
    WERT
    WERT --- ---
    DAKRLS: Asi bych koupil se svetlem, zabijes dve mouchy jednou ranou, jde to koupit 3,5-3,8 (v dekaci)

Ale potrebujes nejakej cyclocomputer… ja nejsem moc garminovej, jedu wahoo. Funguje to dobre… podle me je radar asi tak potrebnej jako helma.

Bez toho se bojim o zivot jeste vic…
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Tak to vypadá, že nejnověhší radar je kompatibilní až od verze Fenix 6, ale to nic nemění na mém dotazu :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Zdar,
    rád bych si pořídil radar Garmin Varia a ocenil bych rady uživatelů. Moje současný uvažování je následující.
    Kameru nepotřebuju.. momentálně nemám ani cyklocomputer pouze hodinky (Fenix 5), ale v blízké budoucnosti plánuju něco jako Edge 530.
    Takže se rohoduju, jestli má cenu kupovat radar se světlem za 4k nebo mi stačí samotný radar za 2.5k (momentálně v akci).
    Máte někdo relevantní důvod, proč chtít variantu se světlem?
    Díky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEDOFREDO: v alpha verzi to měli dlouho, beta byla max 3 neděle,
    Alpha je na mě moc dev, ale s betou nemám problém instalovat
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BUCCI: V ty bete to bylo pekleme dlouho, ja myslel ze uz se snad nedockame :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEDOFREDO: mám to už od bety (cca 3 neděle) a je to fajn.
    morning report je taková sumarizace, ale potěší
    next fork je super, když to někde neznáš
    watty ze zápěstí nevyužiju, protože neběhám...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Dneska dorazil na F7X ofiko update na 10.43 obsahujici Morning report, wristbased power, next fork atd
    BATY
    BATY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam