• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    EXCITE: Neda.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Ahoj, u Garmin Fenix 5 nevíte, jetli se nedá někde v hodninkách nebo Conectu whitelistovat aplikace aby i během nastavené noci (spánku) poslala na hodinky notifikaci, která se ohlásí běžně jako ve dne, tj i s vibracema?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Ty OSM se mi mnohokrát osvědčily, jsou až do úrovně názvů ulic a čísel domů,
    Samozřejmě na podzim má přijít od Garminu nová nálož funkcí, jako například info v mapě, vrstvy mraků a deště apod. To uvidím, jak bude fungovat, nebo jestli to nebude jen s tím předplatným
    BATY
    BATY --- ---
    STORIN: I na těch základních je vidět každá vyslapana polní cesta takže tam ani není potřeba nic dávat si myslím. Pokud nechceš nějakou specifickou vrstvu, třeba turistické cesty, červená, žlutá, modrá atd...
    BATY
    BATY --- ---
    MIKEKT: Amoled 👍🏼
    STORIN
    STORIN --- ---
    Zkusím to, dík za tip.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    STORIN: nahraj si tam osm mapy z třeba garmin.vasam.cz a je to free, menší a lepší
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    zatim hodinky nekupuju, ale jaky mate naroz na amoled vs klasika 955x965? Kdo mate jaky typ a jak jste spokojeni? :)
    STORIN
    STORIN --- ---
    Ahoj, mám dotaz. Má cenu Forerunner 955 kupovat s topo mapama? Nebo to má nějaký obstojny mapy v základu? Díky moc za info.
    BATY
    BATY --- ---
    MEJLA82: Ahoj, je to tenhle? https://www.dcrainmaker.com/2020/04/tacx-flow-budget-smart-trainer-in-depth-review.html

Tak ten by měl power a kadenci vysílat, ne? Asi umí dopočítat, stejně jako můj Kickr Core... Popiš mi prosím způsob použití, protože asi nejdřív potřebuju pochopit co vlastně chceš... Pokud například používáš Zwift, Rouvy a nebo jen jednotku od Garminu, tak proč prostě nepřipojíš rovnou ten kadenc senzor, který máš na klice, místo toho senzoru, který má ten trenažér? Nebo proč připojovat kadence senzor k trenažéru, který umí kadenci?

Já jezdím na Zwiftu a dělám to tak, že jako controllable device mám nastavený trenažér Kickr Core, ale power a kadenci nechávám Zwist slízávat z PowerMetru, který mám na kole, abych měl outdoor i indoor stejná čísla.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    BEREGOND: dratovej (ne bezdratovej) tachometr dela presne co potrebujes, zapina se automaticky jakmile se otoci kolo a meri a meri a meri, ty lepsi vydrzi i vymenu baterky, ja uz ho mam u mladyho takhle na tretim kole...

ale neni to sexy smart no :)))
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    BEREGOND: jo, to jezdeni na hristi me nenapadlo... tak mu jeste muzes dat hodinky na riditka :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    BEREGOND: spis ze zvedavosti.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    RONDALUS: No jako behame nebo jezdime s nim oba, ale on treba jezdi do skolky a ze skolky na kole, pak odpoledne na hristi. Jako jasne na hodi kach neco namerim, ale zajimalo by me kolik to je doopravdy a celkem.
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    BEREGOND: a to jezdi sam? Ja mam taky triletyho kluka a jezdim nebo beham s nim a merim to normalne na hodinkach
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Presouvam tema od vedle...

Ahoj, mám dotaz, náš tříletý už docela hodně s nadšením jezdí na kole, a mě napadlo, že bych rád změřil kolik tak ujede.
    Nepotřebuju ho sledovat GPS (ale jako klidně) a ideální by bylo kdyby se to nemuselo pokaždé zapínat.
    Říkal jsem si že bych mu mohl přidat do výpletu tohle https://www.koloshop.cz/cs/Cannondale-Wheel-Sensor-snimac/84966 jenom v manuálu se dá nastavit minimální velikost kola 26, ale nejhorším bych si výsledek přepočítal.
    Neřešili jste něco podobného?
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    Zdar,tacx flow smart…mam na silnice (klice)ktera je v trenazeru snímač kadence od garmin.Ten se k trenazeru pred garmin pripoji a pri jízdě na trenazeru cadenci nepočítá … neporadi nekdo?
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    má nebo měl někdo z Vás už v ruce ty nový epix fenix- velikost X pro??? jaký je z toho dojem
    QWITI
    QWITI --- ---
    QWITI: Takže jak se dalo předpokládat hodinky jsou na reklamaci ( rok staré)
    QWITI
    QWITI --- ---
    moje hodinky Vivoactive4s právě vyslali partnerovi hlášku že jsem spustila alarm, sedim v officu po hodinkách běhají světlé čárky tam a zpet nepomáhá vypnutí, nevíte někdo co s tím ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam