• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FLAIRE: Jestli jsi je koupil v EU od firmy, tak normálně dva roky u prodejce
    FLAIRE
    FLAIRE --- ---
    Ahoj, resil jste nekdo reklamaci Garmin (Frnix 7s)? Na strankach maji, ze zaducni doba je rok (coz se mi nezda), mam je rok a 3 mesice. Vysiluje mi mereni tepu, behem standardni aktivity to skace mezi 70 a 170 :D
    Diky.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ONLY_Q: jde v Garmin Connect v telefonu, otevřeš detail aktivity, nahoře tři tečky upravit aktivitu, tam pak je typ aktivity a tam to změníš dle libosti... (Popsán android, jak je menu v iPhone nevím, ale liší se to jen detaily)
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Prosím jde po provedeném např lyžování, ale omylem nastavený jiný sport třeba běh, toto změnit a tím se to samo přepočítá?? Díky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MIKEKT: Amoled rozhodně líbivější, barevnejsi, jemnější...
    Já mám fénixe 7x a ani trochu mi mip display nevadí, naopak zvykl jsem si že nevypíná
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    MIKEKT: mame doma forerunner a zena nejaky holcici s amoled a amoled je vyrazne krasnejsi
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SUBTITLES017: tak to nejde. bzel.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    EXCITE: tak jsem to myslel.. obejít connect a nastavit to přímo pro tu apku v nastavení telefonu
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Tak jsem to zkusil overridnout v nastavení telefonu, whitelistoval jsem tu apku do režimu NERUŠIT a uvidíme v noci :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SUBTITLES017: Samsung S10e, tedy Android. kontroloval jsme si s kolegou ,co má iPhone, to nastavení v Conectu je úplně stejné pro IOS i Android.
    Mrknu se do nastavení ONEUI do telefonu,ale v tom Conectu je napsané,že v době spánku notifikace nechodí. ují.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    SUBTITLES017: Pokud das spanek na hodinkach, tak mas podle me smulu s cimkoliv.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    EXCITE: nevím co máš za mobil, ale u iOS by tohle mělo jít poměrně jednoduše nastavit.. obejít tedy hodinky / connect a přímo v iOS si nastavit aplikace, které ti behem spánku mohou posílat oznámení
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    EXCITE: Neda.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Ahoj, u Garmin Fenix 5 nevíte, jetli se nedá někde v hodninkách nebo Conectu whitelistovat aplikace aby i během nastavené noci (spánku) poslala na hodinky notifikaci, která se ohlásí běžně jako ve dne, tj i s vibracema?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Ty OSM se mi mnohokrát osvědčily, jsou až do úrovně názvů ulic a čísel domů,
    Samozřejmě na podzim má přijít od Garminu nová nálož funkcí, jako například info v mapě, vrstvy mraků a deště apod. To uvidím, jak bude fungovat, nebo jestli to nebude jen s tím předplatným
    BATY
    BATY --- ---
    STORIN: I na těch základních je vidět každá vyslapana polní cesta takže tam ani není potřeba nic dávat si myslím. Pokud nechceš nějakou specifickou vrstvu, třeba turistické cesty, červená, žlutá, modrá atd...
    BATY
    BATY --- ---
    MIKEKT: Amoled 👍🏼
    STORIN
    STORIN --- ---
    Zkusím to, dík za tip.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    STORIN: nahraj si tam osm mapy z třeba garmin.vasam.cz a je to free, menší a lepší
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    zatim hodinky nekupuju, ale jaky mate naroz na amoled vs klasika 955x965? Kdo mate jaky typ a jak jste spokojeni? :)
    STORIN
    STORIN --- ---
    Ahoj, mám dotaz. Má cenu Forerunner 955 kupovat s topo mapama? Nebo to má nějaký obstojny mapy v základu? Díky moc za info.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam